reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej lobuzy :-)

no z pracy sie ciesze ale jzu jestem zla bo moj m siedzi ciagle i nie pozwala mi palic pic alkoholu bo wtedy jak cos takiego zrobie zaraz mowi: nie dbasz o nasz deprzyszle dziecko no a on jak idzie na piwo to dba... obiecal mi ze nie bedzi epil teraz przy starankach i co i wypala ze w niedziele ma isc na piwo z kolegami na pozegnalna imre i nie dosc ze mnie sama zostawi w domu to bedzi epil i to w moje plodne :( ja sie chyab zastrzele nie dosc ze jara jak glupi to jeszcze nachleje sie tego piwska albo wody i w ogole bedzie i ominiemy plodne i w ogole zajebiscie bedzie

zabka tu ktoras super pomysl rzucila. zrobmy watek z rzeczami ktore mmay do sprzedania... poprostu fotke i jaka cen ai sobie bedzie lezalo i ktos kto kupi to poprostu usuniemy swoj post i juz fajny pomysl to jest :) ja tez mam kilka rzeczy :)

reklama
jA JUŻ PO USG ..MALUSZEK ZDROWY PRZEZIERNOŚC KARKOWA W NORMIE KOŚĆ NOSOWA TEŻ NA MIEJSCU,WEDŁUG USG MALUSZEK MA 12 TYG I 5 DNI I MA 6,7 CM ...
A TU FOTKI!!!!!
7b95edb80668e55971725a01fefe893f,10,19,0.jpg

2c485fed1bae56535cc25d7bd2ccbbcb,10,19,0.jpg

a ja kochane znow siedze i haftuje cudenka na allegro i tak sobie pomyslalam ze chyba zaczne haftowac takie male obrazki z imionami dzieci na zamowienie :-) npmaly aniolek na chmurce i obok imie dziecka i data urodzin albo pociag i pod tym imie i data albo zabaweczki i obok nich imie i data moze mialo by to wziecie na bb i allegro bo takie obrazeczki pieknie wygladaja w pokoju maluszka i to tez taka pamiatka urodzin :-)
Fajny pomysl:tak:
hej lobuzy :-)

no z pracy sie ciesze ale jzu jestem zla bo moj m siedzi ciagle i nie pozwala mi palic pic alkoholu bo wtedy jak cos takiego zrobie zaraz mowi: nie dbasz o nasz deprzyszle dziecko no a on jak idzie na piwo to dba... obiecal mi ze nie bedzi epil teraz przy starankach i co i wypala ze w niedziele ma isc na piwo z kolegami na pozegnalna imre i nie dosc ze mnie sama zostawi w domu to bedzi epil i to w moje plodne :( ja sie chyab zastrzele nie dosc ze jara jak glupi to jeszcze nachleje sie tego piwska albo wody i w ogole bedzie i ominiemy plodne i w ogole zajebiscie bedzie
Ale Ty maruda jestes ostatnio;-)
A tak powaznie to mysle, ze nie masz podstaw, aby sie tak denerwowac. Wczoraj moj gin sam mi powiedzial, ze mam Malzowi zrobic kolacyjke z winkiem;-) Moj M do abstynentow nie nalezy (mam tu na mysli wszystkie uzywki;-)) a jego wyniki nie sa najgorsze. Spodziewalam sie gorszych... Poza tym plemniory "robia sie" przecie z jakims wyprzedzeniem, wiec jesli pije w dni plodne, nie ma to raczej wiekszego znaczenia (chyba, ze nie stanie na wysokosci zadania;-))

jA JUŻ PO USG ..MALUSZEK ZDROWY PRZEZIERNOŚC KARKOWA W NORMIE KOŚĆ NOSOWA TEŻ NA MIEJSCU,WEDŁUG USG MALUSZEK MA 12 TYG I 5 DNI I MA 6,7 CM ...
Bomba!!! Rosnijcie zdrowo!:-)

A ja na etapie mdlosci wody mineralnej i jak w pierwszej ciazy ogorkow kiszonych w zalewie octowej
masakra
ja też zajadam ogórki kiszone ...dziś nawet pomyślałam, ze biznes ogórkowy zbankrutuje przezmnie ;-):-D

tak by to wygladalo niestety niemoglam wiekszych obrazeczkow znalesc
Zobacz załącznik 229665Zobacz załącznik 229666Zobacz załącznik 229667

fajny pomysł, oryginalny :tak:

Maćku duzo zdrowia ...

Mysza super, ze wsio dobrze u Ciebie :-D

Oliwka,jaki słodziaczek gości w Twoim brzuszku! :-)
tak tak przyłaczam sie :) Twój brzuszek to rzeczywiscie płaski jest :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kobietki juz wrocilam dzieki za poparcie pomyslu rozmawialam o tym z mezem i jak tylko skoncza sie swieta to zrobie kilka przykladowych takich obrazkow na sciane i wtedy bede sie reklamowac bo narazie jestem pochlonieta robieniem tych malych na wielkanoc :-)

witam sie znowu hihihi
ja z synkiem już po podwórkowych szaleństwach i padam
olkale miałaś rację dzwonili z przychodni a już chciałam sama dzwonić
dziewczyny trzymajcie kciuki jutro o 14 mam wizytę która ma potem zaprowadzić mnie do upragnionej fasolki przez zabieg może pękł ten felerny pęcherzyk przekonam sie jutro
oliwka jak zwykle śliczna i dzidziusiek słodziutki

reklama
rybka :-D dluugo cie tu niebylo co u ciebie ????
oliwak gdzie ty tego brzdaca trzymasz jestes plaska a dzidzia taka spora :szok:niech szybko rosnie co sie zaokraglisz :-D

Do góry