reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziekuje za kciuki :) zostaje!!!!!!!!!!!!!!!!! jupiuii:-) fajny tydzien mma same dobre wiadomosci widocznie nie tylko nieszczescia chodza parami ;-) jeszcze lotto wyslalam wczoraj :-p:-D
a no i mam teraz stanowisko specjalista do spraw administracji :-) to brzmi dumnie a nie jak mialam wczesniej kasjerka :-) teraz juz wszytsko na mojej glowie nie tylko kasowanie kasy ale i rozn einne *******y bo i pok i magazyn :-)

dziekuje dziewczynki za trzymanie kciukow :-) jeszcze zeby co innego sie udalo to bee szczesliwa ponad zycie ;-)

:-) super

Witam dziewczynki:)
nie za dobrze zaczął się mój dzień.moja Jula tak daje czadu,ze chyba zadzwonię po supernianię;) naprawdę źle się dzieje, bije i pyskuje na potęgę.i pokłóciłam się z teściową bo wypytuje jak zwykle dlaczego Jula się darła wieczorem więc mówię,że uderzyła Łukasza w łuk brwiowy, tak po prostu i az go z bólu zatkało i dostała karę a ta<teściowa> mi na to,że to na pewno jego wina bo jej podpadł! nie ważne,że jest jej ojcem i się z nią po prostu bawił a ona go strzeliła w twarz! i jej odwarknęłam,że dziecko nas bije i nie wolno jej bronić i usprawiedliwiać tylko trzeba w końcu jej pokazać twarde zasady i wyszłam....ale to chleb powszedni także dam radę.gorzej,że libido mi spadło i jakaś zmęczona jestem i obcy faceci mi się śnią po nocach:D to się nazywa przesilenie wiosennne?:p

Twoje dziecko nie teściowej ona już miała szanse wychowywać swoje dzieci teraz nie się nie wpierd*** ;-)

Mi się śni czasami jason statham ten z transportera :) hiszpańskie wiatraki z nim wyprawiam ;p

reklama
Witajcie Kochane!!!

U mnie wszystko super :-) widziałam wczoraj moją Kruszynkę i słyszałam jej bijace serduszko :-D
Dzidzia mierzy całę 4mm ;-) ginek powiedział że ciąża rozwija się wzorowo.
Odebrałam wszystkie wyniki badań i również są bardzo dobre, więc dalej nie znamy przyczyny wcześniejszej straty.
I jestem taka szczęśliwa bo mam moje małe serduszko nagrane na CD i mogłabym w nieskończoność oglądać.

Słonka sorki ze się nie odezwałam...wzięłam kompa, ale blueconnect miał tutaj taką szybkość że szału chciałam dostać i wolałam się wyłączyć. Ale załatwiłam sobie hasło do tutejszej sieci bezprzewodowej i wpadłam się zameldować.
Jejku jak tutaj jest pięknie...byliśmy teraz 2godziny na plaży...pogoda nam się udała.

missiiss myślałam o Tobie, ale widzę że Ty również jesteś szczęśliwa po wizycie i z pracą się ułożyło jak należy. SUper, bardzo się cieszę.
Żabeczko dziękuję kochana za smska...odpisałam od razu mmska ze zdjęciem, ale wysłałaś mi z jakiegoś innego nr i ja odesłałam na ten sam a teraz sprawdziłam że dalej oczekuje i nie został dostarczony. Dziwne, może wyłaczyłąś tamten drugi nr.

Kochane dostałam od ginka wczoraj jeszcze piękne zdjęcie 4D mojej fasolinki :-) i ten film.
I kurcze wkleiłabym Wam ale nie mam tutaj kabli więc dopiero w poniedziałek jak wrócimy...mnie się wydaje że tam widać buziaczka fasolkowego.

Witam!

Kobietki,nie wiecie gdzie mogę kupić kolorowe piórka? :sorry2:
Ja kupije na allegro:tak:

dziekuje za kciuki :) zostaje!!!!!!!!!!!!!!!!! jupiuii:-) fajny tydzien mma same dobre wiadomosci widocznie nie tylko nieszczescia chodza parami ;-) jeszcze lotto wyslalam wczoraj :-p:-D
a no i mam teraz stanowisko specjalista do spraw administracji :-) to brzmi dumnie a nie jak mialam wczesniej kasjerka :-) teraz juz wszytsko na mojej glowie nie tylko kasowanie kasy ale i rozn einne *******y bo i pok i magazyn :-)

dziekuje dziewczynki za trzymanie kciukow :-) jeszcze zeby co innego sie udalo to bee szczesliwa ponad zycie ;-)
A widzisz! Jednak zostalas doceniona:tak: Gratki!!!

obcy faceci mi się śnią po nocach:D to się nazywa przesilenie wiosennne?:p
To, ze sie jest na diecie nie znaczy, ze nie wolno czytac menu;-)

Witajcie Kochane!!!

U mnie wszystko super :-) widziałam wczoraj moją Kruszynkę i słyszałam jej bijace serduszko :-D
Odebrałam wszystkie wyniki badań i również są bardzo dobre, więc dalej nie znamy przyczyny wcześniejszej straty.
I jestem taka szczęśliwa bo mam moje małe serduszko nagrane na CD i mogłabym w nieskończoność oglądać.
Super! Oby tak dalej!!!

A ja dzisiaj prawie zeszlam z tego swiata.... Jak mnie chwycil kaszel to malo sie nie udusilam... Postanowilam wiec udac sie do lekarza. I okazalo sie, ze to na tle alergologicznym! A juz sie cieszylam, ze polepszylo sie u mnie pod tym wzgledem... A tu zonk. Dostalam skierowanie do alergologa i trzeba sie bedzie wybrac...

witam się i znowu jak ja zaglądam to nikogo nie ma? same pustki? Mysza jest w Sopocie takiej to dobrze świeże powietrze dużo jodu i ukochany obok dzidzia w brzuszku czego chcieć więcej od życia:-):-):-):-)ale dzisiaj super pogoda :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

:-) super

Twoje dziecko nie teściowej ona już miała szanse wychowywać swoje dzieci teraz nie się nie wpierd*** ;-)

Mi się śni czasami jason statham ten z transportera :) hiszpańskie wiatraki z nim wyprawiam ;p
dokładnie sobie to samo pomyślałam Tosiu:tak: a sny masz przednie kochana, nie ma co:-D

Witajcie Kochane!!!

Słonka sorki ze się nie odezwałam...wzięłam kompa, ale blueconnect miał tutaj taką szybkość że szału chciałam dostać i wolałam się wyłączyć. Ale załatwiłam sobie hasło do tutejszej sieci bezprzewodowej i wpadłam się zameldować.
Jejku jak tutaj jest pięknie...byliśmy teraz 2godziny na plaży...pogoda nam się udała.

missiiss myślałam o Tobie, ale widzę że Ty również jesteś szczęśliwa po wizycie i z pracą się ułożyło jak należy. SUper, bardzo się cieszę.
Żabeczko dziękuję kochana za smska...odpisałam od razu mmska ze zdjęciem, ale wysłałaś mi z jakiegoś innego nr i ja odesłałam na ten sam a teraz sprawdziłam że dalej oczekuje i nie został dostarczony. Dziwne, może wyłaczyłąś tamten drugi nr.

Kochane dostałam od ginka wczoraj jeszcze piękne zdjęcie 4D mojej fasolinki :-) i ten film.
I kurcze wkleiłabym Wam ale nie mam tutaj kabli więc dopiero w poniedziałek jak wrócimy...mnie się wydaje że tam widać buziaczka fasolkowego.
nio czyli wsio ok:-) teraz tam sobie wypocznij kochana i wracaj do domku żeby nam swoją fasolinkę pokazać:tak:

Witam!

Super! Oby tak dalej!!!

A ja dzisiaj prawie zeszlam z tego swiata.... Jak mnie chwycil kaszel to malo sie nie udusilam... Postanowilam wiec udac sie do lekarza. I okazalo sie, ze to na tle alergologicznym! A juz sie cieszylam, ze polepszylo sie u mnie pod tym wzgledem... A tu zonk. Dostalam skierowanie do alergologa i trzeba sie bedzie wybrac...

dobre Maćku:-D:-D:-D
a co do Twojego stanu zdrowia to lepiej tego nie lekceważ kochana bo alergia to sprawa ewidentnie do leczenia.inaczej się ciągnie i pogłębia niestety.ale wnioskuję że już to przechodziłaś to pewnie wiesz;)

zmykam prasować;(

Ostatnia edycja:
Witam babeczki ale mnie dawno nie było ...jakoś teraz mnie mam czasu na siedzenie przy kompie bo piękna pogoda to dzieciaki z niej korzystają...

Ja wczoraj byłam u lekarza wszystko dobrze tylko muszę powtórzyć pożniej toksoplazmowe bo mam podwyższoną ale img ujemne czyli świadczy o przebytej chorobie!!!!
Noi zamiast przytyć schudłam kolejne 1,5 kg przy zajściu w ciąże ważyłam 53 a teraz waże 50,5 i mdłości już nie mam jakiś czas!!!A i dziś mam usg na 16 i już doczekać się nie moge!!!
a oto moj wielgaśny brzuch .gdzie ten dzieciaczek to nie wiem a i ruchy już czuje tak od 3 dni
aa9773457c816dfb1a2344bc7941b41e,10,19,0.jpg
no wiesz kochana ty wygladasz jakbys juz miala na porodowke jechac hihihihi zartuje ale ja zadroszcze

a nie mowilam teraz spokojnie staraj sie o fasolke
nie za dobrze zaczął się mój dzień.moja Jula tak daje czadu,ze chyba zadzwonię po supernianię;) naprawdę źle się dzieje, bije i pyskuje na potęgę.i pokłóciłam się z teściową bo wypytuje jak zwykle dlaczego Jula się darła wieczorem więc mówię,że uderzyła Łukasza w łuk brwiowy, tak po prostu i az go z bólu zatkało i dostała karę a ta<teściowa> mi na to,że to na pewno jego wina bo jej podpadł! nie ważne,że jest jej ojcem i się z nią po prostu bawił a ona go strzeliła w twarz! i jej odwarknęłam,że dziecko nas bije i nie wolno jej bronić i usprawiedliwiać tylko trzeba w końcu jej pokazać twarde zasady i wyszłam....ale to chleb powszedni także dam radę.gorzej,że libido mi spadło i jakaś zmęczona jestem i obcy faceci mi się śnią po nocach:D to się nazywa przesilenie wiosennne?:p
niedaj sie ja powoli tez zaczynam sie moim tesciom sprzeciwiac agresja u dziecka to nic dobrego i trzeba z tym walczyc wiem cos o tym ja zaczymnam walczyc z mowieniem do mnie i do meza na "ty" bo mala ostatnio tak zaczyna i juz przegina ma mowic mamusia i tatus a nie ty cos tam costam....
Witajcie Kochane!!!

baaaaardzo sie ciesze i z niecierpliwoscia czekam na zdjecia
Witam!

Super! Oby tak dalej!!!

oj kochana trzymkaj sie

a ja kochane znow siedze i haftuje cudenka na allegro i tak sobie pomyslalam ze chyba zaczne haftowac takie male obrazki z imionami dzieci na zamowienie :-) npmaly aniolek na chmurce i obok imie dziecka i data urodzin albo pociag i pod tym imie i data albo zabaweczki i obok nich imie i data moze mialo by to wziecie na bb i allegro bo takie obrazeczki pieknie wygladaja w pokoju maluszka i to tez taka pamiatka urodzin :-)

reklama
Witajcie Kochane!!!

u mnie tez oki chociaz od 2 tygodni mam takie mdlosci ze ledwie zyje

Do góry