dziekuje za kciuki zostaje!!!!!!!!!!!!!!!!! jupiuii:-) fajny tydzien mma same dobre wiadomosci widocznie nie tylko nieszczescia chodza parami ;-) jeszcze lotto wyslalam wczoraj
a no i mam teraz stanowisko specjalista do spraw administracji :-) to brzmi dumnie a nie jak mialam wczesniej kasjerka :-) teraz juz wszytsko na mojej glowie nie tylko kasowanie kasy ale i rozn einne *******y bo i pok i magazyn :-)
dziekuje dziewczynki za trzymanie kciukow :-) jeszcze zeby co innego sie udalo to bee szczesliwa ponad zycie ;-)
:-) super
Witam dziewczynki
nie za dobrze zaczął się mój dzień.moja Jula tak daje czadu,ze chyba zadzwonię po supernianię naprawdę źle się dzieje, bije i pyskuje na potęgę.i pokłóciłam się z teściową bo wypytuje jak zwykle dlaczego Jula się darła wieczorem więc mówię,że uderzyła Łukasza w łuk brwiowy, tak po prostu i az go z bólu zatkało i dostała karę a ta<teściowa> mi na to,że to na pewno jego wina bo jej podpadł! nie ważne,że jest jej ojcem i się z nią po prostu bawił a ona go strzeliła w twarz! i jej odwarknęłam,że dziecko nas bije i nie wolno jej bronić i usprawiedliwiać tylko trzeba w końcu jej pokazać twarde zasady i wyszłam....ale to chleb powszedni także dam radę.gorzej,że libido mi spadło i jakaś zmęczona jestem i obcy faceci mi się śnią po nocach to się nazywa przesilenie wiosennne?
Twoje dziecko nie teściowej ona już miała szanse wychowywać swoje dzieci teraz nie się nie wpierd*** ;-)
Mi się śni czasami jason statham ten z transportera hiszpańskie wiatraki z nim wyprawiam ;p