witam kochana dlugo cie tu niebylo :-) a co ty myslisz o moim pomysle????u mnie tez oki chociaz od 2 tygodni mam takie mdlosci ze ledwie zyje
reklama
Svensonka
Fanka BB :)
witam kochana dlugo cie tu niebylo :-) a co ty myslisz o moim pomysle????
Jakim pomysle bo nie wiem gdzie posta szukac pisz to ci powiem
witam kochana dlugo cie tu niebylo :-) a co ty myslisz o moim pomysle????
Żabciu ja myślę że to bardzo dobry pomysł i trzeba by utworzyć wątek na BB z linkiem na allegro i będziesz trzaskać zamówienia bo u nas to chyba największe wzięcie by miały takie małe cudeńka ;-)
no moj post nad twoim [postem :-)Jakim pomysle bo nie wiem gdzie posta szukac pisz to ci powiem
Svensonka
Żabciu ja myślę że to bardzo dobry pomysł i trzeba by utworzyć wątek na BB z linkiem na allegro i będziesz trzaskać zamówienia bo u nas to chyba największe wzięcie by miały takie małe cudeńka ;-)
Acha o te piekne rzeczy chodzi mysle tez ze to super pomysl!!!!
no bo wlasnie sobie myslalam ze sobie taki obrazek wyhaftuje jak zafasolkuje a potem wpadl mi pomysl zeby za kaske takie haftowac bo mysle ze duzo mam chcialo by miec takie cos w pokoiku dziecinnymŻabciu ja myślę że to bardzo dobry pomysł i trzeba by utworzyć wątek na BB z linkiem na allegro i będziesz trzaskać zamówienia bo u nas to chyba największe wzięcie by miały takie małe cudeńka ;-)
Svensonka
no bo wlasnie sobie myslalam ze sobie taki obrazek wyhaftuje jak zafasolkuje a potem wpadl mi pomysl zeby za kaske takie haftowac bo mysle ze duzo mam chcialo by miec takie cos w pokoiku dziecinnym
A ja na etapie mdlosci wody mineralnej i jak w pierwszej ciazy ogorkow kiszonych w zalewie octowej
masakra
tak by to wygladalo niestety niemoglam wiekszych obrazeczkow znalesc
aha kobietki zapomnialam napisac ze jak ktoras bylaby zainteresowana tymi ozdobkami na wielkanoc to moge je rownierz zrobic ale z zawieszkami zamiast patyczkow rzecby mozna bylo sobie powiesic na galazgach w wazonie
czyli zapowiada sie ze siusiak bedzie?????ja bym baaaaaaaardzo pragnela synkaA ja na etapie mdlosci wody mineralnej i jak w pierwszej ciazy ogorkow kiszonych w zalewie octowej
masakra
aha kobietki zapomnialam napisac ze jak ktoras bylaby zainteresowana tymi ozdobkami na wielkanoc to moge je rownierz zrobic ale z zawieszkami zamiast patyczkow rzecby mozna bylo sobie powiesic na galazgach w wazonie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej, ale piękna dziś pogoda. Po pracy pojechałam do rodzicówi męża na działkę i mieliśy grilla, co prawda elektrycznego, ale też pycha jedzonko było
U mnie w pracy też nieciekawie. Od pierwszego kwietnia przechodzę z jedną połówką etatu do działu gdzie już mam pół etatu umowy o pracę. Wszytsko fajnie, bo będę wkońcu w jednym dziale i już nie będzie mi grozić rozdwojenie jaźni, ale zabiorą mi najprawdopoodbniej jedną umowę, która gwarantuje mi miesięcznie prawie 200zł .
Ach, mam już dość tego kraju... Ciągle tylko pod górkę..
U mnie w pracy też nieciekawie. Od pierwszego kwietnia przechodzę z jedną połówką etatu do działu gdzie już mam pół etatu umowy o pracę. Wszytsko fajnie, bo będę wkońcu w jednym dziale i już nie będzie mi grozić rozdwojenie jaźni, ale zabiorą mi najprawdopoodbniej jedną umowę, która gwarantuje mi miesięcznie prawie 200zł .
Ach, mam już dość tego kraju... Ciągle tylko pod górkę..
reklama
R
RiSiA
Gość
tak by to wygladalo niestety niemoglam wiekszych obrazeczkow znalesc
Zobacz załącznik 229665Zobacz załącznik 229666Zobacz załącznik 229667
Żabko mysle, ze bardzo fajna rzecz ) bardzo mi sie podoba
Podziel się: