reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Żabciu ja myślę że to bardzo dobry pomysł :tak: i trzeba by utworzyć wątek na BB z linkiem na allegro i będziesz trzaskać zamówienia bo u nas to chyba największe wzięcie by miały takie małe cudeńka :tak:;-)
no bo wlasnie sobie myslalam ze sobie taki obrazek wyhaftuje jak zafasolkuje a potem wpadl mi pomysl zeby za kaske takie haftowac bo mysle ze duzo mam chcialo by miec takie cos w pokoiku dziecinnym

tak by to wygladalo niestety niemoglam wiekszych obrazeczkow znalesc
m-4427..pngm-4844..pngm-4429..png

A ja na etapie mdlosci wody mineralnej i jak w pierwszej ciazy ogorkow kiszonych w zalewie octowej
masakra
czyli zapowiada sie ze siusiak bedzie?????ja bym baaaaaaaardzo pragnela synka

aha kobietki zapomnialam napisac ze jak ktoras bylaby zainteresowana tymi ozdobkami na wielkanoc to moge je rownierz zrobic ale z zawieszkami zamiast patyczkow rzecby mozna bylo sobie powiesic na galazgach w wazonie:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej, ale piękna dziś pogoda. Po pracy pojechałam do rodzicówi męża na działkę i mieliśy grilla, co prawda elektrycznego, ale też pycha jedzonko było;)

U mnie w pracy też nieciekawie. Od pierwszego kwietnia przechodzę z jedną połówką etatu do działu gdzie już mam pół etatu umowy o pracę. Wszytsko fajnie, bo będę wkońcu w jednym dziale i już nie będzie mi grozić rozdwojenie jaźni, ale zabiorą mi najprawdopoodbniej jedną umowę, która gwarantuje mi miesięcznie prawie 200zł :(.
Ach, mam już dość tego kraju... Ciągle tylko pod górkę..

reklama
Do góry