agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Kurcze... Dostałam smsa od Tosi...
Beta 0,1
... :-(
Beta 0,1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kinga,fajna kurtałka dla Smyka.
Co do samodzielnego wybierania,to jakiś czas temu kupowałam Zuzi buty na wiosnę i obeszłam kilka sklepów,ale Jej najbardziej spodobały się "kolorowe buziaczki" w CCC,który to sklep,jako pierwszy odwiedziłyśmy. Za nic w świecie nie chciała patrzeć na inne buty.
Mnie osobiście też się one baaaaardzo podobają,ale są tylko na suche dni. ;-) (szkoda,że mojego rozmiaru nie było )
Tu ich fotki (już troszkę znoszone,bo codziennie Moja Panna musi w nich chociaż chwilę posmigać,haha )
Beta 0,1
Beta 0,1
Witam,
dziś byłam na usg (13dc to mój 1 raz stymulowany cykl clo) na lewym jajniku jest pęcherzyk 17mm :-) czyli coś się ruszyło, za 2 dni idę na ponowne usg gin sprawdzi czy pęcherzyk urósł.
oby urósł i jeszcze pękł &&&
po tylu miesiącach... jest nadzieja
bunia wygooglałam obfite miesiaczki i przyczyn może być dużo...najlepiej to sprawdzić u ginka. W necie sporo można o tym poczytać ale to tylko takie gdybanie.
Czy Tośka poszła już po wyniki ?
przykro mi... :-( a ja myślałam że to fasolka skoro @ tak długo jej się spóźniaKurcze... Dostałam smsa od Tosi...
Beta 0,1