reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Kinga,fajna kurtałka dla Smyka. :tak:

Co do samodzielnego wybierania,to jakiś czas temu kupowałam Zuzi buty na wiosnę i obeszłam kilka sklepów,ale Jej najbardziej spodobały się "kolorowe buziaczki" w CCC,który to sklep,jako pierwszy odwiedziłyśmy. :tak: Za nic w świecie nie chciała patrzeć na inne buty. :-D
Mnie osobiście też się one baaaaardzo podobają,ale są tylko na suche dni. :tak: ;-) (szkoda,że mojego rozmiaru nie było :dry:)

Tu ich fotki (już troszkę znoszone,bo codziennie Moja Panna musi w nich chociaż chwilę posmigać,haha :-D)

buziaczkiv.jpg

Świetne te całuśne buciki :-)

Witam,

dziś byłam na usg (13dc to mój 1 raz stymulowany cykl clo) na lewym jajniku jest pęcherzyk 17mm :-) czyli coś się ruszyło, za 2 dni idę na ponowne usg gin sprawdzi czy pęcherzyk urósł.

oby urósł i jeszcze pękł &&&

po tylu miesiącach... jest nadzieja

to fajnie!!!! ja w 13 dc mialam pecherz 25mm!!!! i dzis na 17 ide sprawdzic czy pękł.....

bunia wygooglałam obfite miesiaczki i przyczyn może być dużo...najlepiej to sprawdzić u ginka. W necie sporo można o tym poczytać ale to tylko takie gdybanie.

Czy Tośka poszła już po wyniki ?

no właśnie.za dużo może być przyczyn.

Agutka-super buciorki.takie wesołe,że nie dziwię się Zuzi że codziennie chce w nich biegać.a skoro je sama wybrała to nie można odmówić stylu i klasy :-D

reklama
Do góry