reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ehhh i przypomniał mi się ten stres jak wzięłam tą kartkę z wynikami i bałam się na nią popatrzeć...

Jestem,jestem! :tak:
Jak tylko dostanę smska od Tosiuńki,to od razu Wam napiszę. :tak: :-)

No to się nigdzie nie ruszaj! :-D tylko siedź w domku przed kompem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to się nigdzie nie ruszaj! :-D tylko siedź w domku przed kompem.

Już trochę pobudowałyśmy z Zuzią i na razie w domu jestem,bo gotuję obiad dla moich Dwóch Dzieciaczków. :-p Później znowu na dwór,jupi! :-D

Tosia! Że się tak wyrażę... IDŹ JUŻ SOBIE STĄD!!! ;-) :-D :-p

&&&&&&&&&& !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no właśnie nic się nie dowiedziałam od gina bo niegdy na to nie zwracała uwagi.ale 1 kwietnia do niej idę to się zapytam.bo to jakaś masakra,tak mnie zalewa,że porażka.na noc to tylko tampona mogę używać,bo przecieknę a i tak muszę lecieć się "przewinąć" jak tylko wstanę.

Kinga,fajna kurtałka dla Smyka. :tak:

Co do samodzielnego wybierania,to jakiś czas temu kupowałam Zuzi buty na wiosnę i obeszłam kilka sklepów,ale Jej najbardziej spodobały się "kolorowe buziaczki" w CCC,który to sklep,jako pierwszy odwiedziłyśmy. :tak: Za nic w świecie nie chciała patrzeć na inne buty. :-D
Mnie osobiście też się one baaaaardzo podobają,ale są tylko na suche dni. :tak: ;-) (szkoda,że mojego rozmiaru nie było :dry:)

Tu ich fotki (już troszkę znoszone,bo codziennie Moja Panna musi w nich chociaż chwilę posmigać,haha :-D)

buziaczkiv.jpg

bunia wygooglałam obfite miesiaczki i przyczyn może być dużo...najlepiej to sprawdzić u ginka. W necie sporo można o tym poczytać ale to tylko takie gdybanie.

Czy Tośka poszła już po wyniki ?

reklama
Witam,

dziś byłam na usg (13dc to mój 1 raz stymulowany cykl clo) na lewym jajniku jest pęcherzyk 17mm :-) czyli coś się ruszyło, za 2 dni idę na ponowne usg gin sprawdzi czy pęcherzyk urósł.

oby urósł i jeszcze pękł &&&

po tylu miesiącach... jest nadzieja

Do góry