agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Witam słonecznie niedzielnie. :-)
Hm... ;-)
Ojjj,żebyś wiedziała! :-)
A My się z Zuzią wczoraj tak zajęłyśmy tymi szafkami,że wieczorem,jak tylko poczułyśmy poduchy to od razu zasnęłyśmy.
Ale za to teraz mam super półkę w kuchni = wszytko pod ręką. :-) Muszę sobie tylko kupić jakieś ładne pojemniki na przyprawy.
W tym tygodniu kupujemy jeszcze okleinę na lodówkę,a jak dostaniemy zwrot podatku,to panele do kuchni,bo po ostatniej powodzi cała wykładzina pcv Nam się rozwaliła.
a u nas deszczowo dziś... ja źle sie czuję :/ wymiotowałam dwa razy.. masakra jakaś dziś i wszystko przez pieprzoną wczorajszą impreze
Hm... ;-)
No to pięknie ;p od razu humorek lepszy widze
Ojjj,żebyś wiedziała! :-)
U mnie dziewczynki dalej higienicznie tj dalej nie ma @. Dzisiaj wracając do domu kupie testa i jutro rano sikam i dam wam znać co i jak - ale czuje sie niestety tak jak na @@@
A My się z Zuzią wczoraj tak zajęłyśmy tymi szafkami,że wieczorem,jak tylko poczułyśmy poduchy to od razu zasnęłyśmy.
Ale za to teraz mam super półkę w kuchni = wszytko pod ręką. :-) Muszę sobie tylko kupić jakieś ładne pojemniki na przyprawy.
W tym tygodniu kupujemy jeszcze okleinę na lodówkę,a jak dostaniemy zwrot podatku,to panele do kuchni,bo po ostatniej powodzi cała wykładzina pcv Nam się rozwaliła.