milej niedzieli :-)No to super ) 3mam kciuki za owocny miesiąc! :-)
Pozdrawiam was
i życzę miłej niedzieli!
oby oby ;-) bo ja juz tej zimy to dosc mam i juz sie zieleni doczekac nie moge :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
milej niedzieli :-)No to super ) 3mam kciuki za owocny miesiąc! :-)
Pozdrawiam was
i życzę miłej niedzieli!
oby oby ;-) bo ja juz tej zimy to dosc mam i juz sie zieleni doczekac nie moge :-)
koniecznie pokarz ;-)witam sie w ogole dawno mnienie bylo... wczoraj caly dzien w pracy i kupilam suczke mojemu bandziorowi pozniej wam pokaze
.zaba ty licz @ ze ma przyjsc od skoku tempki do 14 dni albo testa rob bo to owulka byla napewno !!!!!!
witam sie w ogole dawno mnienie bylo... wczoraj caly dzien w pracy i kupilam suczke mojemu bandziorowi pozniej wam pokaze
fajna sunia dla Bandziorabetusia no dokladnie tescior
a chyba mamy jakas nowa staraczkowa mamusie ?? a jakies nowe fasolkki ?? wlasnie gdzie ta tośka??? dalej trzyma nas w niepewnosci ??
juz daje wam mojego pieseczka malego ale jade po niego juz we wtorek ciekawe jak bandzior zareaguje
Chihuahua suczki po rodowodowych rodzicach (956758889) - Aukcje internetowe Allegro
teraz bed emialal blizniaki dwujajowe haha i jeszcze na dodatek parke haha
fajna sunia dla Bandziora
tak Tosiunia to chce nas wykonczyc .... ja podziwiam jej cierpliwosc ja bym nie dala rady...