reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej dziewczyny, ja mam takie pytanko bo wy juz wszystko wiecie na ten temat. Jak długo po owulacji powinna sie trzymac wysoka temperatura?? Ja owulacje mialam tydzien temu mniej wiecej niedziela.a od dzisiaj za tydzien mam miec okres, Mierze temperature od owulacji (bylo ptzytulanie) i dalej mam 37,2 czasami 37,3,
Podwyższona temp. od owulacji może utrzymywać się nawet do dnia @. Ale zwykle 1-2dni przed @ spada bynajmniej tak jest u mnie. :-):-):-)

reklama
Witam Was wiosennie:-D WRESZCIE WIOSNA
Betusia szkoda że nas na taki długi okres czasu opuszczasz:-( ale mam nadzieję że będziesz zaglądała do Nas:-)
Zabka hm na te relacje z teściową cóż powiedzieć, domyślam sie tylko że niezadługo z nią mieszkacie? ale potem przyjdzie rutyna i taki dystans do tych kłótni (może nawet w tym roku czego życzę) i już trochę mniej będzie mniej się czepiała, wiem co mówię bo z moją mieszkam już w czerwcu stuknie 8 lat:baffled:(ale to się zleciało) i na początku było źle, a teraz jest róznie raz lepiej raz ciche dni:-p

Jesica nie pomogę bo nie mierzę, tzn. kiedyś mierzyłam ale bez owocnych skutków więc dałam sobie spokój

hej dziewczyny, ja mam takie pytanko bo wy juz wszystko wiecie na ten temat. Jak długo po owulacji powinna sie trzymac wysoka temperatura?? Ja owulacje mialam tydzien temu mniej wiecej niedziela.a od dzisiaj za tydzien mam miec okres, Mierze temperature od owulacji (bylo ptzytulanie) i dalej mam 37,2 czasami 37,3,

Niestety utrzymuje się wysoko praktycznie do dnia @. Nie myśl tyle Jes, lepiej ciesz się wiosną! Zobaczysz będzie dobrze!!!:-):-D

hej :)
pewnie wszyscy odsypiaja

Cześć może się już wiosna cieszą na porannym spacerku, kto by spał przy takiej pogodzie!!!

Nio coś się dzisiaj nie śpieszą dziewuszki do rozmów!!!!:-D:-D:-D

Erba widzę na Twoim suwaczku, że u Ciebie seksikowo. Przyjemnych i owocnych staranek!!! Mamy podobne terminy! Może razem sie przekonamy czy się szczęście do nas uśmiechło!!!

Ostatnia edycja:
A ja Was tak słonecznie powitałam i co? I deszcz zaczął padać!!! :wściekła/y:

Zrobiliśmy Marzannę. :-D :-p

Witaj z rana!!! Już się niemogę doczekać, aż ja będę mieć taka Zuzię!!!
Mój M chciał chłopaka, ale moja chrześnica go w sobie tak skutecznie rozkochała, że po 2 dniach u mojej siostry o nikim innym nie gada. A mała cały czas wisiała mu na szyi i zachwycała się "jej wójkiem"

No to z całego serducha życzę córeczki!!! :-) :-) :-)

betusia no dokladnie tescior :D

a chyba mamy jakas nowa staraczkowa mamusie ?? :) a jakies nowe fasolkki ?? wlasnie gdzie ta tośka??? :) dalej trzyma nas w niepewnosci ??

juz daje wam mojego pieseczka malego ale jade po niego juz we wtorek ciekawe jak bandzior zareaguje :)
Chihuahua suczki po rodowodowych rodzicach (956758889) - Aukcje internetowe Allegro

teraz bed emialal blizniaki dwujajowe haha i jeszcze na dodatek parke haha :D

Ale super psina! :-)

Żabko,Ty masz dziś 7 dzień kopenhaskiej,prawda? Miałaś się ważyć - i jak efekty? ;-)

reklama
A ja Was tak słonecznie powitałam i co? I deszcz zaczął padać!!! :wściekła/y:

Chyba dziś będzie tak przemiennie u mnie lało o 6, czy słonko czy deszcz wszystko wskazuje na Wiosnę!!!

Zrobiliśmy Marzannę. :-D :-p

Zróbcie zdięcia tej zimowej psiapsiółki i niech płynie do morza!!!

]

Ale super psina! :-)

popieram super psina

Do góry