reklama
jesli po nich nierzucisz sie na jedzenie jak wyglodnialy wilk to napewno nieO ja... Kurde,muszę jakiejś łąki u Nas poszukać,hihihi. ;-)
Dziękuję za PW. :-)
A te dietki sa bez efektu jojo?
Wmawiaj,wmawiaj,bo w niej jesteś! :-)
Ostra?
Mówi się,że dziadki są od rozpieszczania... ;-)
Ciesz się,że teściowa się interesuje Klaudią... Naprawdę. Przykro by Ci było,gdyby miała ją "w nosie"...
a co do tesciowe to wolalabym zeby sie nieiteresowala zamiast sie rzadzic moim dzieckiem moze ona mysli ze robi dobrze zabierajac mi ciagle mala ale robi mi tym ogromna krzywde i juz kiedys jej zrbilam o to jazde ale jak widac pomoglo tyko na kilka tygodni amojemu nic juz niemowie bo jak mowie zle o jego mamusi to jest na mnie zly mimo ze mu tez nieraz zalezli za skore:-(
Mysza84
Fanka BB :)
ja prawie codziennie jestem sama bo mala jest w przedszkolu do poludnia a potem najczesciej ucieka do tesciow a teraz juz poszly i ja znow zostalam sama z moimi nerwami i smutkami czasem sie czuje tu niepotrzebna bo i tak o niczym nimge decydowac chyba bylam potrzebna tylko do urodzenia im kolejego dziecka :-( chce mi sie plakac a u nas dzis co prawda temp w pusie ale niejest ladnie dlatego wolalabym zeby mala byla w domu dzis ...
To nie mogłaś powiedzieć teściówce że masz inne plany co do Klaudii na dzisiaj ?!?
Przecież to Twoje dziecko więc jak ktoś innym może nim "rządzić"...
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
To nie mogłaś powiedzieć teściówce że masz inne plany co do Klaudii na dzisiaj ?!?
No właśnie...
jak widac morze bo nawet jesli ja cos powiem to jakby tego niebylo powiedzialam ze mala miala dzis siedziec w domu bo ma kaszel to jakby to bylo kolo niej a nie do niej zazdroszcze ci ze mieszkasz sama najlepsza rodzina to ta ktoa mieszka daleko i rzadko pryjezdza szagierka wlsnie rzadko przyjezdza i jest suuuper jak przyjezdzaja i tesciowa wtedy jest milusia dla nih a jak tu mieszkali to tez mieli jazdy z tesciowa bo szwagierka mi opowiadala....To nie mogłaś powiedzieć teściówce że masz inne plany co do Klaudii na dzisiaj ?!?
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Żabko,ja tak jeszcze n/t tej diety. Ty stosujesz tą kopenhaską,tak? Powiedz mi,który dzień dzisiaj masz,że już Ci 4kg ubyło? :-) A ćwiczysz coś przy tym?
Ja właśnie zadzwoniłam do G.,że od poniedziałku zaczynam właśnie tę dietę,to się śmiał,czy do Danii jadę,haha. ;-)
Powiedziałam,żeby mnie w tym wspierał i nie namawiał na żadne inne jedzonko. ;-)
Stwierdził,że dieta mi niepotrzebna! Jasne. Powiedziałam mu,że to dla lepszego samopoczucia i urwałam temat.
Ja właśnie zadzwoniłam do G.,że od poniedziałku zaczynam właśnie tę dietę,to się śmiał,czy do Danii jadę,haha. ;-)
Powiedziałam,żeby mnie w tym wspierał i nie namawiał na żadne inne jedzonko. ;-)
Stwierdził,że dieta mi niepotrzebna! Jasne. Powiedziałam mu,że to dla lepszego samopoczucia i urwałam temat.
kochane wy tego niezrozumiecie bo nieznacie mojej tesciowej i mieszkacie same a ta baba jest taka ze wszystko musi byc po jej mysli i koniec a ja juz niemam sil z nia walczyc i z tesciem bo ten osobnik jest czasem gorszy od tescioej wiec woje, i rozmowy z nimi to jak walka z wiatrakami i rzucanie grochem o sciane :-( sorki ze sie wam tak zal ale niemam juz nikogo bo przez ta babe nawet znajomych stracilam :-( nawet brat i tata niechca tu przychodzic bo ona jest w domu....No właśnie...
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
kochane wy tego niezrozumiecie bo nieznacie mojej tesciowej i mieszkacie same a ta baba jest taka ze wszystko musi byc po jej mysli i koniec a ja juz niemam sil z nia walczyc i z tesciem bo ten osobnik jest czasem gorszy od tescioej wiec woje, i rozmowy z nimi to jak walka z wiatrakami i rzucanie grochem o sciane :-( sorki ze sie wam tak zal ale niemam juz nikogo bo przez ta babe nawet znajomych stracilam :-( nawet brat i tata niechca tu przychodzic bo ona jest w domu....
Słonko,ja tak do końca to sama nie mieszkam. ;-)
Nad Nami mieszkają moi Dziadkowie,a nad nimi jeszcze moi Rodzice z Bratem.
Teściów mam niecały kilometr od domu...
no kopenhaska 6 dzien dzis ale 2 kg mi mniej dala tamte 2 to jeszcze prze nia zeszly dla wielu osob jest ciezka ale ja sie dobrze czuje wiec trwam dalej i oczywiscie obowiazkowo lykam witaminy zeby nic w organizmie niezabrakloŻabko,ja tak jeszcze n/t tej diety. Ty stosujesz tą kopenhaską,tak? Powiedz mi,który dzień dzisiaj masz,że już Ci 4kg ubyło? :-) A ćwiczysz coś przy tym?
reklama
Mysza84
Fanka BB :)
jak widac morze bo nawet jesli ja cos powiem to jakby tego niebylo powiedzialam ze mala miala dzis siedziec w domu bo ma kaszel to jakby to bylo kolo niej a nie do niej zazdroszcze ci ze mieszkasz sama najlepsza rodzina to ta ktoa mieszka daleko i rzadko pryjezdza szagierka wlsnie rzadko przyjezdza i jest suuuper jak przyjezdzaja i tesciowa wtedy jest milusia dla nih a jak tu mieszkali to tez mieli jazdy z tesciowa bo szwagierka mi opowiadala....
Wszystko zaczyna się od podstaw. Pewnie kiedyś na to jej pozwoliłaś to teraz wydaje jej się że tak zawsze będzie mogła.
Tak samo wszystko ma swoje plusy i minusy...My mieszkamy sami a rodzina daleko. Więc jak dzidzia będzie mała, a W. pojedzie do firmy to zostanę z nią sama na cały dzień. Jak będzie grzeczna to ok, a jak będzie płakać to może się okazać że na nic nie będę miała czasu...A Ty nie miałaś tego problemu, bo mogłaś np znieść dziecko piętro niżej i iść się spokojnie wykąpać, poskładać rzeczy i wykonywać spokojniej te wszystkie obowązki na które ja mogę sama nie mieć czasu.
Szkoda tylko że małż tak reaguje. Ja uważam że zawsze mężczyzna powinien być za swoją kobietą i wspierać ją.
Ale może Ty masz inny pogląd na to wszystko...i pewnie w Twoim odczuciu masz rację. Więc życzę Ci aby udało Wam się zamieszkać samemu jak najszybciej.
Podziel się: