reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ufff udalo sie ale musialam usunac sowaczek malzenstwa :-p ale ten jest tali ladny ze niech sobie zostanie a jak zajde to motylek bedzie wfrunal w druga strone hehehehehe:-D
To się pewnie za długo nowym suwakiem nie nacieszysz.
Żabka a dlaczego Ty jesteś pewna że @ przyjdzie ?!? Przecież był staranka w tym cyklu...

reklama
no żabko gratulacje ;) efekty motywują do działania wiem coś o tym :-) ja mam za sobą 20 kg więc trzymam kciuki
no mam nadzieje ze jak troche zjade z wagi to latwiej bedzie zafasolkowac bo nadwaga ponoc niesprzyja zaciazeniu a skoro owu narazie niema i niewiadomo kiedy wroci to sobie moge trocge podietowac narazie ta kopenhaska apo niej poprostu zacze jesc mniej rano bvede jadla musli obiad normalny ale mniej bo zawsz zjadala spro obiadu i jakas lekka kolacj albo owo :-) a ty kochana po czym ta zjcala ldnie?????

To się pewnie za długo nowym suwakiem nie nacieszysz.
Żabka a dlaczego Ty jesteś pewna że @ przyjdzie ?!? Przecież był staranka w tym cyklu...
bo u gina bylam i stwierdzil ze owu niebedzie a ja juz jutro mam termin @ i juz od wczoraj czuje ze nadchodzi :-) a niech przychodzi co zaczne nowy cykl :-)

no mam nadzieje ze jak troche zjade z wagi to latwiej bedzie zafasolkowac bo nadwaga ponoc niesprzyja zaciazeniu a skoro owu narazie niema i niewiadomo kiedy wroci to sobie moge trocge podietowac narazie ta kopenhaska apo niej poprostu zacze jesc mniej rano bvede jadla musli obiad normalny ale mniej bo zawsz zjadala spro obiadu i jakas lekka kolacj albo owo :-) a ty kochana po czym ta zjcala ldnie?????

po tej diecie którą wysłałam ci na maila ;-)

reklama
no ja sie chyba przezyce na razowy chlebek i bulki i chlebek z ziarkami :-)

Podobno też nie są najlepsze...a zrezygnowałam całkowicie z pieczywa a jak chciałam zjeść kanapkę to robiłam na tekturce, czyli Wasie.

ja kupuje benka 20 kg i starcza mi na bardzo bardzo długo płace niecałe 52 zł

A mnie się właśnie z benka robiła jedna wielka skała na spodzie kuwety.
Ale jak jesteś zadowolona to fajnie. Tak myślałam że Ci polecę bo też jesteś kociara.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry