reklama
Mysza84
Fanka BB :)
Lena u mnie też długo wychodziła I krecha...tylko że ja się nie nastawiałam na fasolkę. Ja bym robiła testa...i nawet jak wyjdzie I krecha to trzeba sobie powiedzieć że dopóki nie ma @ jest nadzieja że fasolka w brzuszku. A testy czasami za wcześnie nie wychodzą, ale warto to sprawdzić. Ja trzymam za Ciebie kciukasy &&& i bardzo chciałabym żeby była fasolka.
A jakiego masz testa ?
A jakiego masz testa ?
Ostatnia edycja:
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Wróciłam. :-)
Domek posprzątany,mięsko kupione,nowy staniczek też ,skrzydełka na kolację z Mężem "przechodzą" przyprawą w lodówce,obiadek gotowy,Zuzia śpi. :-)
No właśnie...?
Przestań! Nic złego się nie stanie!
Hahahaha,ja mam identycznie z G. ! Mrrrrrrrrr,Boziuniu!!!
A kiedy testowanko? @ się już spóźnia? :-)
Domek posprzątany,mięsko kupione,nowy staniczek też ,skrzydełka na kolację z Mężem "przechodzą" przyprawą w lodówce,obiadek gotowy,Zuzia śpi. :-)
A ma ktoś jakieś wieści od Suzi1 ???
No właśnie...?
svensonka prosze choc juz ja wklejalam
wolalabym zeby byla znerwicowana niz zeby uciekla kurcze ja chyba osiwieje jak bede w ciazy ... a jak przyjdzie 24 tc to wyladuje w wariatkowie...
dopiero teraz przy W. wiem jakich łóżko może dostarczać emocji...i jak może być bosko. Do tego stopnia że czasami już mi się mięśnie wszystkie spinają jak on stoi koło mnie i tylko myślę żeby jak najszybciej ... mmm... ;-)
Koniec tematu bo zaraz mu będę kazałą z firmy wrócić jak się nakręcę
Witam się kochane
No więc jest 12:51 a ja jestem czysta...chodzę kolo testu i płaczę bo chcę go bardzo zrobić ale tak jak Tosia nie mogę bo strach przed 1 kreską jest ogromny.poczekam do jutra rana.bo @ się nie pojawi i koniec! chociaż....mam mętlik w głowie
czy ja mam tej Tosi wlać w tyłek? precz z @!!!! trzymam kciuki za dzidzie kochanie
kochana lej aż bedzie puchło to i tak nie zmieni mojego przeczucia ze @ sie pojawi i teraz sobie psikusy robi ;/
a jak dzisiaj humorek ?? mam nadzieje że troszku lepiej !!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
cześć dziewczyny
Tosiu i Lenko trzymam mocno zeby nie przylazla ta @
ja pewnie za jkaies 2 tygodnie bede sobie robila wkrety , choc obiecalam sobie ze nie bede zobaczymy czy wytrwam w postanowieniu heheh
Tu na BB nie da się nie nakręcać... ;-)
nio rzeczywiście, moja Jula 17 stycznia urodzona nie dziękuję za 2 krechyJa miałam kotkę ( już zdechła) i powiem ci że takie miauczenie typowe w czasie marcowania jest normalne. Nasza też tak wyła i mruczała cały czas i tyłek miała ciąglę w górze na zasadzie "bierz mnie kocie" Dostawała zastrzyki bo nie było z nią można wytrzymać..
Lena no no... 3mam kciukasy za II kreski! )) spokojnie... A wogóle to widzę że nasze dzieci są w tym samym wieku
również nie dziekuję ale Wy wiecie dziewczynki dlaczegocześć dziewczyny
Tosiu i Lenko trzymam mocno zeby nie przylazla ta @
ja pewnie za jkaies 2 tygodnie bede sobie robila wkrety , choc obiecalam sobie ze nie bede zobaczymy czy wytrwam w postanowieniu heheh
Myszko mam zwykłego bobo testa.ale już mam bóle brzucha identyczne jak przed @...chyba szkoda go robic, naprawdę.jedyne co mnie wczoraj zaskoczylo to straszne rwanie lewego jajnika ale objawów co miesiąc mi przybywa nowych, szkoda tylko ze na @.Lena u mnie też długo wychodziła I krecha...tylko że ja się nie nastawiałam na fasolkę. Ja bym robiła testa...i nawet jak wyjdzie I krecha to trzeba sobie powiedzieć że dopóki nie ma @ jest nadzieja że fasolka w brzuszku. A testy czasami za wcześnie nie wychodzą, ale warto to sprawdzić.
A jakiego masz testa ?
K
Kinga85
Gość
nasz Filip z 21 grudnia jest.nio rzeczywiście, moja Jula 17 stycznia urodzona nie dziękuję za 2 krechy
ślubowaliście miesiąc przed nami
co do objawów to czasami ciążowe są prawie że identyczne jak te małpowe. myśl pozytywnie! co ma być to będzie i tak. ale my tu kciuki 3mamy wiadomo
dzisiaj wypada @ słonko i już ją czuję coraz bardziej:-(Wróciłam. :-)
No właśnie...?
dobra to leje w tyłek mam nadzieję że poczuła Tosiunia? no pewno że @ sobie psikus robi,mówi: nie zobaczysz mnie już w tym roku na pewno bo ja stąd spadam!!! jak widzisz humor mam lepszy skarbie bo ja czuję @ ale nie wiem dlaczego ciągle mam taką straszną nadzieję że jej nie będziekochana lej aż bedzie puchło to i tak nie zmieni mojego przeczucia ze @ sie pojawi i teraz sobie psikusy robi ;/
a jak dzisiaj humorek ?? mam nadzieje że troszku lepiej !!
Mysza84
Fanka BB :)
Myszko mam zwykłego bobo testa.ale już mam bóle brzucha identyczne jak przed @...chyba szkoda go robic, naprawdę.jedyne co mnie wczoraj zaskoczylo to straszne rwanie lewego jajnika ale objawów co miesiąc mi przybywa nowych, szkoda tylko ze na @.
Przy fasolce ból brzucha boli identycznie jak przy @... u mnie dwa razy to się potwierdziło.
Bobo test to ten żółty ?!?
reklama
aha no to pięknie że takie ważne wydarzenia życiowe miałyśmy jedna za drugą,widocznie to był jakiś magiczny czas a pozytywnie staram się myśleć cały czas tylko ból brzucha mi to myślenie zakłócanasz Filip z 21 grudnia jest.
ślubowaliście miesiąc przed nami
co do objawów to czasami ciążowe są prawie że identyczne jak te małpowe. myśl pozytywnie! co ma być to będzie i tak. ale my tu kciuki 3mamy wiadomo
Podziel się: