A dziewczyny nie pisaly dzisiaj, ze jak na recepte to 3 zlile moze kosztowac luteina? bo dzis pytalam w aptece i mi babka mowi 29 zl!!!!
reklama
ewelina09065
czas oczekiwania...
no wlasnie dlatgo bylam w szoku.. a poza tym to pani w aptece powiedzial ze na recepte jest tylko. a to chyba byla luteina dopochwowa wiec chyba drozsza od tej pod jezykA dziewczyny nie pisaly dzisiaj, ze jak na recepte to 3 zl
A po co Ci ta luteina? Jaki masz problem (sory, ale sie juz gubue;-))no wlasnie dlatgo bylam w szoku.. a poza tym to pani w aptece powiedzial ze na recepte jest tylko. a to chyba byla luteina dopochwowa wiec chyba drozsza od tej pod jezyk
ewelina09065
czas oczekiwania...
spoznia mi sie @ i wczoraj zrobilam test w poludnie i druga krecha bardzo blada...wiec jest szansa na fasolke;-)a luteina to tak zeby ciaza rozwijala sie bezpieczniejbo w pierwszej bralam..a wizyte mam na 2 marca i moze mi wtedy przepisze chociaz nie wiem czy zawsze kobieta musi ja brac...A po co Ci ta luteina? Jaki masz problem (sory, ale sie juz gubue;-))
ok dziewczynki ide spac...moze uda mi sie przespac cala noc bo od kilku nocy nie moge spac!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aham... Ja nie wiem, czy kazda musi brac, ale chyba nie. Skoro jest wszystko w porzadku...spoznia mi sie @ i wczoraj zrobilam test w poludnie i druga krecha bardzo blada...wiec jest szansa na fasolke;-)a luteina to tak zeby ciaza rozwijala sie bezpieczniejbo w pierwszej bralam..a wizyte mam na 2 marca i moze mi wtedy przepisze chociaz nie wiem czy zawsze kobieta musi ja brac...
I jak to "chyba jest szansa na fasolke" - fasolka na pewno jest, skoro jest druga krecha
tusia03
Zaangażowana w BB
Witam :-) ZADNA Z WAS PEWNIE MNIE NIE PAMIETA,OTSATNIO ZAGLADALAM TUTAJ CHYBA Z ROK TEMU ALE POMIMO TEGO LICZE NA TO,ZE POMOZECIE:-)
WIEC SYTUACJA JEST NASTEPUJACA.STARAMY SIE O MALENSTWO JUZ GRUBO PONAD ROK,JA MIALAM BARDZO NIEREGULARNE MIESIACZKI DLATEGO PRZEZ 3CYKLE BRALAM DUPHASTON,KTORY JE UREGULOWAL,TEN CYKL BYL PIERWSZY BEZ TABL,DZIS POWINNAM DOSTAC @ A TU NIC,NIE WIEM CO MYSLEC,ZDROWY ROZUM PODPOWIADA ZE TO Z BRAKU TABL A NADZIEJA MOWI CO INNEGO
Z GORY DZIEKUJE ZA POMOC DZIEWCZYNKI:-)POZDRAWIAM
WIEC SYTUACJA JEST NASTEPUJACA.STARAMY SIE O MALENSTWO JUZ GRUBO PONAD ROK,JA MIALAM BARDZO NIEREGULARNE MIESIACZKI DLATEGO PRZEZ 3CYKLE BRALAM DUPHASTON,KTORY JE UREGULOWAL,TEN CYKL BYL PIERWSZY BEZ TABL,DZIS POWINNAM DOSTAC @ A TU NIC,NIE WIEM CO MYSLEC,ZDROWY ROZUM PODPOWIADA ZE TO Z BRAKU TABL A NADZIEJA MOWI CO INNEGO
Z GORY DZIEKUJE ZA POMOC DZIEWCZYNKI:-)POZDRAWIAM
tylko rano napisz odrazu jaki wynik zebysmy nieczekaly do wieczora ;-)
Witam sie !
Co prawda nie pisze z domku ,ale pisze
Toska postaraj sie mało pic na noc!!!No i powodzenia...
Toska trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a gdzie wszystkie juz poszly?!!!hehehhehe pewnie do swoich mężulków ))
no wiec zeby rozwiac wszystkie watpliwosci - test wyszedł negatywny czyli ciązy brak, teraz czekam na @
ile moze kosztowac luteina? bo dzis pytalam w aptece i mi babka mowi 29 zl!!!!
luteina dopochwowa kosztuje 3 zł ns recepte wiem biore
nie ma prawa byc droższa to to samo jest przeciezno wlasnie dlatgo bylam w szoku.. a poza tym to pani w aptece powiedzial ze na recepte jest tylko. a to chyba byla luteina dopochwowa wiec chyba drozsza od tej pod jezyk
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ale moze zaktualizuj ja troche (ja to jakis czas temu zrobilam) wyrzucajac osoby, ktore sie tu nie udzielaja, bo strasznie dluga ta lista...
Ja zbytnio nie mam na to czasu... Skopiowałam po prostu tą,która była tu podana jako ostatnia.
no wiec zeby rozwiac wszystkie watpliwosci - test wyszedł negatywny czyli ciązy brak, teraz czekam na @
Nie chciałam nic pisać... Ale ja te bulgoty miałam również,tak na kilka dni przed @... Ale kolejny cykl przed Tobą! Uda się! ;-)
Ja zbytnio nie mam na to czasu... Skopiowałam po prostu tą,która była tu podana jako ostatnia.
Nie chciałam nic pisać... Ale ja te bulgoty miałam również,tak na kilka dni przed @... Ale kolejny cykl przed Tobą! Uda się! ;-)
Ta kolejny 14 cykl przede mną - i jak zwykle ma się udać
Mi sie juz nie chce jakoś narazie ...
reklama
Podziel się: