reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ta kolejny 14 cykl przede mną - i jak zwykle ma się udać :sorry:
Mi sie juz nie chce jakoś narazie ...
tulam cie bardzo mocno:-(wierze ze ci sie tez uda:tak:ale mzoe test nie wykazal bo jest za wczesnie , mialysmy w tym samym czasie owulke wiec ja czekam na test w piatek zrobic:tak:

witam, jak dzisiejsze samopoczucie?
witam:-)nawet dobrze...tylko znowu nocka nie przespana:-(nie wiem co sie dzieje hehehe nie moge spac:wściekła/y:a tak to ok..zaraz zjem sniadanko i ide w odwiedziny do kolezanki i na ploteczki:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
u mnie w koncu zawitala @. tak jak przewidywalam.
wiec rozpoczynam 2 cykl staranek z optymistycznym nastawieniem, ktore mam nadzieje udzieli sie rowniez WAM :-)

Witam :-) ZADNA Z WAS PEWNIE MNIE NIE PAMIETA,OTSATNIO ZAGLADALAM TUTAJ CHYBA Z ROK TEMU :tak: ALE POMIMO TEGO LICZE NA TO,ZE POMOZECIE:-)
WIEC SYTUACJA JEST NASTEPUJACA.STARAMY SIE O MALENSTWO JUZ GRUBO PONAD ROK,JA MIALAM BARDZO NIEREGULARNE MIESIACZKI DLATEGO PRZEZ 3CYKLE BRALAM DUPHASTON,KTORY JE UREGULOWAL,TEN CYKL BYL PIERWSZY BEZ TABL,DZIS POWINNAM DOSTAC @ A TU NIC,NIE WIEM CO MYSLEC,ZDROWY ROZUM PODPOWIADA ZE TO Z BRAKU TABL A NADZIEJA MOWI CO INNEGO:zawstydzona/y:
Z GORY DZIEKUJE ZA POMOC DZIEWCZYNKI:-)POZDRAWIAM
witamy i czekamy na info co to wkoncu bedzie u ciebie he he cala moja rodzinka od zawsze nazywala mnie tusia od Martusia pozdrawiam

no wiec zeby rozwiac wszystkie watpliwosci - test wyszedł negatywny czyli ciązy brak, teraz czekam na @

luteina dopochwowa kosztuje 3 zł ns recepte wiem biore

nie ma prawa byc droższa to to samo jest przeciez:sorry:
no to kicha zaczynamy od kolejnego cyklu nie daj sie bedzie ok!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kochane

tośka, gufi w nastepnym cyklu nam sie uda :tak: ja koncze brac dupka i tez czekam na malpe moze po niedzieli przyjdzie do mnie.... i poczytalam wczoraj troche o tych ziolkach
:szok: duzo osob z nich korzystalo i wielu pomoglo wiec i ja zaczynam

a jakie pijecie ?? ja sie zastanawiam nad tymi na owulacje bo cos nie widac odm porodu u m nie jej :-(

milego dzionka :)

no wiec zeby rozwiac wszystkie watpliwosci - test wyszedł negatywny czyli ciązy brak, teraz czekam na @

Tośka tak mi przykro :-( a byłam wręcz pewna że jest fasolka :tak: No cóż Tośka napiszę to co pewnie wiesz...że głowa do góry i następnym razem się uda,trzy mam kciuki za Ciebie i inne dziewczyny które czekają na maluszka:)

gufi bardzo mi przykro ale najważniejsze że jest pozytywne nastawienie:)pewnie następnym razem się uda:)

Ta kolejny 14 cykl przede mną - i jak zwykle ma się udać :sorry:
Mi sie juz nie chce jakoś narazie ...
wiem ze w gdansku lub w sopocie jest chinczyk u ktorego ja bylam i mi kregoslup nastawil a juz ledwie co chodzilam tak mnie pieklo.Leczy nieplodnosc tez ziolami chinskimi jak chcesz to znajde numer ma swoja klinike!!!!
spruboj mieszkasz niedaleko

reklama
Do góry