reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie Dziewczynki!
Jestem tu nowa, mam nadzieje, ze mnie przygarniecie:)...
Jest mi bardzo smutno i czuje, ze musze sie komus wygadac bo zwariuje!!!
Od sierpnia staramy sie (a wlasciwie staralismy sie) z mezem o dzidziusia az do stycznia kiedy maz zrobil badania nasienia i okazalo sie, ze ma za mala ruchliwosc plemnikow-chyba nie musze opisywac co sie dzialo? MASAKRA!!!Zawsze marzylam o dziecku, a tu nagle taka informacja. Szkoda, ze marzenia nie zawsze sie spelniaja:(!
Myslalam, ze z czasem zal mi przejdzie ale niestety... czasem sa lepsze dni a czasem gorsze (takie jak dzis)! Staram sie jakos trzymac i nie pokazywac mu, ze jest mi smutno ale jak nie moge sie nikomu wygadac i trzymam to w sobie to jest jeszcze gorzej! Bylam juz na jednym forum staraczek ale tam albo wszystkie w ciazy albo maja juz dzieciaczki i nikt nie ma takiego problemu jak ja, wiec oczywiscie olewka:(.
witamy a mala ruchliwosc to jeszcze chyba nie koniec swiata wazne ze sa zywe a jest jeszcze inseminacja i in vitro trzeba probowac wszystkiego:tak: glowa do gory

reklama
Witajcie Dziewczynki!
Od sierpnia staramy sie (a wlasciwie staralismy sie) z mezem o dzidziusia az do stycznia kiedy maz zrobil badania nasienia i okazalo sie, ze ma za mala ruchliwosc plemnikow-chyba nie musze opisywac co sie dzialo? MASAKRA!!!Zawsze marzylam o dziecku, a tu nagle taka informacja. Szkoda, ze marzenia nie zawsze sie spelniaja:(!
Myslalam, ze z czasem zal mi przejdzie ale niestety... czasem sa lepsze dni a czasem gorsze (takie jak dzis)! Staram sie jakos trzymac i nie pokazywac mu, ze jest mi smutno ale jak nie moge sie nikomu wygadac i trzymam to w sobie to jest jeszcze gorzej! Bylam juz na jednym forum staraczek ale tam albo wszystkie w ciazy albo maja juz dzieciaczki i nikt nie ma takiego problemu jak ja, wiec oczywiscie olewka:(.
miska co ty gadasz to ze malo ruchliwe to kij ciesz sie ze wogole jest ARMIA jest tyle sposobow na to aby ja polepszyc ze sobie nie zdajesz sprawy witamy cie na forum IMPREZOWICZEK he he glowa do gory moj stary ma chyba samych chlopcow w sobie wiec kto wie

no no dobry pomysl a za ile to nastapi??
opiepsz eweline zakrecona jak sloik ogorkow hehe

2 długie lata ale coś za coś :-)
Witajcie Dziewczynki!

powiem tak dopóki ostatni chłopak będzie pływał jest nadzieje nie załamuj się głowa do góry :tak: nie możesz się poddawać !! wspieraj swojego chłopa jemu tez cieżko jest

ja wybieram się na kaszuby na 2 tygodnie na działkę do siebie :-) jeziorko las cisza spokój - brak netu, tv nic tylko imprezować :-D

Prawdziwe WAKACJE! :tak:

Witajcie Dziewczynki!

A ja znam przypadek,że przy małej ruchliwości pojawiła się dzidzia. :-) Więc głowa do góry!

Dobrej nocy wszystkim! Idę na pocieszkę do Męża...

Witam sie !
Co prawda nie pisze z domku ,ale pisze:)
Toska postaraj sie mało pic na noc!!!No i powodzenia...

Ufff!!! To jest jakas masakra - tyle stron:szok: W koncu udalo mi sie wsio przeczytac:tak:
maćku dziękuję bardzo za link...skorzystałam i też podejmę próbę z ziółkami, jeszcze nie wiem z którymi;-)
Ja tez. Ekspertki z tego forum doradzily mi nr 3, ale ja moze bym sie skusila na ta mieszanke na progesteron? Bo nie mialam go badanego...

Co do zwierzątka to ja mam i psa i kota wieć wsztystkie możliwe choróbska już przeszłam łącznie z toxoplazmozą ;-) i mam spokój.
Ja mam obecnie tylko psa, ale cale zycie z kotami spedzialm, wiec pewnie tez mam to juz za soba;-)

Już dopisuję. Jak jakaś aktualizacja,to sama możesz to zrobić. :-) :tak:

Dziewczyny,
ja listę zapisuję u siebie na kompie -
gdyby któraś chciała,to pisać. :tak:
Ale moze zaktualizuj ja troche (ja to jakis czas temu zrobilam) wyrzucajac osoby, ktore sie tu nie udzielaja, bo strasznie dluga ta lista...

Dziewczyny, wy tak o testach, a ja już w tą środą idę na HSG. Mam nadzieję,że nie będzie bolało
NIe bedzie! Dasz rade...:tak:
tam mogę zabrać zwierzaki które też mają raj :-) kot ucieka na kleszcze (ostatnio miał 26 :wściekła/y:)a pies wszystkie drzewka mi podgryza
Pochwale sie, ze tez mamy taka dzialeczke nad jeziorem, na koncu swiata:tak: Niestety woda w odcieniach zielenii, ale za to ryby sa;-) I mozna tam naprawde odpoczac:sorry:

Chyba lapie dola - dzisiaj sie dowiedziala, ze dwie laski w mojej pracy sa w ciazy... Jedna z nich panikowala, ze na pewno jej sie nie uda, srtaty taty... A zaciazyla w pierwszym cyklu:wściekła/y: Dlaczego zycie jest takie niesprawiesliwe....:-(

reklama
Toska trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a gdzie wszystkie juz poszly?!!!hehehhehe pewnie do swoich mężulków :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry