reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wiem ze w gdansku lub w sopocie jest chinczyk u ktorego ja bylam i mi kregoslup nastawil a juz ledwie co chodzilam tak mnie pieklo.Leczy nieplodnosc tez ziolami chinskimi jak chcesz to znajde numer ma swoja klinike!!!!
spruboj mieszkasz niedaleko

Tośka może to też jest jakieś rozwiązanie no i jak jest gościu z polecenia to pewnie musi być dobry.

reklama
Ale ja nie napisałam "w kolejnym cyklu się uda". Tylko,że w ogóle się uda. :tak:
Chciałam trochę pocieszyć,a nie wyszło. :confused2:
Aguś wiem dzieki

no to kicha zaczynamy od kolejnego cyklu nie daj sie bedzie ok!!!
no nie ma wyjścia
Tośka tak mi przykro :-( a byłam wręcz pewna że jest fasolka :tak: No cóż Tośka napiszę to co pewnie wiesz...że głowa do góry i następnym razem się uda,trzy mam kciuki za Ciebie i inne dziewczyny które czekają na maluszka:)

gufi bardzo mi przykro ale najważniejsze że jest pozytywne nastawienie:)pewnie następnym razem się uda:)

Dzisiaj jestem mega rozdrażniona, nie mogłam spac w nocy do tego wszystko mnie boli, co prawda @ jeszcze nie ma ale bóle mam okropne :-(
Moze te ziółka pomogą :zawstydzona/y:

TOŚKA a jakie ziolka bedziesz pila ?? ktory numerek ?
ja jak zrobilam ostatnio testa to wiedzialam ze nie bedzie dwoch kresek ale jak zobaczylam jedna to sie mimo to wkurzylam na maxa ehh... ja sie boje ze w ogole owulki nie mam ... :-( 14 cykli si ejuz staracie?? a bylas poze u lekarza patrzec czy wsio ok ?? maz robila nasionka? moze dlatego ze za slabe nasionka?? oby ziolka pomogly tak jak tym dziewczynom co sa tam wypisane :tak:

reklama
Do góry