reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dziewczynki a jak owulka faktycznie wczorja była to dzisw jaki powinien byc test?Na +???
Sadze, ze nie...
A w poniedzialek gin moze nie stwierdzic, czy owulka byla, bo przeciez niepekniete pecherzyki moga sie juz wchlonac (to tak czysto teoretycznie, bo na peweno wczoarj owu byla:tak:)

heheh nie ale wiesz tak sobie wmowilam tak na prawde to nie wiedzialam jak to nazwac :-(
kurcze pieczone:-:)-:)-(
chyba ma dola...
Aham - myslalam, ze wiesz i sie czegoa nowego dowiem

moj M to staral sie caly cykl heheh co drugi dzionek a raczej wieczor;)))

:-) mój też się ładnie starał co drugi dzień ;-)

Witam Wszystkie panie!!
Czy któras z Was testuje 25,02?:-)

:-D ja mogę, jak @ się nie pokarze :tak: bo wg aktualnej temp to @ powinna być 22.02. ;-)

Witajcie dziewczyny:) mogę się do Was przyłączyć? również jestem staraczką by zostać mamą 2010:) może kilka słów o sobie. Mam na imię Patrycja, jestem szczęśliwą mężatką, byłam już raz w ciąży ale niestety nasz Aniołek odszedł od nas. Teraz jesteśmy gotowi znów zacząć starania. Pisałam na wątku również o staraniach 2007 - 2008- 2009 -2010 ale nikt tam chyba nie działa a u Was rozmowa toczy się pełną parą:)

:-) witaj :-) ja mam tak nieregularne cykle, że nigdy nie wiadomo czy w którymś cyklu nie załapiemy się razem ;-)oczywiście nie życzę długiej staranki tylko myk i jest :tak: póki co ja jestem po owu :-)

hej ja bede testować 25-26 luty :-)

postaram się i z wami zatestuję, bo w końcu @ w tym cyklu nie planuję ;-)

a ja mam pytanie bo "bóli jajnikowych" w tym cyklu nie mam ale mialam taki dziwny sluz gesty rozciagliwy przezroczyty z mala domieszka ale tyci tyci kremowego - ale to wygladalo tak jakby płyn z pecherzyka????? i nie wiem o co chodzi????
hmmmmmm

każdy cykl może być inny i widocznie zabiast bóli był taki śluz :tak:

oj ja też nie lubie nigdy zmywać garów. a tak poza tym kiedy najlepiej zrobic test? mam nadzieje ze nie bede musiala bo prawidlowo jutro powinnam dosatc @ i wierze ze jej nie dostane wiec gin mi powie czy sie udalo czy nie. trzymajcie kciuki aby nie przyszła do mnie jutro @;-)

trzymam kciukaski i pisz jutro jak poszło :tak:

Wiecie może ile żyją plemniczki?

ja czytałam, że od 3-4 dni średnio :tak: bo zdarza się, że i dłużej :-p rekordowy przeżył 7 dni ;-)

Miałam dwa takie same bliżniaki po 21mm w 13 dc ale tylko w jednym jajniku. Zobaczymy w tym miesiącu!!!

Która wie co to iui napiszcie????

Tak to jest inseminacja,ja sie bardzo poważnie nad niaz zastanawiam:tak:

No to ładny wynik!!!!Sa szanse na blizniaki:-D

Sadze, ze nie...
A w poniedzialek gin moze nie stwierdzic, czy owulka byla, bo przeciez niepekniete pecherzyki moga sie juz wchlonac (to tak czysto teoretycznie, bo na peweno wczoarj owu byla:tak:)

Aham - myslalam, ze wiesz i sie czegoa nowego dowiem

Macku ty to mnie zawsze dobijesz:-D;-)
To niby jak mam sie przekonac czy owulka była?????:-(

reklama
Do góry