średnio 24-48h, ale przy sprzyjającym śluzie do 5 dni. Norma to 8-10% po 24h...biorac pod uwagę, ze są w milionach to sporoWiecie może ile żyją plemniczki?
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
My w tym miesiacu ostro szalejemy ze starankami ,jak sie nie uda to sie zastrzele
A tak serio to naprawde przykładamy sie do pracy;-)
Teraz mam nadzieje ze wszystko ladnie sie zakonczy .
To pierwszy cykl na lekach wiec byłam pełna obaw jak zareaguje
Zmywarke sobie kup!!! Mowie Ci!!!kurcze musze isc gary myc-a tak bardzo mi sie nie chce
No ja sie wlasnie tez nad tym zastanawiam... Tylko ciekawa jestem jak to w praktyce wyglada w moim miesciedzięki, bo jak juz nie będę miałą firmowego to koniecznie chcę sobie założyć prywatnie...bo jak policzyłam ile kasy mam w kieszenie to tą składkę warto płacić, oj warto. Właściwie to badania robię ile wlezie...;-) jestem w laboratorium 3 razy w miesiacu
Ja testujesą jakieś dziewczyny które na dniach testują??
Ja mam @ dostać w niedziele ale czuję, że chyba wześniej dostanę, więc jak tylko @ się skończy zaczynamy
Wstaw sobie te suwaczki w sygnature - wchodzisz w swoj profil, potem w sygnature i jest okienko w ktore wstawiasz loink NIe bedziesz musiala ciagle ich wklejac...
To Ty wiesz jak wyglada plyn z pecherzyka?oj wlasnie skonczyłam nadrabianie....
witam raz jeszcze nowe staraczki i trzymam kciuki :-)
a ja mam pytanie bo "bóli jajnikowych" w tym cyklu nie mam ale mialam taki dziwny sluz gesty rozciagliwy przezroczyty z mala domieszka ale tyci tyci kremowego - ale to wygladalo tak jakby płyn z pecherzyka????? i nie wiem o co chodzi????
hmmmmmm
I bardzo dobrze! Moze nie dowiesz sie, czy owulka byla, ale wykluczysz torbiele, ktorymi Cie straszonoJa na poniedziałek jestem umowiona na podglad,zeby zobaczyc czy ładnie pecherzyki pękły
Tylko nie wiem czy to nie za pozno
A dzis o 20 test,od 18 nic nie pije ,wiec zobaczymy!!!!
Ja moge zostac wspolautorka To kiedy zaczynamy?Kochana dołóżmy do tego zgagę która mam teraz i ciąża gotowa
Betusiu zobaczymy nie ma co
Mogłybyśmy stworzyć poradnik jak w 3 dni po owulce wmówić sobie ciąże
Wlasnie poszlam na zakupy... be pieniedzy Dobrze, ze karte mialam przy sobie...
Kupila sobie bobo-testa.... I tak sie zastanawiam, czy nie machnac jutro.... To moje przeziebienie jakos nie odpuszcza i nie wiem, czy moge sie jakimis tabsami nafaszerowac.... POza tym te wszystkie kaszlace dzieciaki...
Jutro mam 12 dpo. NIe bedzie za wczesnie?
A jak się czujesz po CLO bo ja strasznie cały czas mi się wymiotować chce!My w tym miesiacu ostro szalejemy ze starankami ,jak sie nie uda to sie zastrzele
ale ja nie mam słabej głowy o to chodzi a tu winko troche mnie pokiział i ja normalnie śpioch jak kłoda hehehto mu pewnie nie ponosie bylo co? my to zawsze bedziemy miały chyba slabe głowy
suzi1
Kocham Cię synuś
Zmywarke sobie kup!!! Mowie Ci!!!
No ja sie wlasnie tez nad tym zastanawiam... Tylko ciekawa jestem jak to w praktyce wyglada w moim miescie
Ja testuje
Wstaw sobie te suwaczki w sygnature - wchodzisz w swoj profil, potem w sygnature i jest okienko w ktore wstawiasz loink NIe bedziesz musiala ciagle ich wklejac...
To Ty wiesz jak wyglada plyn z pecherzyka?
I bardzo dobrze! Moze nie dowiesz sie, czy owulka byla, ale wykluczysz torbiele, ktorymi Cie straszono
Ja moge zostac wspolautorka To kiedy zaczynamy?
Kupila sobie bobo-testa.... I tak sie zastanawiam, czy nie machnac jutro.... To moje przeziebienie jakos nie odpuszcza i nie wiem, czy moge sie jakimis tabsami nafaszerowac.... POza tym te wszystkie kaszlace dzieciaki...
Macku no ale jak nie bedzie juz pecherzyków to znaczy ze owulka była,bo ból swiadczy o tym ze wczoraj byłaNo i tak jak mowisz dowiem sie czy nic tam nie maBo troche spedza mi to sen z powiek
mozesz chyba zatestowac ,ale mało pij na nocMnie tak zaleciła moja była p.dr!
A jak się czujesz po CLO bo ja strasznie cały czas mi się wymiotować chce!
A powiem ci ze chyba nie było az tak zle,pierwsze dni wkręcałam sobie jakies jazdyAle ja jeszcze dodatkowo brałam sterydyI nie wiem czy to CLO czy encorton jakos dziwnie na mnie działał!
A ktory cykl bierzesz clo?
czarna1309
Zaangażowana w BB
Zmywarke sobie kup!!! Mowie Ci!!!
No ja sie wlasnie tez nad tym zastanawiam... Tylko ciekawa jestem jak to w praktyce wyglada w moim miescie
Ja testuje
I bardzo dobrze! Moze nie dowiesz sie, czy owulka byla, ale wykluczysz torbiele, ktorymi Cie straszono
Ja moge zostac wspolautorka To kiedy zaczynamy?
ok dzieki ze mi powiedzialas bo jestem tu od nie dawna i jeszcze dobrze tego nie zalapalam
Ja dopiero 2 raz, brałam w grudniu potem przerwa i teraz drugi raz!!!Macku no ale jak nie bedzie juz pecherzyków to znaczy ze owulka była,bo ból swiadczy o tym ze wczoraj byłaNo i tak jak mowisz dowiem sie czy nic tam nie maBo troche spedza mi to sen z powiek
mozesz chyba zatestowac ,ale mało pij na nocMnie tak zaleciła moja była p.dr!
A powiem ci ze chyba nie było az tak zle,pierwsze dni wkręcałam sobie jakies jazdyAle ja jeszcze dodatkowo brałam sterydyI nie wiem czy to CLO czy encorton jakos dziwnie na mnie działał!
A ktory cykl bierzesz clo?
heheh nie ale wiesz tak sobie wmowilam tak na prawde to nie wiedzialam jak to nazwac :-(
kurcze pieczone:---(
chyba ma dola...
reklama
Podziel się: