reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
My w tym miesiacu ostro szalejemy ze starankami ,jak sie nie uda to sie zastrzele:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A tak serio to naprawde przykładamy sie do pracy;-)

Teraz mam nadzieje ze wszystko ladnie sie zakonczy .
To pierwszy cykl na lekach wiec byłam pełna obaw jak zareaguje:eek:

:crazy:kurcze musze isc gary myc-a tak bardzo mi sie nie chce
Zmywarke sobie kup!!! Mowie Ci!!!:tak:

dzięki, bo jak juz nie będę miałą firmowego to koniecznie chcę sobie założyć prywatnie...bo jak policzyłam ile kasy mam w kieszenie to tą składkę warto płacić, oj warto. Właściwie to badania robię ile wlezie...;-) jestem w laboratorium 3 razy w miesiacu:tak:
No ja sie wlasnie tez nad tym zastanawiam... Tylko ciekawa jestem jak to w praktyce wyglada w moim miescie:confused:
są jakieś dziewczyny które na dniach testują??
Ja mam @ dostać w niedziele ale czuję, że chyba wześniej dostanę, więc jak tylko @ się skończy zaczynamy:):)
Ja testuje:tak:

Wstaw sobie te suwaczki w sygnature - wchodzisz w swoj profil, potem w sygnature i jest okienko w ktore wstawiasz loink:tak: NIe bedziesz musiala ciagle ich wklejac...

oj wlasnie skonczyłam nadrabianie....
witam raz jeszcze nowe staraczki i trzymam kciuki :-)

a ja mam pytanie bo "bóli jajnikowych" w tym cyklu nie mam ale mialam taki dziwny sluz gesty rozciagliwy przezroczyty z mala domieszka ale tyci tyci kremowego - ale to wygladalo tak jakby płyn z pecherzyka????? i nie wiem o co chodzi????
hmmmmmm
To Ty wiesz jak wyglada plyn z pecherzyka?:szok:
Ja na poniedziałek jestem umowiona na podglad,zeby zobaczyc czy ładnie pecherzyki pękły:-D
Tylko nie wiem czy to nie za pozno:sorry:
A dzis o 20 test,od 18 nic nie pije ,wiec zobaczymy!!!!
I bardzo dobrze! Moze nie dowiesz sie, czy owulka byla, ale wykluczysz torbiele, ktorymi Cie straszono:sorry:

Kochana dołóżmy do tego zgagę która mam teraz i ciąża gotowa :-D:-D:-D
Betusiu zobaczymy nie ma co :tak:
Mogłybyśmy stworzyć poradnik jak w 3 dni po owulce wmówić sobie ciąże :-D
Ja moge zostac wspolautorka:-D To kiedy zaczynamy?

Wlasnie poszlam na zakupy... be pieniedzy:szok: Dobrze, ze karte mialam przy sobie...
Kupila sobie bobo-testa.... I tak sie zastanawiam, czy nie machnac jutro....:sorry: To moje przeziebienie jakos nie odpuszcza i nie wiem, czy moge sie jakimis tabsami nafaszerowac.... POza tym te wszystkie kaszlace dzieciaki...:wściekła/y:
Jutro mam 12 dpo. NIe bedzie za wczesnie?

My w tym miesiacu ostro szalejemy ze starankami ,jak sie nie uda to sie zastrzele:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A tak serio to naprawde przykładamy sie do pracy;-)

Teraz mam nadzieje ze wszystko ladnie sie zakonczy .
To pierwszy cykl na lekach wiec byłam pełna obaw jak zareaguje:eek:
A jak się czujesz po CLO bo ja strasznie cały czas mi się wymiotować chce!

No ja sie wlasnie tez nad tym zastanawiam... Tylko ciekawa jestem jak to w praktyce wyglada w moim miescie:confused:

Wstaw sobie te suwaczki w sygnature - wchodzisz w swoj profil, potem w sygnature i jest okienko w ktore wstawiasz loink:tak: NIe bedziesz musiala ciagle ich wklejac...

I bardzo dobrze! Moze nie dowiesz sie, czy owulka byla, ale wykluczysz torbiele, ktorymi Cie straszono:sorry:

Wlasnie poszlam na zakupy... be pieniedzy:szok: Dobrze, ze karte mialam przy sobie...
Kupila sobie bobo-testa.... I tak sie zastanawiam, czy nie machnac jutro....:sorry: To moje przeziebienie jakos nie odpuszcza i nie wiem, czy moge sie jakimis tabsami nafaszerowac.... POza tym te wszystkie kaszlace dzieciaki...:wściekła/y:

Macku no ale jak nie bedzie juz pecherzyków to znaczy ze owulka była,bo ból swiadczy o tym ze wczoraj była:tak:No i tak jak mowisz dowiem sie czy nic tam nie ma:zawstydzona/y:Bo troche spedza mi to sen z powiek:tak:

mozesz chyba zatestowac ,ale mało pij na noc:-DMnie tak zaleciła moja była p.dr!

A jak się czujesz po CLO bo ja strasznie cały czas mi się wymiotować chce!

A powiem ci ze chyba nie było az tak zle,pierwsze dni wkręcałam sobie jakies jazdy:eek:Ale ja jeszcze dodatkowo brałam sterydy:laugh2:I nie wiem czy to CLO czy encorton jakos dziwnie na mnie działał!
A ktory cykl bierzesz clo?

ok dzieki ze mi powiedzialas bo jestem tu od nie dawna i jeszcze dobrze tego nie zalapalam

Macku no ale jak nie bedzie juz pecherzyków to znaczy ze owulka była,bo ból swiadczy o tym ze wczoraj była:tak:No i tak jak mowisz dowiem sie czy nic tam nie ma:zawstydzona/y:Bo troche spedza mi to sen z powiek:tak:

mozesz chyba zatestowac ,ale mało pij na noc:-DMnie tak zaleciła moja była p.dr!

A powiem ci ze chyba nie było az tak zle,pierwsze dni wkręcałam sobie jakies jazdy:eek:Ale ja jeszcze dodatkowo brałam sterydy:laugh2:I nie wiem czy to CLO czy encorton jakos dziwnie na mnie działał!
A ktory cykl bierzesz clo?
Ja dopiero 2 raz, brałam w grudniu potem przerwa i teraz drugi raz!!!

reklama
Dziewczynki a jak owulka faktycznie wczorja była to dzisw jaki powinien byc test?Na +???

Do góry