reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam.

Maćku, popatrzyłam na Twój wykres i wydaje mi się, że Ty dzisiaj masz 10 dpo. Ale jeśli ciąża jest to nawet w 11 dpo powinna być blada kreseczka.

Tośka, ja Ci już pisałam, że wydaje mi się, że jesteś zafasolkowana.
Tak wychodzi z tempki. Ale w sobote wieczorem mialam straszliwy bol (jak sadze owulacyjny), a test owu w niedziele pokazal juz tylko jedna kreche. Dlatego tez niedziele zaznaczylam jako 1dpo.

A ja? NIe wydaje Ci sie?;-)

reklama
hej kobietki gadacie o paczkach to ja zapraszam rano do mnie maz przyniesie pewnie ze 2 kartony :tak: a dzis robia w pracy 35 tysiecy paczkow i pol topny tqakich malych na wage :szok::eek: w zyciu niewidzialam tyle paczkow na raz ciekawa jestem o ktorej mezus wroci jak narazie jest juz w pracy 17 godzin ale dzis napewno niewroci :-( sam mowil ze pewnie wroci dopiero rano albo przed poludniem bo malo ich w pracy jest bo to mala cukiernia:zawstydzona/y: wiec z tego co w pracy obliczyli beda robic minimum 27 godzin :baffled::frown::sad::hmm::unsure:
To jest niehumanitarne...a potem z powrotem do pracy, bo ktoś musi upiec ciasteczka na piatek:no:

hej kobietki gadacie o paczkach to ja zapraszam rano do mnie maz przyniesie pewnie ze 2 kartony :tak: a dzis robia w pracy 35 tysiecy paczkow i pol topny tqakich malych na wage :szok::eek: w zyciu niewidzialam tyle paczkow na raz ciekawa jestem o ktorej mezus wroci jak narazie jest juz w pracy 17 godzin ale dzis napewno niewroci :-( sam mowil ze pewnie wroci dopiero rano albo przed poludniem bo malo ich w pracy jest bo to mala cukiernia:zawstydzona/y: wiec z tego co w pracy obliczyli beda robic minimum 27 godzin :baffled::frown::sad::hmm::unsure:

To sie napracuje!

Nie mogę się doczekać niedzieli nie ze względu na W tylko ciekawa jestem Waszych testów trzymam kciuki!!!

A jak Ewelina, bo mi się zdaje że nam się cichutko na forum jeszcze jedna zafasolkowana ukrywa?????

Witam.

Maćku, popatrzyłam na Twój wykres i wydaje mi się, że Ty dzisiaj masz 10 dpo. Ale jeśli ciąża jest to nawet w 11 dpo powinna być blada kreseczka.

Tośka, ja Ci już pisałam, że wydaje mi się, że jesteś zafasolkowana.

Dobra dobra mi się wydawało ze 13 ostatnich cykli byłam w ciąży :tak: dlatego teraz nie mam takich nasyawien w tym kierunku :tak: na wesoło to biorę będzie to będzie nie będzie to bzzzzz jak juz pisałam:-D

To jest niehumanitarne...a potem z powrotem do pracy, bo ktoś musi upiec ciasteczka na piatek:no:
no w czwartek czyli jutro wracaja prze poludniem do domu i w czwratek wieczorem na szczescie maja wolne ale w piatek juz na wieczor do pracy i wniedziele od nowa nowy tydzien:baffled::baffled:

hej RYBKO milo cie widac ale mi sie ladnie duzo komentarzy uzbieralo na 28dni :-) zobaczymy jak ta tempka bedzie dalej wedrowac narazie jest na tym samym poziomie ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry