Nie dołuj się Betusia bo pewnie fasolka w Tobie juz jest i się będzie stresowała. Głowa do góry!!!heheh nie ale wiesz tak sobie wmowilam tak na prawde to nie wiedzialam jak to nazwac :-(
kurcze pieczone:---(
chyba ma dola...
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
Ja dopiero 2 raz, brałam w grudniu potem przerwa i teraz drugi raz!!!
Czemu miałaś przerwe????
heheh nie ale wiesz tak sobie wmowilam tak na prawde to nie wiedzialam jak to nazwac :-(
kurcze pieczone:---(
chyba ma dola...
Kochana nie smutaskuj;-)co sie dzieje???
Ja mam chyba jakies skurcze macicy
czarna1309
Zaangażowana w BB
a ja znowu dzisiaj moglabym jesc tylko żółty ser he he wczoraj tak samo a tak poza tym to tylko duzo pije bo też mi sie jeść nie chceGłodna jestem a jakos na nic nie mam ochoty!!!
suzi1
Kocham Cię synuś
a w jakich dniach bierzesz?i jak reagujesZ?Suzi bo do lekarza nie mogłam się dodzwonic terminy miał pozajmowane a na własną rękę się bałam))
izus180584
Fanka BB :)
oj Toska Ty mi cos na zafasolkowaną wygladasz.
A mi brat własnie przywiózł świezutkie pączki i sobie zajadam.mniam
Mam brać od 4 do 9dc, a obiawy tragedia mdli mnie i mam taki metaliczny posmak w buzi. No i pewnie zione jak smok wawelski!!!a w jakich dniach bierzesz?i jak reagujesZ?
Nie trawię tych leków!!!
Mniam, pączuszek dobry pomysł, tylko skad ja go wytrzasnę!!!oj Toska Ty mi cos na zafasolkowaną wygladasz.
Idę poszperać w lodówce!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
suzi1
Kocham Cię synuś
Mam brać od 4 do 9dc, a obiawy tragedia mdli mnie i mam taki metaliczny posmak w buzi. No i pewnie zione jak smok wawelski!!!
Nie trawię tych leków!!!
A jak pecherzyki????ile miałas?
izus180584
Fanka BB :)
Mniam, pączuszek dobry pomysł, tylko skad ja go wytrzasnę!!!
Idę poszperać w lodówce!!!
zapraszam do mnie brat zaopatrzył mnie w 15 pączusiów a sama tego nie zjem!!!!!!!:-)
reklama
Miałam dwa takie same bliżniaki po 21mm w 13 dc ale tylko w jednym jajniku. Zobaczymy w tym miesiącu!!!A jak pecherzyki????ile miałas?
Która wie co to iui napiszcie????
Podziel się: