niechce sie wtracac ale ja bym wam wszystkimtradzila w sobote bo jak w niedziele byscie testowaly i niedaj boze byla by 1 krecha to wasi mezowie walentynki mieli by przekichane przez wasze smutne humorki a tak od soboty do niedzieli zdazycie ochlonac i miec fajne walentynkiW Polsce sie tego nie wykonuje
Ej no! Mialysmy do Walentyne czekac! Zmieniamy na sobote (ja tam moge, bo to termin @)
reklama
ewelina09065
czas oczekiwania...
a jakie sa dobre testy co wykrywaja wczesna ciaze?
ja spirali niechce jakos mnie ona nieprzekonuje zle bym sie czula z sama mysla ze cos tam w srodku mam nawet kolczyka w pepku bym sobie niedala zrobic hihihihija mialam spirale 2 razy i 5 lub 8 lat z glowy swiety spokuj mialam cud miod i orzeszki he he
ewelina09065
czas oczekiwania...
slyszalam od kolezanki ze zakladanie spirali bardzo boli i nie zawsze jest pewnosc ze sie przyjmie do twojego organizmu a to chyba duzy wydatekja po porodzie bralam depo-provere zastrzyki a potem cilest i powiem ze cilest bardzo mi pasowalja mialam spirale 2 razy i 5 lub 8 lat z glowy swiety spokuj mialam cud miod i orzeszki he he
ja mam termin na jutro @ wiec chyba w sobote tez moge testowac.
Ja moge w sobote ale termin @ mam gdzies na poniedziałek - to nie za wcześnie na testowanko ??
Svensonka
Fanka BB :)
jak uwazasz ja nic kompletnie nie czulam tak jak bym byla dziewica orleanska he he kochalam sie kiedy chcialam jak chcialam i nie faszerowalam sie obrzydliwymi tableciorami po ktorych sa zajebiscie wielkie srodki uboczne grubnie sie jak swinia albo zniechecaja do kontaktow, zle dzialaj na nerki itp ja mam jedna nerke wiec to mi podpasowaloja spirali niechce jakos mnie ona nieprzekonuje zle bym sie czula z sama mysla ze cos tam w srodku mam nawet kolczyka w pepku bym sobie niedala zrobic hihihihi
ewelina09065
czas oczekiwania...
a kiedy mialas owulkae bo ja mysle ze moja byla tydz temu po sluzie tak mi sie wydajeJa moge w sobote ale termin @ mam gdzies na poniedziałek - to nie za wcześnie na testowanko ??
Scully
mamusia :)
powiem Ci, ze w zyciu bym nie przypuszczała ze owu moze byc tak pozno;-) ale trzymam kciui, a lekarz nie chce Ci skrócic cyklów?
chce, ale przez 3 m-ce lipa z dzidzi a, że my nieświadomie kończyliśmy starankę przed owu więc chciałabym spróbować jeszcze bez skracania ;-)
śliczne pazurki a twój to cukiernik? mój z zawodu też, ale lipnie zarabiał i go zmusiłam do zmiany pracy teraz jest aparatowym (więcej kasy ma) i przeszczęśliwy jest :-)
Zapraszam do mnie. Mogę pomóc,hihi. ;-)
Wiecie co,ja,chyba,ten cykl spisuję na straty. :-( Jakoś przez tego zboczeńca mam tyle stresów ostatnio... A to dobrze nie wróży. :-(
jak fasolinka będzie chciała to i tak się nie odczepi od ciebie i będzie rosła (tak na przekór światu) ;-)
witam,
Ja z moim przyszłym mężem też staramy się o dzidziusia, ale jak na razie to nam się nie udaje. Za kilka dni mam dostać miesiączkę i mam nadzieję, że jej nie dostane. Trzymajcie kciuki ja za was też będę trzymać.
Pozdrawiam
:-) trzymam kciukaski :-) starających się jest sporo (w tym moja skromna osoba ), ale zostały też z nami kobietki "zafasolkowane" ;-):-)
reklama
Svensonka
Fanka BB :)
ja zakladalam u siebie w szwecji i w sumie prawie nic nie bolalo bylo refundowane z ubezpieczalni wiec za darmi a i w polsce czytalam ostatnio ze 95% lekarzy ma male pojecie o spiralach i nie umie ich zakladac zacofani ludzieslyszalam od kolezanki ze zakladanie spirali bardzo boli i nie zawsze jest pewnosc ze sie przyjmie do twojego organizmu a to chyba duzy wydatekja po porodzie bralam depo-provere zastrzyki a potem cilest i powiem ze cilest bardzo mi pasowal
Podziel się: