a kiedy mialas owulkae bo ja mysle ze moja byla tydz temu po sluzie tak mi sie wydaje
Owulke miałam tydzień temu na bank
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a kiedy mialas owulkae bo ja mysle ze moja byla tydz temu po sluzie tak mi sie wydaje
a aparatowy to fotograf?chce, ale przez 3 m-ce lipa z dzidzi a, że my nieświadomie kończyliśmy starankę przed owu więc chciałabym spróbować jeszcze bez skracania ;-)
śliczne pazurki a twój to cukiernik? mój z zawodu też, ale lipnie zarabiał i go zmusiłam do zmiany pracy teraz jest aparatowym (więcej kasy ma) i przeszczęśliwy jest :-)
jak fasolinka będzie chciała to i tak się nie odczepi od ciebie i będzie rosła (tak na przekór światu) ;-)
:-) trzymam kciukaski :-) starających się jest sporo (w tym moja skromna osoba ), ale zostały też z nami kobietki "zafasolkowane" ;-):-)
kolezanka zakladala rok temu i placila 500zla jej znajoma zakladala jakas hormonalna i koszt 1000zl a sie okazalo ze jej organizm nie przyjal i tylko nie potrzebnie kase wydala...ale ja musze popytac gin i moze potem tez sie zdecyduje;-)ja zakladalam u siebie w szwecji i w sumie prawie nic nie bolalo bylo refundowane z ubezpieczalni wiec za darmi a i w polsce czytalam ostatnio ze 95% lekarzy ma male pojecie o spiralach i nie umie ich zakladac zacofani ludzie
TOsia to moze byc za wczesnie na test:Ja moge w sobote ale termin @ mam gdzies na poniedziałek - to nie za wcześnie na testowanko ??
heheh to mialysmy chyba w jednym czasie:-)ja mialam sluz od pon tzn 1 lutego do czwartku wiec mam nadzije ze cos z tego wyszlo i beda dwie krechy.a przytulanka byly w sobote, niedziele potem we wtorek i piatekOwulke miałam tydzień temu na bank
spoko teraz jest tyle mozliwosci ze szok a na 5 lat to ta zwykla spiralka metalowa sie chyba nazywa i jest okkolezanka zakladala rok temu i placila 500zla jej znajoma zakladala jakas hormonalna i koszt 1000zl a sie okazalo ze jej organizm nie przyjal i tylko nie potrzebnie kase wydala...ale ja musze popytac gin i moze potem tez sie zdecyduje;-)
czesc, no to w srode za tydzien ide na HSG. Zobaczymy co to bedzie. Położna powiedziała,że dostane zwolnienie szpitalne i potem jeszcze kilka dni wolnego
laska ale masz jazde masakra moj tez sfiksowal i teraz chce probowac codziennie he he jakiej werwy dostal stara sie slucha tipsow moich co i jak az smiech mnie ogarnia he heheheh to mialysmy chyba w jednym czasie:-)ja mialam sluz od pon tzn 1 lutego do czwartku wiec mam nadzije ze cos z tego wyszlo i beda dwie krechy.a przytulanka byly w sobote, niedziele potem we wtorek i piatek
a aparatowy to fotograf?
heheh no mysle ze takie przytulanka wystarczylyi chyba cos z tego bedzie;-)a od piatku bardzo mnie cycoszki bola a konkretnie sutkitylko brzuszek jak balonik sie zrobil hehehlaska ale masz jazde masakra moj tez sfiksowal i teraz chce probowac codziennie he he jakiej werwy dostal stara sie slucha tipsow moich co i jak az smiech mnie ogarnia he he