reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:tak: chce, ale przez 3 m-ce lipa z dzidzi :confused2: a, że my nieświadomie kończyliśmy starankę przed owu więc chciałabym spróbować jeszcze bez skracania ;-)

:-D śliczne pazurki :-D a twój to cukiernik? :tak: mój z zawodu też, ale lipnie zarabiał i go zmusiłam do zmiany pracy :tak: teraz jest aparatowym (więcej kasy ma) i przeszczęśliwy jest :tak::-)

jak fasolinka będzie chciała to i tak się nie odczepi od ciebie i będzie rosła (tak na przekór światu) :tak:;-)

:-) trzymam kciukaski :-) starających się jest sporo (w tym moja skromna osoba :-p), ale zostały też z nami kobietki "zafasolkowane" :tak:;-):-)
a aparatowy to fotograf?

ja zakladalam u siebie w szwecji i w sumie prawie nic nie bolalo bylo refundowane z ubezpieczalni wiec za darmi a i w polsce czytalam ostatnio ze 95% lekarzy ma male pojecie o spiralach i nie umie ich zakladac zacofani ludzie
kolezanka zakladala rok temu i placila 500zl:baffled:a jej znajoma zakladala jakas hormonalna i koszt 1000zl a sie okazalo ze jej organizm nie przyjal i tylko nie potrzebnie kase wydala...ale ja musze popytac gin i moze potem tez sie zdecyduje;-)

kolezanka zakladala rok temu i placila 500zl:baffled:a jej znajoma zakladala jakas hormonalna i koszt 1000zl a sie okazalo ze jej organizm nie przyjal i tylko nie potrzebnie kase wydala...ale ja musze popytac gin i moze potem tez sie zdecyduje;-)
spoko teraz jest tyle mozliwosci ze szok a na 5 lat to ta zwykla spiralka metalowa sie chyba nazywa i jest ok

heheh to mialysmy chyba w jednym czasie:-)ja mialam sluz od pon tzn 1 lutego do czwartku wiec mam nadzije ze cos z tego wyszlo i beda dwie krechy.a przytulanka byly w sobote, niedziele potem we wtorek i piatek:-D
laska ale masz jazde masakra moj tez sfiksowal i teraz chce probowac codziennie he he jakiej werwy dostal stara sie slucha tipsow moich co i jak az smiech mnie ogarnia he he

reklama
laska ale masz jazde masakra moj tez sfiksowal i teraz chce probowac codziennie he he jakiej werwy dostal stara sie slucha tipsow moich co i jak az smiech mnie ogarnia he he
heheh no mysle ze takie przytulanka wystarczyly:-D:-Di chyba cos z tego bedzie;-)a od piatku bardzo mnie cycoszki bola a konkretnie sutki:baffled:tylko brzuszek jak balonik sie zrobil heheh

Do góry