reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tośka, zdrówka dla Twojego W.

A ja już myślałam, że te mrozy wymroziły te wszystkie wirusy, a tu się okazuje, że jednak nie i zarażają na potęgę.:baffled:
Mnie dzisiaj dopadł ból okołoowulacyjny i pojawił się odpowiedni śluz wprawdzie w dalszym ciągu tylko w środku przy szyjce ale jest, test owu pozytywny:-). Chyba owu się do mnie zbliża (bo mam nadzieję, że ona jednak jest) i cieszę się jak niewiem, że właśnie w weekend i mój M będzie.

to do roboty :tak::tak:

reklama
hej dziewczynki
U mnie dzisiaj grypko żołądkowe szaleje w domu - masakra mój W od wczoraj wieczoraj choruje, dzisiaj tempka 40 stponi - masakra

współczuje :no: grzie te wirusy fruwają na taki mróz... :wściekła/y:

Kobietki widzę, że tu weekend ostro przytulankowy się szykuje :tak: super :tak: trzeba działać, żeby można było testować z II kreskami :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
RYBA to jak twój będzie w weekend to do owocnej roboty najlepiej nie wychodżcie z łożka no chyba że po jedzenie :-);-)

TOŚKA mam nadzieję że męzulek jak najszybciej się wykuruje,mojego też chyba coś łamie bo głowa go strasznie boli i wszystkie mięśnie ,właśnie leży i prawie śpi .

A co do kuligu to ja nigdy już na sanki nie wsiąde ,ja jak byłam mała to noga mi się w płoze wkręciła i od tego momentu boje się kuligów.

hej kobietki 7 stron musialam nadrobic :szok:
OLIWKA gratuluje
MACKU ja tez mialam takie malenkie krostki na sutkach a za pare dni dostalam @ :-(
ale jestem dzis padnieta dzis tu chyba nieposiedze tylko npojde spac

RYBA to jak twój będzie w weekend to do owocnej roboty najlepiej nie wychodżcie z łożka no chyba że po jedzenie :-);-)

TOŚKA mam nadzieję że męzulek jak najszybciej się wykuruje,mojego też chyba coś łamie bo głowa go strasznie boli i wszystkie mięśnie ,właśnie leży i prawie śpi .

A co do kuligu to ja nigdy już na sanki nie wsiąde ,ja jak byłam mała to noga mi się w płoze wkręciła i od tego momentu boje się kuligów.

no ja też mam nadzieje że szybko dojdzie do siebie bo mi się @ kończy i trza się do roboty zabrać aaaa i jeszcze wojsko zbadać po drodze :tak::tak::-D:-D:-D

u mnie dzisiaj w nocy - 16 ' w nocy

Hej Kobitki,
Dziekuje za wszystkie miłe słowa ale....NIE ZDAŁAM:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie przejmuj sie - pierwsze koty za ploty!!! Ja tez zdalam za drugim razem, jak juz wiedzialam z czym to sie je;-)

Mnie dzisiaj dopadł ból okołoowulacyjny i pojawił się odpowiedni śluz wprawdzie w dalszym ciągu tylko w środku przy szyjce ale jest, test owu pozytywny:-). Chyba owu się do mnie zbliża (bo mam nadzieję, że ona jednak jest) i cieszę się jak niewiem, że właśnie w weekend i mój M będzie.
To sie bedzie dzialo!!!:-D

MACKU ja tez mialam takie malenkie krostki na sutkach a za pare dni dostalam @ :-(
Tylko ja jestem wlasnie po @, daltego sie zastanawaim skad sie wzielo...

nie smuć się ja zdałam za 4 razem (7 lat temu), a mąż niedawno (za 7 razem) ;-)

Zdany egzamin na prawko to troche jak staranka ;-) za każdym razem ma się nadzieję, rozczarowanie, kolejne podejście, czekanie i wkońcu sukces :-D:-D:-D

Oliwka masz taką samą słabą kreseczkę jak ja:tak::tak::tak::tak: ledwo widoczne, ale jednak nie można ich nie zauważyć:tak: Serdeczne gratulacje kochana i niedługo zobaczymy się na wrześniówkach:tak::tak:;-)

Jak macie fajnie :-) my tez tak chcemy :tak::tak::tak::tak:

Tośka, zdrówka dla Twojego W.

A ja już myślałam, że te mrozy wymroziły te wszystkie wirusy, a tu się okazuje, że jednak nie i zarażają na potęgę.:baffled:

Powodzenia ;) przy starankach...:)

Dziewczyny macie wenę do pisania tyle miałam do nadrabiania.
Oliwka gratulacje kreseczka II będzie wyraźniejsza super że trzeci dzidziuś w drodze.
Agutka szczerze współczuję grypy, ale za to gratuluję kochanedo męża, kochaj i rozpieszczaj szczególnie nocą:-D:-D.
Tośka molestuj męża może już następny cykl walentynkowy będzie owocny musimy na luty teraz my zaciążyć.:-p

reklama
RYBA hej dzieki za doping na 28dni.pl:-D juz dodalam tam swoj komentarz a mam pytanie niewiesz moze o co chodzi z tymi ich platnosciami:confused: 30 dni za free a potem sie placi za korzystanie z tej stronki???

Do góry