reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tośka, zdrówka dla Twojego W.

A ja już myślałam, że te mrozy wymroziły te wszystkie wirusy, a tu się okazuje, że jednak nie i zarażają na potęgę.:baffled:
Mnie dzisiaj dopadł ból okołoowulacyjny i pojawił się odpowiedni śluz wprawdzie w dalszym ciągu tylko w środku przy szyjce ale jest, test owu pozytywny:-). Chyba owu się do mnie zbliża (bo mam nadzieję, że ona jednak jest) i cieszę się jak niewiem, że właśnie w weekend i mój M będzie.

to do roboty :tak::tak:

reklama
hej dziewczynki
U mnie dzisiaj grypko żołądkowe szaleje w domu - masakra mój W od wczoraj wieczoraj choruje, dzisiaj tempka 40 stponi - masakra

współczuje :no: grzie te wirusy fruwają na taki mróz... :wściekła/y:

Kobietki widzę, że tu weekend ostro przytulankowy się szykuje :tak: super :tak: trzeba działać, żeby można było testować z II kreskami :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
RYBA to jak twój będzie w weekend to do owocnej roboty najlepiej nie wychodżcie z łożka no chyba że po jedzenie :-);-)

TOŚKA mam nadzieję że męzulek jak najszybciej się wykuruje,mojego też chyba coś łamie bo głowa go strasznie boli i wszystkie mięśnie ,właśnie leży i prawie śpi .

A co do kuligu to ja nigdy już na sanki nie wsiąde ,ja jak byłam mała to noga mi się w płoze wkręciła i od tego momentu boje się kuligów.

hej kobietki 7 stron musialam nadrobic :szok:
OLIWKA gratuluje
MACKU ja tez mialam takie malenkie krostki na sutkach a za pare dni dostalam @ :-(
ale jestem dzis padnieta dzis tu chyba nieposiedze tylko npojde spac

RYBA to jak twój będzie w weekend to do owocnej roboty najlepiej nie wychodżcie z łożka no chyba że po jedzenie :-);-)

TOŚKA mam nadzieję że męzulek jak najszybciej się wykuruje,mojego też chyba coś łamie bo głowa go strasznie boli i wszystkie mięśnie ,właśnie leży i prawie śpi .

A co do kuligu to ja nigdy już na sanki nie wsiąde ,ja jak byłam mała to noga mi się w płoze wkręciła i od tego momentu boje się kuligów.

no ja też mam nadzieje że szybko dojdzie do siebie bo mi się @ kończy i trza się do roboty zabrać aaaa i jeszcze wojsko zbadać po drodze :tak::tak::-D:-D:-D

u mnie dzisiaj w nocy - 16 ' w nocy

Hej Kobitki,
Dziekuje za wszystkie miłe słowa ale....NIE ZDAŁAM:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie przejmuj sie - pierwsze koty za ploty!!! Ja tez zdalam za drugim razem, jak juz wiedzialam z czym to sie je;-)

Mnie dzisiaj dopadł ból okołoowulacyjny i pojawił się odpowiedni śluz wprawdzie w dalszym ciągu tylko w środku przy szyjce ale jest, test owu pozytywny:-). Chyba owu się do mnie zbliża (bo mam nadzieję, że ona jednak jest) i cieszę się jak niewiem, że właśnie w weekend i mój M będzie.
To sie bedzie dzialo!!!:-D

MACKU ja tez mialam takie malenkie krostki na sutkach a za pare dni dostalam @ :-(
Tylko ja jestem wlasnie po @, daltego sie zastanawaim skad sie wzielo...

nie smuć się ja zdałam za 4 razem (7 lat temu), a mąż niedawno (za 7 razem) ;-)

Zdany egzamin na prawko to troche jak staranka ;-) za każdym razem ma się nadzieję, rozczarowanie, kolejne podejście, czekanie i wkońcu sukces :-D:-D:-D

Oliwka masz taką samą słabą kreseczkę jak ja:tak::tak::tak::tak: ledwo widoczne, ale jednak nie można ich nie zauważyć:tak: Serdeczne gratulacje kochana i niedługo zobaczymy się na wrześniówkach:tak::tak:;-)

Jak macie fajnie :-) my tez tak chcemy :tak::tak::tak::tak:

Tośka, zdrówka dla Twojego W.

A ja już myślałam, że te mrozy wymroziły te wszystkie wirusy, a tu się okazuje, że jednak nie i zarażają na potęgę.:baffled:

Powodzenia ;) przy starankach...:)

Dziewczyny macie wenę do pisania tyle miałam do nadrabiania.
Oliwka gratulacje kreseczka II będzie wyraźniejsza super że trzeci dzidziuś w drodze.
Agutka szczerze współczuję grypy, ale za to gratuluję kochanedo męża, kochaj i rozpieszczaj szczególnie nocą:-D:-D.
Tośka molestuj męża może już następny cykl walentynkowy będzie owocny musimy na luty teraz my zaciążyć.:-p

reklama
RYBA hej dzieki za doping na 28dni.pl:-D juz dodalam tam swoj komentarz a mam pytanie niewiesz moze o co chodzi z tymi ich platnosciami:confused: 30 dni za free a potem sie placi za korzystanie z tej stronki???

Do góry