reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej dziewczynki

U mnie dzisiaj grypko żołądkowe szaleje w domu - masakra mój W od wczoraj wieczoraj choruje, dzisiaj tempka 40 stponi - masakra

Oliwka gratulacje jeszcze raz:tak:

reklama
Tośka,mi właśnie to paskudztwo odchodzi (pisałam o tym wcześniej) - po 4 dniach,bleeeeeee! Współczuję mężowi Twojemu. :baffled:

Masakra to mało powiedziane temperatura zamiast spadać rośnie :-( na szczęscie wymioty i inne ustały :tak: poję go wodą z witaminami a do tego moj W ma chore serducho i każda taka infekcja i osłabiebie jest ryzykowne :-(

Tośka,ja pierwszego dnia miałam gorączkę i przeokropnie się czułam. Drugiego lepiej się czułam,a trzeciego zrobił się koszmar. :-( Ale mija... Teraz tylko przez tydzień muszę brać leki,bo mam zmasakrowany,jakby obity,żołądek - tak wyszło podczas badania. Ze mnie to za przeproszeniem górą i dołem leciało. :-( :zawstydzona/y:

Tośka,ja pierwszego dnia miałam gorączkę i przeokropnie się czułam. Drugiego lepiej się czułam,a trzeciego zrobił się koszmar. :-( Ale mija... Teraz tylko przez tydzień muszę brać leki,bo mam zmasakrowany,jakby obity,żołądek - tak wyszło podczas badania. Ze mnie to za przeproszeniem górą i dołem leciało. :-( :zawstydzona/y:

Ma to samo i góry i dół biorą udział w akcji -szkoda mi go taki blady i zmęczony :-:)-(

Dziewczyny zrobiłam test ...nie wiem czy mam wierzyć czy nie, testowa ledwo widoczna ale jest ...oby to było to i @ nie przyszła.

Oliwka gratuluję Ci serdecznie, trzeci Skarb w Tobie rośnie, ciekawe czy córcia czy synek.
Ale się cieszę! :-):-):-)

Hej Kobitki,
Dziekuje za wszystkie miłe słowa ale....NIE ZDAŁAM:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Więcej szczegułów napiszę jak wrócę bo do Dziadka jadę z czymś smakowitym :)
W każdym razie teraz skrobnęłam by się ...."pochwalic ":baffled:

Nereida nie przejmuj się wogóle, ja to zaczęłam prawko i go nie skończyłam, co prawda miałam wtedy kłopoty w domu i czasowo nie mogłam się wyrobić, mineło 1,5 roku a ja na prawko nie wróciłam.
Tobie na pewno się uda. :tak:

Ja dziś znów planuje przytulanki i czaję się na M ;-)
Jutro na 2 dni do pracy więc nie będziemy serduszkować tak więc muszę go jeszcze dziś wykorzystać.

reklama
Tośka, zdrówka dla Twojego W.

A ja już myślałam, że te mrozy wymroziły te wszystkie wirusy, a tu się okazuje, że jednak nie i zarażają na potęgę.:baffled:

Mnie dzisiaj dopadł ból okołoowulacyjny i pojawił się odpowiedni śluz wprawdzie w dalszym ciągu tylko w środku przy szyjce ale jest, test owu pozytywny:-). Chyba owu się do mnie zbliża (bo mam nadzieję, że ona jednak jest) i cieszę się jak niewiem, że właśnie w weekend i mój M będzie.

Do góry