reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Podobały mi się wczoraj wypowiedzi bodajże Asiuli L o wyluzowaniu i w pełni popieram spróbójmy się wyluzowac zamiast coraz mocniej nakręcac!!!

Podobały mi się wczoraj wypowiedzi bodajże Asiuli L o wyluzowaniu i w pełni popieram spróbójmy się wyluzowac zamiast coraz mocniej nakręcac!!!

Byłoby wszytsko ok, gdyby nie to,że @ się bez powodu spóźniała o 4 dni a potem się pojawiła. Zrobiła mi nadzieję, która niestety szybko została rozwiana

ta,tak od 2 lat sobie to powtarzam:-(

ja się staram dopiero rok i pewnie jeszcze długo starań przede mną ale się nie poddaje :-)

bedzie dobrze obiecuje!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

tak tak zdecydowanie jestem zaaaaaaa staram się wyluzować i pomału mi się udaje :tak::tak::tak::tak: ten cykl spisałam na straty i ostro działamy od nastepnego :tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny ja Wam powiem jedno ja miałam podwyższony o 20% testosteron do tego prolaktyne, za niski progesteron a w dodatku moj M miał słabą armie nadającą sie na in vitro - tak powiedzieli nam lekarze. Ale póki macie wiare dacie rade.
Ja lekarzom powiedziałam, ze dopoki żyje ostatni pływak bede walczyła naturalnie i zaszłam naturalnie. Wiec nie ma sie co stresowac wynikami bada bo jak widać natura kieruje sie swoimi prawami:tak:

ty jesteś u nas przykładem, że się może udać i trzeba wierzyć :-)

Torbiel mam od czerwca bo pęcherzyk nie pękł, ostatnie usg miałam pod koniec września, torbiel nie rośnie, w środku jest czysty płyn czy coś takiego, nie ma krwi. Lekarka mówiłaze ta torbiel jest za mała i według niej sama się wchłonie i nie dała mi leków. Nie wiem czy ją mam, pewnie tak. Miałam tylko robione badanie na to czy torbiel jest rakowa ale wyszło ok, nie jest groźna.
Zmieniam teraz gina i zobaczymy co nowy powie.

Teraz już mi przeszło choć myslałam że jak M będzie w domu ze mną blisko, przytulanki na codzień a nie od święta to bedzie łatwiej. On zmienił pracę, od lipca jest stale przy mnie i co, nadal nic.
Też bym była zła, moja ginka twierdziła że torbiel może być bo jak się staram to leków mi nie będzie dawać a jak zajdę w ciaże to torbiel jeszcze szybciej się wchłonie.

dziwne... i zależy od lekarza :tak: ja miałam mini torbielkę 2 mm i dostałam leki :-p znikła ;-)

Kreseczka jest wyrazniejsza niz poprzednio, ale nadal nie wierze, jakos boje sie wierzyc...
Milego dzionka Wam zycze i lece do pracy;-)

są 2 jak nic ;-) trzeba się cieszyć :-)

Do mnie właśnie @ przylazła,więc zagryzłam ją czekoladą i tyle - bo przecież staranka są taaaaaaaaaaaaaaaaaakie przyjemne!!! :-) :-) :-)
Idę zrobić smaluszek dla Męża mego. :-p
P.S. Jakby ktoś znalazł listę,to ja poproszę. ;-)

tulam :tak: ale widzę, że na walentynki się szykujesz :-) serduszkuj ładnie to będziemy mieli na forum walentynkową fasolkę :-D

U mnie przyszła @. Nie wiem dlaczego rozregulował mi się okres, nie miałam stresów, ani żadnych sytuacji,które mogłyby do tego doprowadzić. Mam dość tych starań o dzidzie. Kolejne porażki sprawiają mi tyle bólu...
Malapralinko gratuluję i bardzo zazdroszczę tych 2 kreseczek.

:tak: tulam ;-) łepek do góry , odpoczynek i nowe walentynkowe serduszkowanie :-)

W tym cylku mam zamiar kontrolować tempke by dokładnie wiedziec jak z ta moją owulacją jest - tzn chce sie upewnic czy dobrze "czytam" ze śluzu;-)

powiem ci, że ze śluzu ciężko :-p ale z tem fajnie ;-) ja dopiero 2 cykl z temp. zaczęłam i już się uspokoiłam, że mam skok (wyższe i niższe temp.) oraz znam dni fazy lutearnej (która jest stała) :-)

Kochana ja zawsze miałam jak w zegareczku 28 a od kiedy się staramy 29, 30, 32 i zachciewaje do tego bóle brzucha jak nigdy i do zeszłego miesiąca dawałam się tak wkręcac ale teraz doś!!! Nie dajmy się naszej Psyche właśnie umówiłam się z koleżankami na niedziele i staranka zamienie w mega fajna zabawę (czytaj "Fajny sex")

U mnie w tym problem,że zawsze miałam regularne, mimo starań, mimo Duphastonu, który brałam 2 cykle - wszytsko cały czas było ok.
To pierwszy cykl taki rozregulowany....

reklama
Byłoby wszytsko ok, gdyby nie to,że @ się bez powodu spóźniała o 4 dni a potem się pojawiła. Zrobiła mi nadzieję, która niestety szybko została rozwiana
Kochana ja zawsze miałam jak w zegareczku 28 a od kiedy się staramy 29, 30, 32 i zachciewaje do tego bóle brzucha jak nigdy i do zeszłego miesiąca dawałam się tak wkręcac ale teraz doś!!! Nie dajmy się naszej Psyche właśnie umówiłam się z koleżankami na niedziele i staranka zamienie w mega fajna zabawę (czytaj "Fajny sex")

Do góry