Svensonka
Fanka BB :)
najgorzej ja przechodzilam ciaze zeby zadne choroby sie nie przyplataly i na usg chodzilam co miesiac a wy?No tak byle by zdrowe bylo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najgorzej ja przechodzilam ciaze zeby zadne choroby sie nie przyplataly i na usg chodzilam co miesiac a wy?No tak byle by zdrowe bylo.
Bo juz mocno psychike sobie zmęczyłyśmy myśleniem o dzidzi. Zauwazyłyscie, ze w większosci nic nam fizycznie nie dolega no moze z maleńkimi odstępstwami a sa ludzie co naprawdę problemy maja moja znajoma miała usuniety jajnik po pozamacicznej a i tak pózniej dzidzie urodziła. My się naprawdę powinnysmy zajac przyjemnosciami jak np planowaniem atmosferki na WalentynkiU mnie w tym problem,że zawsze miałam regularne, mimo starań, mimo Duphastonu, który brałam 2 cykle - wszytsko cały czas było ok.
To pierwszy cykl taki rozregulowany....
Włąsnie wróciłam z apteki i wiedziałam ze cos pomieszam z tymi sterydami!!!!!Ale lekarz tak nabazgrał ze nie sztuka go odczytac
Leki juz zakupione
Te sterydy nazywają sie "ENCORTON"mam je brac od 1go dnia do dni płodnych!!!
Duzy problem jest z Perglynem ,ale jeszcze popytam
To zależy w jakich jednostkach masz podany wynikDziewczyny M mi właśnie odebrał winik progesteronu w 23dc mam poziom 33, ktoś wie co to oznacza? Kiedys miałam robiony w 25dc to miałam coś ok 25
Bo juz mocno psychike sobie zmęczyłyśmy myśleniem o dzidzi.
Zaraz się dowiem!!!Ja mam 8 ampułek progesteronu bo nie zdąrzyłam zużyc wiec moge Ci je dac
To zależy w jakich jednostkach masz podany wynik
Widzisz my się juz na początku cyklu negatywnie nastawiamy i nasza podświadomosc działa póżniej!!!raczej nie, bo do tego cyklu ( a raczej do wtorku) byłam jak najbardziej wyluzowana, nie myślałam o tym, bo wypłakałam się już na początku starań
39,99 ng/ml
Matko jakiś wysoki ten wynik!!!
Pajka wiesz cos na ten temat?
23dcJa mam takie normy
faza folikularna 0-1,13
środek cyklu - 0,48-1,72
faza lutealna 0,98-21,0
ciążą 1 trymestr 9,3-33,2
ciążą 2 trymestr 29,5-50,0
ciążą 3 trymestr 83,1-100,00
Napisz mi tylko w którym dc robiłas badanie?
Widzisz my się juz na początku cyklu negatywnie nastawiamy i nasza podświadomosc działa póżniej!!!
W poniedziałek zajrzę do lekarza tak na wszelki wypadek dowiem się co się działo, ze nie wyszlo!!!Taki wysoki poziom może tylko świadczyć o tym, ze progesteron masz w porządku jeżeli chodzi o faze lutealną. Moze tez świadczyc o tym, ze jesteś po owulce. Najważniejsze, by w fazie lutealnej progesteron nie był zbyt niski bo wtedy ciąża sie nie utrzyma. WG mnie nie masz sie czym martwic, bo ogólnie wysoki poziom progesteronu utrzymywać sie moze w okolicach 20-24 dc.
Tosia a Wy juz długo się staracie???Robin zgadzam się z tobą myślimy myślimy od razu negatyw i pozniej są tego skutki!
Dlatego trzeba przestać się filmować co ma być to będzie nie dajmy się zwariować kochaniutkie