reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
Tak pamietam;-)
Napewno ma wiele zastosowan,on mi mowił cos takiego ze ma ułatwic plemniczkom przedostanie sie przez śluz...cos takiego nie pamietam za dobrze,bo zawsze jak wchodze do lekarza to mam czarną dziurę w głowieAle jeszcze jak u niego bede to napewno zapytami moze jeszcze bede dzwonic,czy moze byc jakis inny zamienik tego pergylu(ale z nimi tez jest cięzko)tak jak by jakas substancja była wyrejestrowana,tak mi powiedziała farmaceutka!
Napewno ma wiele zastosowan,on mi mowił cos takiego ze ma ułatwic plemniczkom przedostanie sie przez śluz...cos takiego nie pamietam za dobrze,bo zawsze jak wchodze do lekarza to mam czarną dziurę w głowieAle jeszcze jak u niego bede to napewno zapytami moze jeszcze bede dzwonic,czy moze byc jakis inny zamienik tego pergylu(ale z nimi tez jest cięzko)tak jak by jakas substancja była wyrejestrowana,tak mi powiedziała farmaceutka!
Nic nie kumam z tej ulotki
a co tam piszą może razem ją rozszyfrujemy ??
a co tu tak pusto ??
Ostatnio edytowane przez moderatora:
suzi1
Kocham Cię synuś
Kobito 3dni pisaniaI to takim tekstem to napisali ze szok
ALe jak bede u tego gina w poniedziałek to sie zapytam,bo jakos nie daje mi to spokoju
Kobito 3dni pisaniaI to takim tekstem to napisali ze szok
ALe jak bede u tego gina w poniedziałek to sie zapytam,bo jakos nie daje mi to spokoju
no niestety czasami takie te ulotki zaszyfrowane sa
w poniedzialk się wszystko wyjaśni
hejka
i jak samopoczucie ?? dobrze pamiętam że małpisko się przywlokło ??
reklama
i jak samopoczucie ?? dobrze pamiętam że małpisko się przywlokło ??
samopoczucie kiepskie, ale pomału dochodze do siebie. Mam nadzieję,że jutro będzie znacznie lepiej niż dziś
Podziel się: