reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

To kto testuje w tym tygodniu? Ja chyba 9 ale ostatnio cykl mi się wydłuza do 30- to juz sama nie wiem!!!

Ja mogłabym testować 11 ale czekam n @ bo dla mnie to i tak cykl stracony.

Nie wytrzymałam do rana- niby HCG wtedy najwieksze, ale teraz zrobiłam wlasnie jeszcze jeden test i wyszly II KRESKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wow nie moge uwierzyc:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:;-);-);-);-);-);-);-);-);-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Aga Wielkie Gratulacje!

Cudowna wiadomość bo to pierwsza chyba fasolka w tym roku!

A jeszcze Małż nic nie wie......zastanawiam sie jak mu to powiedziec, w jakiej sytuacji, bo chciałabym jakoś nietypowo i tak fajnie, zeby sie mega ucieszył.
Moze mi cos podpowiecie?
pozdrawiam fluidkując Wam ciązowo, jejciu ja jeszcze nie wierze, normalnie metlik w głowie i w sercu.

A wytrzymasz do pierwszego usg?
Bo jeśli tak to możesz zabrać męża do lekarza, wejść sama, uprzedzić ginka że mąż nic nie wie, zaprosić go potem na środka i np lekarz powie a tak bije serduszko Pana dziecka. No tyle że to było by przy lekarzu. Chciałam tak zrobić ale do tego usg trudno wytrzymać.

reklama
oj moj to na 100% by sie odrazu domyslil ze jestem w ciazy bo chodzilabym cala w skowronkach a jakbym mu kazala jechac ze soba do grudziadza na badanie to odrazu by sie skapnal bo u nas nierobia usg tylko tam to moje miasto to calkiem zadupie jest bety nierobia usg nierobia wiec nawet jak kobieta by chciala monitorning to 25 km by musiala zapierniczac

ja to was kobietki podziwiam tyle cykli i nic a wy dalej walczycie ja pewnie po 3 juz bym miala dosc i dola na maxa albo bym kazala wziac mojemu pozyczke na sztuczne zaplodnienie hihii

Ostatnia edycja:
Witajcie kobiety:)
Witam Was po długiej przerwie spowodowanej świąteczną wizytą u rodziny i brakiem tam internetu.
Nie wiem co się wydarzyło przez ten czas na forum i nie dam rady przeczytać zaległych wiadomości.
Mam nadzieję,że pojawiło się kilka fasoleczek, bo wkońcu święta to magiczny czas.
Teraz postaram się co jakiś czas zajrzeć.
Ściskam mocno wszystkie staraczki :-)

Hej jac Ciebie pamiętam z forum "starania, wątpliwości..." ale to było wieki temu :-)

Jeśli teraz sie nie uda wstrzymam się pare miesięcy by dzisia rodziła sie w pierwszej połowie 2011 roku. Większośc osób z Naszej rodziny jest w tej drugiej połowie - zbankrutować można :D A juz najlepiej to by było na luty albo sierpień :D bo tam tylko po jednej okazji puki co:-)

Ja tam bym nie kombinowała i cieszyła sięz fasolki w jakimkolwiek miesiącu :tak:

ej a ja dziś spanikowałam, bo moja dyrekcja zapowiedziała rozmowę, że chce mi dać wychowawstwo od wrzesnia:szok:a mi dobrze, że skacze po grupach i żadnym rodzicom ie muszę się tłumaczyć, kiedy idę na l4 etc.No i tak spanikowałam(bo ja tu ciąże planuję i l4- w przedszkolu jest za duże rzyko zarażeń, żeby pracować w ciąży-, a nie pracę na pełnych obrotach że zrobiłam bobo- test- 5 dni przed terminem:-(nie z rannego moczu i wyszła krecha kontrolna bardzoooooooooo wyraźna i straszliwie blada, ledwo widoczna testowa, czyli tak na prawdę dalej nic nie wiem i muszę powtarzać, a ajlepiej hcg zrobić, ale powinnam z tym zaczekać do wtorku...

Oj trzymam kciuki, coś mi się wydaje że to nowa fasoleczka! :-):-):-):-):-)

to ja chyba tez pojde zrobic sobie cos z wlosami a paznokcie to sama sobie chyba jutro zrobie bo te zele co ostatnio zrobilam przed urodzinami to juz mi bardzo odrosly wiec czas juz najwyzszy zebym sobie zrobila nowe a te zpilowala :)

A to ty żele piłujesz i kładziesz na nowo a nie dopełniasz? Przecież to taniej wychodzi.

asiucha ja sama robie zele wiec mi tam fsio a po za tym mi tak szybko rosna ze po 3 tygodniach sa juz za dlugie wiec robie nowe :) a co se bede zalowac hihi moje produkty tose chociaz poprawiam tym humor ladnymi pazurkami :)

Ostatnia edycja:
Hej jac Ciebie pamiętam z forum "starania, wątpliwości..." ale to było wieki temu :-)

Ja tam bym nie kombinowała i cieszyła sięz fasolki w jakimkolwiek miesiącu :tak:

QUOTE]

Oczywiście będę się cieszyła w jakimkolwiek miesiącu - nie może być innaczej :tak: ale jeśli teraz nie wyjdzie to odłoze na jakies 2-3 cykle by sie poobserwowac, i ponormowac swoje sprawy.
Bo właśnie dzisiaj sobie przypomniałam że 22 stycznia mam egzamin na prawo jazdy:szok: i czekam na wyznaczenie nowego terminu na obrone pracy :szok:

Sama do siębie się śmieje że co dwie głowy to nie jedna ze z fasolką dałybyśmy rade :-p ale z drugiej str wiem ze to sie z lekkim stesem wiąże.

ZAFASOLKOWANE:

Agapas -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa - 1 cykl
sandrahaha - 18 cykl
scorpioniczkaa - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl
eijf-7cykl
milusia83 -3 cykl
Pajka - 14 cykl
jagódka1231- 5 cykl
marulka – 4 cykl
msdracula – 3 cykl
aga26k -

zielona.wampirzyca-9 cykl
Hope33-okolo 16 cykl
Martilla - 6 cykl
agniesiar - 12 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 4 cykl
emilchen-URLOPIK
toska32-URLOPIK
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85- 13 cykl iURLOPIK
Anulin- 2 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 6 cykl z hakiem
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz-2 cykl
&Ewcia - 8 cykl
iwcia81- - 1 cykl
agutkaZG- 5 cykl (test 15.01)
nanusia - około 18 cykl
chiara1 - 2 cykl (test 08.01)
Maxymka - 4 cykl
Scully- 3 cykl
olcia23- 2 cykl
elleth- 3cykl
LauraOna- 3 cykl i URLOPIK
CameoURLOPIK (jednocyklowy)
Kiciaq85-
simag1-
SylwiaSz- 4 cykl
MALUTKA10234 cykl
skowronek - 5 cykl
kerna - 2 cykl (test 15.01)
myszka1987- 4 cykl
Stefanka83 - 2 cykl
lopop - 45 cykl
Loczek36 – 4 cykl (po roku)
Lady_Marion – 6 cykl
asiucha-L- 7 cykl
ryba30 - 4 cykl
Betusia– 5 cykl
Svensonka
ewelina26k
missiiss1301 – 1 cykl
pok – 3 cykl
suzi1 – 8 cykl
biedroneczka1980URLOPIK
larvunia
martuskaa 3 cykl
agnieszka.kk
asiaN – 1 cykl ?????????????????????
agi79 2 cykl
bombelek8 11 cykl
Fleur – 2 cykl
Chup
*Tośka* - 4 cykl
87zabka – 1 cykl
Robin
nereida
oliwka_11 – 1 cykl
Kochana dopiszesz mnie do tej zielonej listy z moimi nieszczęsnymi cyklami / Może dzięki Wam Wszystkim w końcu się jakoś odblokuje i przeskocze do tej czerwonej w tym roku. Z góry dzieki!!!

ZAFASOLKOWANE:

Agapas -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa - 1 cykl
sandrahaha - 18 cykl
scorpioniczkaa - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl
eijf-7cykl
milusia83 -3 cykl
Pajka - 14 cykl
jagódka1231- 5 cykl
marulka – 4 cykl
msdracula – 3 cykl
aga26k -

zielona.wampirzyca-9 cykl
Hope33-okolo 16 cykl
Martilla - 6 cykl
agniesiar - 12 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 4 cykl
emilchen-URLOPIK
toska32-URLOPIK
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85- 13 cykl iURLOPIK
Anulin- 2 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 6 cykl z hakiem
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz-2 cykl
&Ewcia - 8 cykl
iwcia81- - 1 cykl
agutkaZG- 5 cykl (test 15.01)
nanusia - około 18 cykl
chiara1 - 2 cykl (test 08.01)
Maxymka - 4 cykl
Scully- 3 cykl
olcia23- 2 cykl
elleth- 3cykl
LauraOna- 3 cykl i URLOPIK
CameoURLOPIK (jednocyklowy)
Kiciaq85-
simag1-
SylwiaSz- 4 cykl
MALUTKA10234 cykl
skowronek - 5 cykl
kerna - 2 cykl (test 15.01)
myszka1987- 4 cykl
Stefanka83 - 2 cykl
lopop - 45 cykl
Loczek36 – 4 cykl (po roku)
Lady_Marion – 6 cykl
asiucha-L- 7 cykl
ryba30 - 4 cykl
Betusia– 5 cykl
Svensonka
ewelina26k
missiiss1301 – 1 cykl
pok – 3 cykl
suzi1 – 8 cykl
biedroneczka1980URLOPIK
larvunia
martuskaa 3 cykl
agnieszka.kk
asiaN – 1 cykl ?????????????????????
agi79 2 cykl
bombelek8 11 cykl
Fleur – 2 cykl
Chup
*Tośka* - 4 cykl
87zabka – 1 cykl
Robin – 18 cykl
nereida
oliwka_11 – 1 cykl

A ja mam pytanko do kobietek co brały lub biorą luteinę, ale nie na wywołanie @!! :-p Bo ja mam 18 dc i 2 dni już brałam luteinkę (na wyrównanie cykli i podwyższenie progesteronu) i dziś plamię :confused: Czy któraś tak miała?? :confused:

reklama
robin, czemu piszesz żę klęska?? co siestało? @ przylazła????
Aga a ja napisałam sobie na brzuszku krótką wiadomość i przy okazji M zobaczył i dostał szoku:tak::tak:

Do góry