reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie:)

Oj ja też wiem co oznacza taka bladziuteńka kresuchnaaa, z tej kresuni rozwija się mój kurczaczek, a była widoczna pod lupą:-D w tym samym dniu miałam 460 beta Hcg, a kreska była baaaaardzo blada, a test wykrywał przecież od 5:)

reklama
A kuku. :-p

Zaglądam popołudniowo,bo Moja Niuńka pojechała z Babcią na zakupy,a ja sobie podłogi pomyłam,ogarnęłam gary :dry: :-p i teraz relaksik (przy bólu podbrzusza i ci*ki w środku :dry:) chwilowy. ;-)

No pięknie jeszcze mi opryszczka wyskoczyła na ustach... wrrrr!!!
Dobrze że jakeś resztki zoviraxu jeszcze mam ale i tak juz zdążył się niezły bąbel zrobic.:-(

Ostatnia edycja:
Kerna dzwoniłam tylko dzis do niego i chwilę rozmawialiśmy,bo wizytę mam w pon iedziałek...

Ogólnie powiedział ze ten stosunek wyników nie jest zły,ale ja jakoś nie jestem przekonana!!!!!
aham...ale nie wymyślaj sobie problemu..jak mówi, że nie jest zły, to nei jest!!!!!!!!:tak:

Kerna - sadze, ze jak do 15-go nie dostaniesz @ to wynik tego dnia moze byc tylko jeden.... bo przeciez u Ciebie za kilka dni jest termin @, prawda?
no w poniedziałek mi wypada termin:tak: jak w przyszłym tyg nie zawita @ to bedę mieć duuuużo nadzieji na sukces:-). Czuję sie dziwnie....piersi czasem bolą jakby mi ktos pustaka położył na klacie..dosłownie:baffled: gniecie w piersiach mnie.....kłucia podbrzuszowe trwają.....

Oj ja też wiem co oznacza taka bladziuteńka kresuchnaaa, z tej kresuni rozwija się mój kurczaczek, a była widoczna pod lupą:-D w tym samym dniu miałam 460 beta Hcg, a kreska była baaaaardzo blada, a test wykrywał przecież od 5:)
ojjjjjjjjjjjjjj masz to za sobą....:-):-):-):-):-)

A kuku. :-p

Zaglądam popołudniowo,bo Moja Niuńka pojechała z Babcią na zakupy,a ja sobie podłogi pomyłam,ogarnęłam gary :dry: :-p i teraz relaksik (przy bólu podbrzusza i ci*ki w środku :dry:) chwilowy. ;-)
eh Ty hardcorowa babo....;-);-);-) do mnie zara zawita pleban i ogarniam chate;-)

Nie wytrzymałam do rana- niby HCG wtedy najwieksze, ale teraz zrobiłam wlasnie jeszcze jeden test i wyszly II KRESKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wow nie moge uwierzyc:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:;-);-);-);-);-);-);-);-);-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ogromne gratulacje!!!!!!!

hej kobietki a ja sie dzis dowiedzialam ze u mnie w osrodku nierobia beta hcg :( wiec zostaja mi tylko sikacze testy bo do najblizszego mista grudziadza gdzie takie cos napewno robia mam 25 km :baffled: wiec kicha....musze bidula czekac jak wy :zawstydzona/y: a tak to bym w poniedzialek mogla sobie zrobic bete a tu dupa u nas nierobia...

Witam Laseczki!

Zaraz przystępuje do nadrabiania zaległości. Zerknęłam i widzę że coś się dzieje, jakieś fasolki :-D
Mnie kłuje lewy jajnik z torbielą, czekam na @

Humorek mi dopisuje, wczoraj fryzjer, wcześniej zaszalałam i zrobiłam sobie fajny wzorek na pazurkach. Zawsze to kobieta lepiej się czuje jak jest zadbana. :-)

I wiecie co nawet o fasolce tyle nie myślę i nie skupiam się na tym.

to ja chyba tez pojde zrobic sobie cos z wlosami a paznokcie to sama sobie chyba jutro zrobie bo te zele co ostatnio zrobilam przed urodzinami to juz mi bardzo odrosly wiec czas juz najwyzszy zebym sobie zrobila nowe a te zpilowala :)

A u mnie nic dobrego:no:Odebrałam dzis wyniki i sie załamałam...
Estradiol :23:((((((((((((
FSH: 5.87
LH:4.53

W poniedziałek ide do gina i zobacze co powie!!!!

Dobrze rozumiem ze przy takich wynikach nie ma szans na owulke????:confused:

A miało byc tak pieknie dzis....:no:

Wartość FSH poniżej 3 mIU/ml sygnalizuje niewydolność przysadki.
Wartość FSH 9-12 mIU/ml oznacza obniżoną rezerwę jajnikową.
Wartość FSH 12-18 mIU/ml oznacza wyczerpującą się rezerwę jajnikową, stymulacja przy takim FSH jest trudna.
Przy FSH > 18 mIU/ml stymulacja owulacji jest bardzo trudna, a często niemożliwa, prawdopodobieństwo ciąży jest bardzo małe.

Estradiol (E2)

Wg tego powyżej nie jest źle, bo da się wystymulować te wskaźniki :tak:

Witajcie kobiety:)
Witam Was po długiej przerwie spowodowanej świąteczną wizytą u rodziny i brakiem tam internetu.
Nie wiem co się wydarzyło przez ten czas na forum i nie dam rady przeczytać zaległych wiadomości.
Mam nadzieję,że pojawiło się kilka fasoleczek, bo wkońcu święta to magiczny czas.
Teraz postaram się co jakiś czas zajrzeć.
Ściskam mocno wszystkie staraczki :-)

:-) wróciłaś :-D:-D:-D

ej a ja dziś spanikowałam, bo moja dyrekcja zapowiedziała rozmowę, że chce mi dać wychowawstwo od wrzesnia:szok:a mi dobrze, że skacze po grupach i żadnym rodzicom ie muszę się tłumaczyć, kiedy idę na l4 etc.No i tak spanikowałam(bo ja tu ciąże planuję i l4- w przedszkolu jest za duże rzyko zarażeń, żeby pracować w ciąży-, a nie pracę na pełnych obrotach że zrobiłam bobo- test- 5 dni przed terminem:-(nie z rannego moczu i wyszła krecha kontrolna bardzoooooooooo wyraźna i straszliwie blada, ledwo widoczna testowa, czyli tak na prawdę dalej nic nie wiem i muszę powtarzać, a ajlepiej hcg zrobić, ale powinnam z tym zaczekać do wtorku...

:-D 1 wyraźna i 1 niewyraźna :tak: to oznacza:... :tak::tak::tak::-)

dawno cię nie było ;-) co słychać u ciebie i fasoleczki?? :-)

A tu jest lista norm laboratoryjnych:
normy_laboratoryjne_dla_kobiet_oraz_interpretacja_wynikow_badan_hormonalnych - Wiki 28dni

Jest pomocna :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ZAFASOLKOWANE:

Agapas -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa - 1 cykl
sandrahaha - 18 cykl
scorpioniczkaa - 3 cykl