reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

powiedziała, co wiedziała!!! ta co nakręcać się nie chciaął absolutnie i mnie też ani krztynki:-D:-D:-D;-)
a napisałąm krótko.....jestem w brzuszku...do tego połozyłam na brzucholcu małe skarpetunie.....a facety to dziwadła i tyle:-D

Fajowo. :-)
Ej,Kerna,ale bez tego nakręcania,to tak głupio nie? :-p Jakoś nie pasuje. :sorry2: :dry: :-D

reklama
yhy:tak: no nie da sie:no::no::no: nie możliwością jest;-) mnie korci iść jutro na bete.....................................................

powiedziała, co wiedziała!!! ta co nakręcać się nie chciaął absolutnie i mnie też ani krztynki:-D:-D:-D;-)
a napisałąm krótko.....jestem w brzuszku...do tego połozyłam na brzucholcu małe skarpetunie.....a facety to dziwadła i tyle:-D
Zazdroszczę Tobie, że masz odwagę tak pozytywnie myśleć i mówić bo ja już tak nie była odważna czekałabym do @ zresztą i tak u mnie zawsze przychodzi.
Oczywiście życzę aby u Ciebie nia przyszła.:-)

oj ja bym tez chciala mezusiowi jakos fajnie powiedziec hihi ale ten brzusiek fajowy pomysl ale jak dla mnie za wczesnie :(
no poczekasz na swój moment:tak: babeczki prosze mi tu nie odgapiać pomysłu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to mój patent:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:;-)

Zazdroszczę Tobie, że masz odwagę tak pozytywnie myśleć i mówić bo ja już tak nie była odważna czekałabym do @ zresztą i tak u mnie zawsze przychodzi.
Oczywiście życzę aby u Ciebie nia przyszła.:-)
yyyy ja odważna? Ale wiesz ja tu móie o patencie z pierwszej ciaży.... Ale dzięki i włącz pozytywne mysłenie. Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, rozerwij się i odłącz :tak::tak: wiem, że trudno...wiem.....:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
yyyy ja odważna? Ale wiesz ja tu móie o patencie z pierwszej ciaży.... Ale dzięki i włącz pozytywne mysłenie. Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, rozerwij się i odłącz :tak::tak: wiem, że trudno...wiem.....:baffled:
Rozerwię się i dbam o lekki nastrój staram sie o tym nie myśleć.
Ale u mnie jeszcze za szybko na efekt i trochę boję się mieć nadzieję.
Więc nie myślę wcale.

Przestań!!! :wściekła/y:

Marudzisz. :-p
nr.1 no serio mnie korci ale promys to promys i specjalnie dla Ciebie nie pójde:tak::tak::tak:
nr.2 a ja jużtaka marudziara od urodzenia;-)

Rozerwię się i dbam o lekki nastrój staram sie o tym nie myśleć.
Ale u mnie jeszcze za szybko na efekt i trochę boję się mieć nadzieję.
Więc nie myślę wcale.
nadzieje trzeba mieć ale spokojnie podchodzić do wszytkeigo. do tego dobrego i złego neistety też. Przecież nie całe życie jest takie same...no kiedyś Ci sieodmieni.....bo ile można;-) zobaczysz ten rok będzie szczęśliwy:tak::tak::tak: a styczeń, luty czy marzec to już nie zagłebiajmy sie w szczegóły:tak:;-):-)

reklama
Do góry