reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

powiedziała, co wiedziała!!! ta co nakręcać się nie chciaął absolutnie i mnie też ani krztynki:-D:-D:-D;-)
a napisałąm krótko.....jestem w brzuszku...do tego połozyłam na brzucholcu małe skarpetunie.....a facety to dziwadła i tyle:-D

Fajowo. :-)
Ej,Kerna,ale bez tego nakręcania,to tak głupio nie? :-p Jakoś nie pasuje. :sorry2: :dry: :-D

reklama
yhy:tak: no nie da sie:no::no::no: nie możliwością jest;-) mnie korci iść jutro na bete.....................................................

powiedziała, co wiedziała!!! ta co nakręcać się nie chciaął absolutnie i mnie też ani krztynki:-D:-D:-D;-)
a napisałąm krótko.....jestem w brzuszku...do tego połozyłam na brzucholcu małe skarpetunie.....a facety to dziwadła i tyle:-D
Zazdroszczę Tobie, że masz odwagę tak pozytywnie myśleć i mówić bo ja już tak nie była odważna czekałabym do @ zresztą i tak u mnie zawsze przychodzi.
Oczywiście życzę aby u Ciebie nia przyszła.:-)

oj ja bym tez chciala mezusiowi jakos fajnie powiedziec hihi ale ten brzusiek fajowy pomysl ale jak dla mnie za wczesnie :(
no poczekasz na swój moment:tak: babeczki prosze mi tu nie odgapiać pomysłu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to mój patent:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:;-)

Zazdroszczę Tobie, że masz odwagę tak pozytywnie myśleć i mówić bo ja już tak nie była odważna czekałabym do @ zresztą i tak u mnie zawsze przychodzi.
Oczywiście życzę aby u Ciebie nia przyszła.:-)
yyyy ja odważna? Ale wiesz ja tu móie o patencie z pierwszej ciaży.... Ale dzięki i włącz pozytywne mysłenie. Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, rozerwij się i odłącz :tak::tak: wiem, że trudno...wiem.....:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
yyyy ja odważna? Ale wiesz ja tu móie o patencie z pierwszej ciaży.... Ale dzięki i włącz pozytywne mysłenie. Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, rozerwij się i odłącz :tak::tak: wiem, że trudno...wiem.....:baffled:
Rozerwię się i dbam o lekki nastrój staram sie o tym nie myśleć.
Ale u mnie jeszcze za szybko na efekt i trochę boję się mieć nadzieję.
Więc nie myślę wcale.

Przestań!!! :wściekła/y:

Marudzisz. :-p
nr.1 no serio mnie korci ale promys to promys i specjalnie dla Ciebie nie pójde:tak::tak::tak:
nr.2 a ja jużtaka marudziara od urodzenia;-)

Rozerwię się i dbam o lekki nastrój staram sie o tym nie myśleć.
Ale u mnie jeszcze za szybko na efekt i trochę boję się mieć nadzieję.
Więc nie myślę wcale.
nadzieje trzeba mieć ale spokojnie podchodzić do wszytkeigo. do tego dobrego i złego neistety też. Przecież nie całe życie jest takie same...no kiedyś Ci sieodmieni.....bo ile można;-) zobaczysz ten rok będzie szczęśliwy:tak::tak::tak: a styczeń, luty czy marzec to już nie zagłebiajmy sie w szczegóły:tak:;-):-)

reklama
Do góry