reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej Dziewczyny, tu aga. Musze sie podzielić dobrymi wiadomościami, jestem juz po badaniach u endokrynologa i u gina - dali zielone światło na starania o fasolkę. A tak sie bałam, ale wyniczki krwi wzorowe, usg zrobione i tez super.
Pozdrawiam Was:-)

reklama
Hej dziewczyny!!Jestem tu nowa mam nadzieję że mnie przyjmiecie:-)Z mężem staramy się już 17 cykl teraz @ ma przyjść 16 grudnia, zaraz zaczynamy staranka by się tak nie stało:laugh2:Pozdrawiam wszystkie serdecznie i mam nadzieję że uda się nam zostac mamami 2010!!!

Witam z rana:-)

lusiaczku witaj, życzę owocnych staranek

Pies mnie dziś obudził o 5.15:wściekła/y: rzucając swoją michą o podłogę bo woda jej się skończyła. Ona się napiła i poszła spać (nawet teraz chrapie) a ja już usnąć nie mogłam, więc wykorzystałam męża hihi:-D i już jestem na nogach.
Miłego dnia:tak:

Dziewczyny - mam tytanie do tych co brały luteinę!!!!

Czy to normalne, że teraz po odłączeniu strasznie mnie brzuch boli - jakoś tak ciągnie (jakby od łona do pępka) a do tego na przemian jajniki mnie napierniczają. Dopiero dziś rano nie wzięłam dawki (miałam dawkę 100 - czyli dwie tabletki dopochwowo)
progress.gif

Hej Dziewczyny, tu aga. Musze sie podzielić dobrymi wiadomościami, jestem juz po badaniach u endokrynologa i u gina - dali zielone światło na starania o fasolkę. A tak sie bałam, ale wyniczki krwi wzorowe, usg zrobione i tez super.
Pozdrawiam Was:-)
super że wyniczki dobre!
Wiec powodzenia w staraniach i szybkiego zaciążenia życze Ci :)

Pozdrawiam wszystkich!
Miłego piątku i całego weekendu!!:happy:

Czesc dziewczyny. Razem z mezem staramy sie o dzidzie 2 miesiace.W zeszlym miesiace sie nie udalo ale moze teraz bo mam troszke inne objawy jak zawsze.Pare dni po owulacji zaczely mnie bolec piersi a zwykle zaczynaja mnie bolec ok tygodnia przed miesiaczka. Oprocz tego zauwazylam duzo mlecznego sluzu. Wiecej juz objawow nie zauwazylam gdyz to dopiero 10 dzien od owulacji a czy do zaplodnienia doszlo to nie mam pewnosci ale bardzo sie staralismy :). Co sadzicie? Czy jeszcze za wczesnie na jakie kolwiek objawy?

lusiaczek :) Witaj ja tez jestem tu nowa i tez ciezko pracuje nad tym zeby 2010 byc mamusia :) dopiero 2 miesiac sie staramy i ciagle czekam i czekam :) mam nadzieje ze moze teraz sie uda :)

Witam kobietki!!!
Ja po wizycie u gin. :sorry: I nie wiem co myśleć... Pobrał mi krew i mocz na badania hormonalne. Zbadał mnie i co do śluzu się nie przejął - powiedział tylko, że może to przed @. Znów na usg powiedział, że to wygląda na II fazę cyklu, bo mam 5 pęcherzyków w czym jeden 6mm (0,53 było na monitorze)... :eek: Powiedział, że wszystko ładnie i czyściutko. Wyniki hormonów idę odebrać we wtorek na 11:00, a do tego czasu mam zwolnienie :-)
Może któraś z was wie o co chodzi z tymi pęcherzykami?? :eek: Gdzieś czytałam kiedyś, żę II faza to owulacja (dni płodne), a pęcherzyk jeden powinien pęknąć i wydostać komórkę...? tak?? :tak:
Cieszy mnie tylko to, że te żółte upławy to nie zapalenie.:-) Choć ze staranek jeszcze nici, bo czekam, aż mężowi zejdzie opuchlizna... :eek:
Zresztą we wtorek wszystko się wyjaśni :tak::tak::tak:

Bo bym zapomniała:
WITAM WSZYSTKIE NOWE KOBIETKI NA FORUM I ŻYCZĘ WAM I WSZYSTKIM ZAFASOLKOWANIA!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Wiatam was. juz beta mi nie potrzebna @ przylazla z rana wiec kolejny cykl staran prze demna moze na swieta bedzie niespodzianka.:-( Trzymam kciuki za reszte testujacych w tym miesiacu , oby uwas wyszly te dwie kreski.

Do góry