reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Popieram, ja też stawiam na 3, nawet jeżeli nie ma dzieciątka, to jeden pokój można przeznaczyć na graciarnie, biuro, cokolwiek, a w przeciwnym razie wszystko się poniewiera po domku,
buziaki

ja proponuję aby jeden pokoik przeznaczyć na "gniazdko miłości i serduszkowania":tak:
Sylwia - nie nerwowo kobieto, spokojnie masz jeszcze 2 dni do @.Żyj normalnie i nie siej paniki.Zawsze spokój:-)

reklama
I oby był owocny:) powodzonka

jak najbardziej owocny dla wszystkich :tak:

my 3 pokoiki mamy tak:
1 - sypialnia (oaza serduszkowania)
2 - dzienny z tv i odrazu gościnny
3 - na razie graciarnia (z myślą o dzidzi)
a w przyszłości z chęcią zamienię sypialnie na pokój dla 2 dzidzi :-)

:sad::sad::sad: u mnie dziś lipa z serduszkowaniem :sad::sad::sad: miśkowi się coś narobiło, a u mnie chyba jednak żółto :sad::sad::sad: aż płakać mi się chce :sad::sad::sad: taki długi mam cykl i nici z fasolką w tym roku :sad::sad::sad:

my 3 pokoiki mamy tak:

:sad::sad::sad: u mnie dziś lipa z serduszkowaniem :sad::sad::sad: miśkowi się coś narobiło, a u mnie chyba jednak żółto :sad::sad::sad: aż płakać mi się chce :sad::sad::sad: taki długi mam cykl i nici z fasolką w tym roku :sad::sad::sad:

Scully kochana jestem z Tobą:( Ja znowu czekam na @, jest mi tak źle, że masakra, jakieś doły przedmiesiączkowe
buziaki

ja proponuję aby jeden pokoik przeznaczyć na "gniazdko miłości i serduszkowania":tak:
Sylwia - nie nerwowo kobieto, spokojnie masz jeszcze 2 dni do @.Żyj normalnie i nie siej paniki.Zawsze spokój:-)

Wiem ze moze przesadzam i nie mam sie czym przejmowac co bedzie to bedzie.Ale mi @sie opuznia juz trzy dni a wkazdym cyklu byla regularnie jak w zegarku , hyba ze wczesniej sie pokazala ale nigdy puzniej :-(nie wiem sama juz co jest grane?

Cześć babeczki;-)

biedroneczka1980 widzę, że tobie wielkimi krokami zbliża się testowanko:tak::-)
A u mnie wczoraj na teście owu dwie takie same krechy, a dziś temp w dół:eek:, O co chodzi? To dopiero mój pierwszy cykl z pomiarami, więc nie wiem dokładnie jak to powinno wyglądać, ale na owulkę powinien być chyba skok temp w górę? Niewiem, ale na wszelki wypadek serdu****emy;-):tak:
Miłego dnia
Oj tak zbliza sie powoli
Nie wiem co myslec, boje sie wogole cokolwiek myslec staram sie nie nakrecac, ale nie wychodzi;-)
Zielona ja bym wziela to większe wiem koszta, ale jak dzieci podrosna bedziecie chcieli wieksze i znow beda oplaty moze lepiej juz teraz wiecej wydac
Sylwia trzymam kciuki za ten cykl

Scully kochana jestem z Tobą:( Ja znowu czekam na @, jest mi tak źle, że masakra, jakieś doły przedmiesiączkowe
buziaki

dziękuję :-) ja to tak sobie myślę, że póki nie ma @ to jest szansa :tak: może nie duża ale zawsze :tak:
w sumie mam 2 cykl, ale takie piękne plany na serduszkowanie :sorry: nawet jakby się nie udało to zawsze byłaby taka mała radość i nadzieja, a tak lipa :-(
uciekam do rodziców (mąż w pracy), bo samej w domu smutno i źle :-(
pozdrawiam cieplutko

Biedroneczka a co, masz jakieś objawy ciązowe że tak piszesz?! :-)

Dziewczyny ja tam wierze ze sie uda wam w koncu, nie teraz to w grudniu! mówie wam!:tak::-) bardzo bym chciała aby tak było.
I aby mi sie udało w koncu... :sorry:

Mój mąż mowi do syna co chcesz dostać na urodziny (21grudnia) a Filip mówi; dzidzię dostanę... :) Aż mnie serce zakuło jak to powiedział słodziak :-):happy:

reklama
O mamo mam troszku do nadrobienia :-)

powiedzcie mi, bo wy byśćie zrobily...moge wplacić sobie na mieszkanie do spoldzielni- nowo postawiony blok, full mieszkań o wykupienia...za mieszkanie 3 pokojowe-60m trzeba wpłacić 52 tysiące, ale czynsz to ok. 1200 zł bo spłaca się w nim resztę mieszkania...mieszkanie 2 pokojowe- 50m, to wpłata ok. 44 tysiecy i czynsz 850 zł...z jednej strony lepsze trzy pokojne, ale jak myśle, że moja wypłata miałaby iść na opłate czynszu i kredytu, to odechciewa mi się trzech pokoi...myślicie, że z dwujką dzieci na dwóch pokojach da się mieszkać??

Ja bym wzięła większe ja mam 70 m2 (4 pokoje) a jak byłam panienką to mieszkałam w 2-pokojowym mieszkaniu 49 m2 i miałam pokoj z siostrą i dało się przeżyć :-)

To wszystko wporządku, ze tempetarura w dół często tak jest, że tuż przed owulacją temperatura spada na maxa, a skoro test pokazał II mocne krechy to znaczy, że do owulacji powinno dojść w przedziale 24-48 godzin.:tak:
Agniesia - u mnie było tak, ze tempka poszła w dół, na 36,5 potem podrosła na 36,6 a dopiero dzisiaj skoczyła na 36,9 - a jak wczoraj byłam u ginki pęcherzyk pękł i nie wiem czy owulka była we wtorek czy w srode a we wtorek tescior był + w środę juz -:szok:

witam

z mojego testowania na pewno nic nie bedzie i tyle..... @ w weekend nawiedzi mnie juz to czuje.

przytulam mocno

Zajrzałam i ja na chwilę bo młyn dziś mam w pracy.
Zajadam kanapeczki bo nim obiad w domu zrobię to będzie jak zwykle 19.00.
Muszę chyba sobie urlopik zafundować bo nerwowa jestem okropnie.
Czerwona wiedźma zbliża się dużymi krokami i plamię strasznie mocno:wściekła/y:
Nadziei na dziedzię zostało mi 1%.
Kolega z pracy miał do mnie pretensje,że nie podkreśliłam mu czegoś w tekście dwoma kreskami ale jedną i on tego nie zauważył.
Ciągle nudził,że muszą być dwie kreski!!!!
Jestem tak uczulona dziś na słowo "dwie kreski" że dostał tym dokumentem w łepetynkę i wysłałam go do okulisty.
Zrobię dziś racuchy na obiad na osłodę i objem się jak prosiaczek:tak:
pa pa staraczki z naszej paczki

przytulam i Ciebie

czesc dziewczyny.
Dawno mnie uwas nie bylo zagladam do was ale nic nie pisze, nie kture z was mnie moze pamietaja. Wiec dziewczyny mam problem powinam miec@ 23 listobada bzuch mnie pobolewal jak na @ ale teraz juz nie tak robilam juz dwa testy kture wyszly negatywnie.i nie wiem czy moge byc w ciazy, czy testy mogly sie mylic.objawow nie mam prawie tylko tyle wrazliwe sutki i od paru dni mecza mnie gazy szczegulnie wieczorem, dodam ze cykle mam dosc regularne co 27,28 dni. dzis juz 26 a @ dalej nie ma nie wiem co otym mysliec.To muj 7 cykl staran i bardzo bym byla szczesliwa jak by to byla fasolka, gdyby nie te testy to bym byla pewna a tak to ino mysle co sie dziej.:-(

na betę idz najlepiej skoro nie masz pewnosci, ze testy negaty wychodzą

my 3 pokoiki mamy tak:

Kochana nie dołój się jak coś będziemy razem :sorry:

Do góry