reklama
K
Kinga85
Gość
Ja testuję dzień po topie Ewciahej Biedroneczko!
Kopę lat ;-)
trzymam za Ciebie kciuki.
Ja specjalnie nic nie czuję, nie mam "objawów", poza bólem piersi - który może świadczyć i o dzidziusiu i o @... więc myślmy o innych sprawach, a natura niech robi swoje
Też jedynie co to cycole mnie bolą...
Miejmy nadzieje że i Ty i Biedronka i Ja i reszta dziewczyn testujących w tym tygodniu zobaczy swoje upragnione II kreski! Powodzenia
3mam kciuki!
kiciaq87 witaj, ja cie pamietam. Powodzenia w staraniach, w koncu sie uda na pewno.
Cześć
Ja dziś pesymistycznie, temp tak skacze, ze ten cykl będzie pewnie bezowulacyjny więc spisany na straty wrrrrr. Przedwczoraj robiłam test owu i wyszedł z bardzo bladą drugą kreską, a wczoraj już tylko jedna krecha, zobaczymy co będzie dziś? A ja głupia myslałam, że się uda bez problemów i odrazu
Ja dziś pesymistycznie, temp tak skacze, ze ten cykl będzie pewnie bezowulacyjny więc spisany na straty wrrrrr. Przedwczoraj robiłam test owu i wyszedł z bardzo bladą drugą kreską, a wczoraj już tylko jedna krecha, zobaczymy co będzie dziś? A ja głupia myslałam, że się uda bez problemów i odrazu
LauraOna
Fanka BB :)
Witam Was kobiety:-)
Jestem już po porannej kawce.
Dzień się właściwei dopiero rozpoczął a już mi się ciągnie.Jak to możliwe?
Jak mam w pracy młyn ,to się cieszę a jak nie, to dzień się ciągnie jak makaron.
Chiaro - przykro mi,że nie masz owulacji.Ja chyba od nowego roku zacznę mierzyć temperaturę.Jestem zielona z tych tematów to zgłoszę się do Ciebie na małe "szkolenie".Mi na teście też ta druga kreska wychodzi słabsza ale przecież wychodzi!To co LH się podnosi a owulki nie ma???Ja nic z tego nie rozumiem.
Kingo - testuj kobieto testuj bo inaczej nazwę ten miesiąc czarnym listopadem.
A może jak tak nikomu prawie nie wychodzą starnka w listopadzie to będziemy wszystkie "grudniówki"???
Ale miałybyśmy wiele tematów do obgadania hehe.
Saro - przesyłaj fluidki przesyłaj.Ja się nadotykałam brzuszków, niemowlaczków i wiercę dziurę w brzuchu "bozi" codziennie aby dała mi mały skarb.Narazie nie słucha ale myślę,że jak tak będę MARUDZIŁA codziennie to może będzie mieć minie dość i wysłucha??
Sorki kobiety ale ja już chyba sfiksowałam;-)
Biorę się za prackę bo mnie szef wyrzuci ale zajrzę tu;-)
paaaaaaaaaaaaa
Jestem już po porannej kawce.
Dzień się właściwei dopiero rozpoczął a już mi się ciągnie.Jak to możliwe?
Jak mam w pracy młyn ,to się cieszę a jak nie, to dzień się ciągnie jak makaron.
Chiaro - przykro mi,że nie masz owulacji.Ja chyba od nowego roku zacznę mierzyć temperaturę.Jestem zielona z tych tematów to zgłoszę się do Ciebie na małe "szkolenie".Mi na teście też ta druga kreska wychodzi słabsza ale przecież wychodzi!To co LH się podnosi a owulki nie ma???Ja nic z tego nie rozumiem.
Kingo - testuj kobieto testuj bo inaczej nazwę ten miesiąc czarnym listopadem.
A może jak tak nikomu prawie nie wychodzą starnka w listopadzie to będziemy wszystkie "grudniówki"???
Ale miałybyśmy wiele tematów do obgadania hehe.
Saro - przesyłaj fluidki przesyłaj.Ja się nadotykałam brzuszków, niemowlaczków i wiercę dziurę w brzuchu "bozi" codziennie aby dała mi mały skarb.Narazie nie słucha ale myślę,że jak tak będę MARUDZIŁA codziennie to może będzie mieć minie dość i wysłucha??
Sorki kobiety ale ja już chyba sfiksowałam;-)
Biorę się za prackę bo mnie szef wyrzuci ale zajrzę tu;-)
paaaaaaaaaaaaa
K
Kinga85
Gość
LauraOna mi to sie co dziennie tak dzień ciągnie z tym że ja nie pracuje i siedze z synem w domu wiec wiesz.. też inna bajka. Szukam sobie roboty aby czas szybciej mi leciał. A to na miastto wyskoczymy, zakupy..
Co do testowania to ten listopad coś cienki rzeczywiscie. Miejmy nadzieje że końcówka listopada jeszcze przyniesie kilka fasolek! Jak nie to może grudzień bedzie szcześliwszy oby...
Życzę najlepszego!
Co do testowania to ten listopad coś cienki rzeczywiscie. Miejmy nadzieje że końcówka listopada jeszcze przyniesie kilka fasolek! Jak nie to może grudzień bedzie szcześliwszy oby...
Życzę najlepszego!
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Dziewczyny listopada nie jest taki zły, przecież udało sie eijf i kussce!!!
Może nowe dziewczyny ich nie kojarzą ale ty Kinga to powinnaś.
Ale oczywiście za ciebie Kinguś trzymam kciuki może będzie trzecia fasolka w listopadzie!!!
Ale oczywiście za ciebie Kinguś trzymam kciuki może będzie trzecia fasolka w listopadzie!!!
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Dziewczynki, co myślicie o Personie, ja sobie zamówiłam, tylko nie wiem czy jest aż tak skuteczna Ona mierzy poziom hormonu luteinizującego oraz estrogeny.
Zobaczymy co i jak? Chociaż nie można być bardziej cwanym od Boskiego Planu, bo można zamówić cyberkomputer i serduszkować co do minuty a i tak nici z tego. buziaki
Zobaczymy co i jak? Chociaż nie można być bardziej cwanym od Boskiego Planu, bo można zamówić cyberkomputer i serduszkować co do minuty a i tak nici z tego. buziaki
K
Kinga85
Gość
no udało sie im udało......Dziewczyny listopada nie jest taki zły, przecież udało sie eijf i kussce!!!
ale mi sie nie uda na pewno :-(
reklama
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Kiniuś nie w tym cyklu to w następnym, nie w następnym to w kolejnym, oby jak najszybciejno udało sie im udało......
ale mi sie nie uda na pewno :-(
Pajkaa daj znać co u Ciebie? Jak badania?
Ostatnia edycja:
Podziel się: