reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej Biedroneczko!
Kopę lat ;-)
trzymam za Ciebie kciuki.
Ja specjalnie nic nie czuję, nie mam "objawów", poza bólem piersi - który może świadczyć i o dzidziusiu i o @... więc myślmy o innych sprawach, a natura niech robi swoje
Ja testuję dzień po topie Ewcia :)
Też jedynie co to cycole mnie bolą...
Miejmy nadzieje że i Ty i Biedronka i Ja i reszta dziewczyn testujących w tym tygodniu zobaczy swoje upragnione II kreski! :tak::happy: Powodzenia
3mam kciuki!

kiciaq87 witaj, ja cie pamietam. Powodzenia w staraniach, w koncu sie uda na pewno. :)

Cześć
Ja dziś pesymistycznie, temp tak skacze, ze ten cykl będzie pewnie bezowulacyjny więc spisany na straty wrrrrr:wściekła/y:. Przedwczoraj robiłam test owu i wyszedł z bardzo bladą drugą kreską, a wczoraj już tylko jedna krecha:no:, zobaczymy co będzie dziś? A ja głupia myslałam, że się uda bez problemów i odrazu:wściekła/y:

Witam Was kobiety:-)
Jestem już po porannej kawce.
Dzień się właściwei dopiero rozpoczął a już mi się ciągnie.Jak to możliwe?
Jak mam w pracy młyn ,to się cieszę a jak nie, to dzień się ciągnie jak makaron.
Chiaro - przykro mi,że nie masz owulacji.Ja chyba od nowego roku zacznę mierzyć temperaturę.Jestem zielona z tych tematów to zgłoszę się do Ciebie na małe "szkolenie".Mi na teście też ta druga kreska wychodzi słabsza ale przecież wychodzi!To co LH się podnosi a owulki nie ma???Ja nic z tego nie rozumiem.
Kingo - testuj kobieto testuj bo inaczej nazwę ten miesiąc czarnym listopadem.
A może jak tak nikomu prawie nie wychodzą starnka w listopadzie to będziemy wszystkie "grudniówki"???
Ale miałybyśmy wiele tematów do obgadania hehe.
Saro - przesyłaj fluidki przesyłaj.Ja się nadotykałam brzuszków, niemowlaczków i wiercę dziurę w brzuchu "bozi" codziennie aby dała mi mały skarb.Narazie nie słucha ale myślę,że jak tak będę MARUDZIŁA codziennie to może będzie mieć minie dość i wysłucha??
Sorki kobiety ale ja już chyba sfiksowałam;-)
Biorę się za prackę bo mnie szef wyrzuci ale zajrzę tu;-)
paaaaaaaaaaaaa

LauraOna mi to sie co dziennie tak dzień ciągnie :confused2: z tym że ja nie pracuje i siedze z synem w domu wiec wiesz.. też inna bajka. Szukam sobie roboty aby czas szybciej mi leciał. A to na miastto wyskoczymy, zakupy..
Co do testowania to ten listopad coś cienki rzeczywiscie. Miejmy nadzieje że końcówka listopada jeszcze przyniesie kilka fasolek! Jak nie to może grudzień bedzie szcześliwszy:sorry: oby...
Życzę najlepszego!

Saro i ja jednego fluidka podkradnę:)
Ja w tym miesiącu robiłam test owulacyjny i wyszły dwie mocne krechy, ale co z tego, skoro tempka po owulacji malusia...
Owocnych staranek dziewczynki

Dziewczyny listopada nie jest taki zły, przecież udało sie eijf i kussce!!!

Może nowe dziewczyny ich nie kojarzą ale ty Kinga to powinnaś.

Ale oczywiście za ciebie Kinguś trzymam kciuki może będzie trzecia fasolka w listopadzie!!!

Dziewczynki, co myślicie o Personie, ja sobie zamówiłam, tylko nie wiem czy jest aż tak skuteczna:) Ona mierzy poziom hormonu luteinizującego oraz estrogeny.
Zobaczymy co i jak? Chociaż nie można być bardziej cwanym od Boskiego Planu, bo można zamówić cyberkomputer i serduszkować co do minuty a i tak nici z tego. buziaki

Dziewczyny listopada nie jest taki zły, przecież udało sie eijf i kussce!!!

Może nowe dziewczyny ich nie kojarzą ale ty Kinga to powinnaś.

Ale oczywiście za ciebie Kinguś trzymam kciuki może będzie trzecia fasolka w listopadzie!!!
no udało sie im udało......
ale mi sie nie uda na pewno :-(

reklama
Do góry