ja tez podejmuje starania by ponownie zostac mama, myslalam ze to juz nastapilo ale odebralam dzis wyniki HCG beta i wynik rozwial moje watpliwosci. Ale bede starac sie dalej, grudzien to tez ladny miesiac na starania, moze Mikolaj da w tym roku taki prezent?
reklama
milusia83
Podwójna mamuśka:)
ja tez podejmuje starania by ponownie zostac mama, myslalam ze to juz nastapilo ale odebralam dzis wyniki HCG beta i wynik rozwial moje watpliwosci. Ale bede starac sie dalej, grudzien to tez ladny miesiac na starania, moze Mikolaj da w tym roku taki prezent?
Martuśka trzymam za Ciebie kciuki, i sama też czekam na jakiś prezencik świąteczny. U mnie taki instynkt, że jak widzę dzidzię to płaczę, ale nie z zazdrości, ale z radości ile ktoś posiada.
Jeju siedzę i jest mi tak strasznie przykro, że jeszcze nie mam fasolki w brzuszku echh, dół się pogłębia w miarę upływu czasu,,,,,,,,
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
mhmm no to tak jak ja.Nie. Jutro mam pierwszy termin spodziewanej @. Moze przyjsc w czwartek lub w piatek. A wszystko dlatego, ze ostani cykl wydluzyl sie o 3 dni i teraz nie wiem czego sie spodziewac. Ale jesli do piatku nie przylezie - wtedy testuje.
chyba w sobotę zatestuję!
Powodzenia! ;-)
skowronek
wiara,nadzieja,miłość
Hejka,
Mi też się łezka kręci kiedy widzę te wszystkie Aniołki! A na dodatek wszędzie po rodzinie jest ich sporo!Tylko u nas cisza i każdy pyta kiedy u nas się pojawi Maluszek...:-(
Ale mam nadzieję, że święty Mikołaj w okolicach 6.12 nam wszystkim pomoże...
Mi też się łezka kręci kiedy widzę te wszystkie Aniołki! A na dodatek wszędzie po rodzinie jest ich sporo!Tylko u nas cisza i każdy pyta kiedy u nas się pojawi Maluszek...:-(
Ale mam nadzieję, że święty Mikołaj w okolicach 6.12 nam wszystkim pomoże...
milusia83
U mnie też @ zawita na dniach, spodziewam się 28 go., nawet nie muszę testować po prostu czuję, że nic tam w brzuszku nie dzieje się nowego.
Skowronku Tobie i wszystkim starającym życzę fasolki. Oby to nie trwało zbyt długo...inaczej zwariuję......od myślenia, mierzenia temp, obserwacji śluzu
przepraszam, że mnie tak wzięło i wprowadzam dołowy klimat na forum, ale jakoś tak łatwiej człowiekowi z wami,
buziaki
Skowronku Tobie i wszystkim starającym życzę fasolki. Oby to nie trwało zbyt długo...inaczej zwariuję......od myślenia, mierzenia temp, obserwacji śluzu
przepraszam, że mnie tak wzięło i wprowadzam dołowy klimat na forum, ale jakoś tak łatwiej człowiekowi z wami,
buziaki
K
Kinga85
Gość
milusia wiem co czujesz....
Nie jest łatwo ale musimy być silne i czekać na ten wielki dzień. W końcu nam się uda na pewno zobaczycie Jak nie teraz to może w grudniu bo to magiczny miesiąc przecie
Pozdrawiam ciepło
i życzę wam II kreseczek na teście!
Nie jest łatwo ale musimy być silne i czekać na ten wielki dzień. W końcu nam się uda na pewno zobaczycie Jak nie teraz to może w grudniu bo to magiczny miesiąc przecie
Pozdrawiam ciepło
milusia83
milusia wiem co czujesz....
Pozdrawiam ciepło
Kinia dziękuję Ci za słowa otuchy, buziaki
K
Kinga85
Gość
Milusia nie ma za co!
Widzę po suwaczku ślubnym że ślubowałaś w dniu i miesiącu w którym ja sie urodziłam 8 sierpnia tak wiec wy świetujecie za rok rocznicę a ja ćwierć wiecze ;-)
Widzę po suwaczku ślubnym że ślubowałaś w dniu i miesiącu w którym ja sie urodziłam 8 sierpnia tak wiec wy świetujecie za rok rocznicę a ja ćwierć wiecze ;-)
reklama
K
Kinga85
Gość
cudownie by było! i jest to jeszcze możliwe! ;-) 3maj sięNo to nieźle Być może będziemy świętować jeszcze jedno Buziaki i miłego wieczorku
pa
Podziel się: