reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja tez podejmuje starania by ponownie zostac mama, myslalam ze to juz nastapilo ale odebralam dzis wyniki HCG beta i wynik rozwial moje watpliwosci. Ale bede starac sie dalej, grudzien to tez ladny miesiac na starania, moze Mikolaj da w tym roku taki prezent?

reklama
ja tez podejmuje starania by ponownie zostac mama, myslalam ze to juz nastapilo ale odebralam dzis wyniki HCG beta i wynik rozwial moje watpliwosci. Ale bede starac sie dalej, grudzien to tez ladny miesiac na starania, moze Mikolaj da w tym roku taki prezent?

Martuśka trzymam za Ciebie kciuki, i sama też czekam na jakiś prezencik świąteczny. U mnie taki instynkt, że jak widzę dzidzię to płaczę, ale nie z zazdrości, ale z radości ile ktoś posiada.
Jeju siedzę i jest mi tak strasznie przykro, że jeszcze nie mam fasolki w brzuszku echh, dół się pogłębia w miarę upływu czasu,,,,,,,,

Ostatnia edycja:
Nie. Jutro mam pierwszy termin spodziewanej @. Moze przyjsc w czwartek lub w piatek. A wszystko dlatego, ze ostani cykl wydluzyl sie o 3 dni i teraz nie wiem czego sie spodziewac. Ale jesli do piatku nie przylezie - wtedy testuje.
mhmm :) no to tak jak ja.
chyba w sobotę zatestuję!
Powodzenia! ;-)

Hejka,
Mi też się łezka kręci kiedy widzę te wszystkie Aniołki! A na dodatek wszędzie po rodzinie jest ich sporo!Tylko u nas cisza i każdy pyta kiedy u nas się pojawi Maluszek...:-(
Ale mam nadzieję, że święty Mikołaj w okolicach 6.12 nam wszystkim pomoże...

U mnie też @ zawita na dniach, spodziewam się 28 go., nawet nie muszę testować po prostu czuję, że nic tam w brzuszku nie dzieje się nowego.
Skowronku Tobie i wszystkim starającym życzę fasolki. Oby to nie trwało zbyt długo...inaczej zwariuję......od myślenia, mierzenia temp, obserwacji śluzu:(
przepraszam, że mnie tak wzięło i wprowadzam dołowy klimat na forum, ale jakoś tak łatwiej człowiekowi z wami,
buziaki

milusia wiem co czujesz....
Nie jest łatwo ale musimy być silne i czekać na ten wielki dzień. W końcu nam się uda na pewno zobaczycie:) Jak nie teraz to może w grudniu bo to magiczny miesiąc przecie :)

Pozdrawiam ciepło
i życzę wam II kreseczek na teście!

milusia wiem co czujesz....
Nie jest łatwo ale musimy być silne i czekać na ten wielki dzień. W końcu nam się uda na pewno zobaczycie:) Jak nie teraz to może w grudniu bo to magiczny miesiąc przecie :)

Pozdrawiam ciepło
i życzę wam II kreseczek na teście!

Kinia dziękuję Ci za słowa otuchy, buziaki

Milusia nie ma za co!
Widzę po suwaczku ślubnym że ślubowałaś w dniu i miesiącu w którym ja sie urodziłam:) 8 sierpnia :) tak wiec wy świetujecie za rok rocznicę a ja ćwierć wiecze ;-):tak:

reklama
Do góry