reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Wiesz Kiniu wczoraj pomimo tego, że wiedziałam, że ten miesiąc nie zakończy się pozytywnie, zrobiłam teścik no i niestety jedna kreska. Ale już czekam na @ i zaczynam nowe odliczanko:) Chociaż napięcie u mnie spotęgowane, odbija się na mężu, dziś mi powiedział, że krzyczę na niego:) Nawet tiramisu mi nie wyszło. Ale nie poddam się i z nadzieją będę czekała:)
Buziaki

Ch... strzelil bombki - choinki nie bedzie!
Przylazla zolza:wściekła/y:

W tym cyklu wystawiam ciezsza artylerie: Badanie droznosci jajowodow, hormonow, castangnus, siemie lniane, mierzenie tempki, testy owu... O starankach nie wspomne ;-) A jak nie to po nowym roku zolnierze M. Bo sposob "na niemyslenie" juz przerabialam przez jakis rok i tez nie poskutkowal...

Dziewczynki, co myślicie o Personie, ja sobie zamówiłam, tylko nie wiem czy jest aż tak skuteczna:) Ona mierzy poziom hormonu luteinizującego oraz estrogeny.
Zobaczymy co i jak? Chociaż nie można być bardziej cwanym od Boskiego Planu, bo można zamówić cyberkomputer i serduszkować co do minuty a i tak nici z tego. buziaki
A co to takiego?

Ch... strzelil bombki - choinki nie bedzie!
Przylazla zolza:wściekła/y:

W tym cyklu wystawiam ciezsza artylerie: Badanie droznosci jajowodow, hormonow, castangnus, siemie lniane, mierzenie tempki, testy owu... O starankach nie wspomne ;-) A jak nie to po nowym roku zolnierze M. Bo sposob "na niemyslenie" juz przerabialam przez jakis rok i tez nie poskutkowal...

A co to takiego?

Jest to urządzonko, które pierwotnie miało służyć do antykoncepcji, obecnie jest powszechnie używane przez kobietki planujące dzidzię. Ja odkupiłam od Pani, która również miała straszne problemy z zajściem w ciąże, odstawiła testy owulacyjnie, zaufała urządzonku i za drugim razem się jej udało:)
Podaję link Persona - naturalna, zapobiegania, antykoncepcji, persona, naturalne zapobieganie ciąży, naturalne planowanie, naturalne planowanie rodziny, antykoncepcja

Maćku następnym razem będzie lepiej zobaczysz:) buziaczki

Co tak puściutko? Czyżby staranka szły pełną parą?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny-nie wiem czy was to interesuje ale o 16.15 na Polsacie w interwencji będzie o wpływie szczepionek na grypę na płodność -czy coś w tym rodzaju. Pomyślałam że dam Wam znać.
Pozdrawiam
Agata

Hej
Ja wlasnie po pracy, zmeczona i z jakims kiepskim humorem. Chyba PMS :-(
Zreszta od poniedzialku mam lekki dolek, choc lekarka kaze mi sie nie przejmowac i niesluchac tego co mowia inni. To i tak pewne slowa zabolaly. No ale koniec z tym mysleniem. Do poniedzialku mysle wszystko sie wyjasni:eek:. A co u Was dziewczęta. Jestem troche nie na bierzaco bo duzo jest nowych osob. Chyba musze sie cofnac kilka stron;-)
Trzymam kciuki za wszystkie

maćku przykro mi że @ przylazła. A jednak sobie wmawiałaś tamte mdlosci widzisz. Nie ma sensu się tak nakręcać.
Powodzenia w nastepnym cyklu.

U mnie objawów ciążowych brak. :sorry:

Biedroneczko nie smutaj się, ja też mam już doła mimo że jeszcze @ nie zawitała. Ale pamietaj że nadal mamy szanse na dzidzię! :)) powodzenia i nie myśl negatywnie. BUZIAK**

Trzymam kciuki za Wasze pozytywne teściki.
Przesyłam ciążowe fluidki.
Łapcie dziewczynki:
Powodzenia!!!

Zafluidkowałam się cała :-):-):-) dziękuję :tak::tak::tak:

agniesiar - ładną masz tempkę :tak: trzymam kciuki :tak:

maćku - przytulam i trzymam kciuki za dobre wyniki :tak:

Wczoraj byłam w kinie na "2012". Jak ktoś lubi karastroficzne typu "Pojutrze" to gorąco polecam :tak: Taka mała rozrywka i oderwanie od rzeczywistości :-)
U mnie temp stoi :-( dziwnie :eek::eek::eek: pozatym tak obserwuje śluz, że chyba jest dziś żółty (zabakteriowany...?) :szok: Za 2 dni do gin więc się coś wyjaśni...

Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie kobietki na forum by @ znikneła na 9 miesięcy :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

maćku przykro mi że @ przylazła. A jednak sobie wmawiałaś tamte mdlosci widzisz. Nie ma sensu się tak nakręcać.
Powodzenia w nastepnym cyklu.
Wiem, ze nie powinnam sie nakrecac, ale co zrobic...:-(
W tym cyklu bede brac Castagnusa, ktory niby likwiduje PMS, wiec moze tym razem nie bede miala "objawow ciazowych". Oby...

reklama
Do góry