K
Kinga85
Gość
no na pewno sie nie poddamy...Kiniuś nie w tym cyklu to w następnym, nie w następnym to w kolejnym, oby jak najszybciej
Pajkaa daj znać co u Ciebie? Jak badania?
A jak u ciebie samopoczucie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no na pewno sie nie poddamy...Kiniuś nie w tym cyklu to w następnym, nie w następnym to w kolejnym, oby jak najszybciej
Pajkaa daj znać co u Ciebie? Jak badania?
A co to takiego?Dziewczynki, co myślicie o Personie, ja sobie zamówiłam, tylko nie wiem czy jest aż tak skuteczna Ona mierzy poziom hormonu luteinizującego oraz estrogeny.
Zobaczymy co i jak? Chociaż nie można być bardziej cwanym od Boskiego Planu, bo można zamówić cyberkomputer i serduszkować co do minuty a i tak nici z tego. buziaki
Ch... strzelil bombki - choinki nie bedzie!
Przylazla zolza
W tym cyklu wystawiam ciezsza artylerie: Badanie droznosci jajowodow, hormonow, castangnus, siemie lniane, mierzenie tempki, testy owu... O starankach nie wspomne ;-) A jak nie to po nowym roku zolnierze M. Bo sposob "na niemyslenie" juz przerabialam przez jakis rok i tez nie poskutkowal...
A co to takiego?
Trzymam kciuki za Wasze pozytywne teściki.
Przesyłam ciążowe fluidki.
Łapcie dziewczynki:
Powodzenia!!!
Wiem, ze nie powinnam sie nakrecac, ale co zrobic...:-(maćku przykro mi że @ przylazła. A jednak sobie wmawiałaś tamte mdlosci widzisz. Nie ma sensu się tak nakręcać.
Powodzenia w nastepnym cyklu.