reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hejka
Strasznie długo nic nie pisałam i widzę, że skład na naszym magicznym wątku bardzo się zmienił. :tak: Witam więc wszystkie staraczki, z którymi wcześniej nie miałam okazji porozmawiać i za wszystkie trzymam kciukasy.
Oby już listopad okazał się dla wielu z nas szczęśliwy.
A dla reszty - grudzień - Mikołajki i Gwiazdor. :tak:
Na każdą z nas przyjdzie czas, żeby została mamusią, wierzę w to bardzo mocno!! :-)
U mnie końcóweczka cyklu - nie da się więc intensywnie nie myśleć o tym, co przyniosą najbliższe dni... na piątek planuję testowanko :sorry:
Mam nadzieję, że w tym miesiącu wymodliłam grube dwie krechy :tak: i po ponad pół roku wreszcie przyszedł na mnie czas

reklama
Witam
Co u was dziewczęta??
Ja tam staram sie odsunąć od mysli o..., staram się nie czytac za dużo w internecie i za duzo nie myślec;-). Maly odpoczynek tez od BB chyba sobie robie

hej Biedroneczko!
Kopę lat ;-)
trzymam za Ciebie kciuki.
Ja specjalnie nic nie czuję, nie mam "objawów", poza bólem piersi - który może świadczyć i o dzidziusiu i o @... więc myślmy o innych sprawach, a natura niech robi swoje

hej Biedroneczko!
Kopę lat ;-)
trzymam za Ciebie kciuki.
Ja specjalnie nic nie czuję, nie mam "objawów", poza bólem piersi - który może świadczyć i o dzidziusiu i o @... więc myślmy o innych sprawach, a natura niech robi swoje
Witaj
No kopę;-)
Wczoraj bylam zbadac poziom progestoronu, według 3 lekarzy do ktorych chodze poziom jest ok i nie potrzeba dodatkowej suplementacji
Staram sie nie mysleć, czasami boli mnie podbrzusze ale tak moze byc i przed @. Trzymam mocno kciuki za ciebie Ewciu

:-) Mam nadzieję, że razem przeniesiemy się na wątek ciężarówek :-D A póki co zmykam... wiesz... staję na głowie, żeby o tym wszystkim nie myśleć... nie nakręcać się... :-)
A Bromergon biorę już ostatnie dni... pięknie spadła mi prolaktyna, nawet po metoklopramidzie jest niziusieńka, więc lek zadziałał i gin powiedziała, żeby dalej go już nie brać. :)

Trzymam kciuki za Wasze pozytywne teściki.
Przesyłam ciążowe fluidki.
Łapcie dziewczynki:
Powodzenia!!!

Trzymam kciuki za Wasze pozytywne teściki.
Przesyłam ciążowe fluidki.
Łapcie dziewczynki:
Powodzenia!!!
Łapiemy, łapiemy. Wielkie dzięki :-):-)

Świetnie że wyniki sie u ciebie unormowaly. Więc jest duza szansa.... ale nie wypowiadam, a po cichu mocno trzymam kciuki;-):tak:
:) odwdzięczam Ci się tym samym :tak:

reklama
czesc dziewczyny, nie wiem czy mnie ktos jeszcze pamieta na forum tak dawno nie zagladalam, a poza tym strasznie duzo nowych dziewczyn widze, ktore pewnie mnie nie znaja. Nic tam napisze co u mnie :) Na forum zagladam rzadko bo staram sie jak najmniej nakrecac, a poza tym ta pora roku daje mi w kosc, caly dzien w pracy przychodze do domu to juz nie moge nawet na kompa patrzec, no a weekendy wiadomo staram sie cos robic a nie zalegac przed kompem takze tak jakos sobie mija dzien za dniem, tydzien za tygodniem, ale jestem caly czas myslami z Wami :tak: moze w okresie staranek cos sie bedzie ciekawszego u mnie dzialo to bede zagladac czesciej, no bno w sumie teraz dopiero co mi sie @ skonczyla wiec w sumie nudy narazie. W piatek sie mam zamiar do lekarza w koncu wybrac zbadac te hormony, a zwlaszcza tarczyce bo znowu mi mama nagadala, ze gdzies tam poczytala o objawach niedoczynnosci no i by jej pasowalo, do tego co ja opisywalam, z kolei ja czytalam w internecie i owszem kilka kwestii pasuje jak najbardziej no ale nie w rakim stopniu jak tam opisuja wiec mam nadzieje, ze jednak sobie cos wkrecam, aczkolwiek nie zaszkodzi sprawdzic i musze sie w koncu pofatygowac. Mam jednak nadzieje, ze to po prostu zle dni staranek i zbytnie nakrecanie sie byly powodem porazek, takze teraz plan - ostatnie przytylanie w 10 lub 11dc pozniej nic i staranka w 14 i 15dc. Niby wtedy gdy sie "udalo" wlasnie sie tak przytulalismy, a pozniej juz nigdy sie tak nie udalo dokladnie w te dwa dni, albo B pracowal, albo cos tam znowu, takze w tym cyklu juz mnie nic nie interesuje ma byc tak jak zaplanowalam :-D
A tak jeszcze cos wspomne moja znajoma tydzien temu urodzila dzidzie i powiedzieli jej kilka razy nawet chyba, ze bedzie dziewczynka, a sie jednak chlopiec urodzil :-D hehe ale miala niespodzianke :-D

ehhh kiedy ja sie w koncu doczekam tego malenstwa ukochanego...

Do góry