Nie jest to powiedziane. Ale jak dlugo jest taki sluz to trzeba dzialac, bo owulacja tuz, tuz. Po owulacji sluz szybko sie zmienia. W "niezbedniku staraczki" jest wszystko dobrze opisane.Mam pytanie odnosnie sluzu, bo jestem w nim zielona - ile dni przed owu jest przezroczysty i ciagnacy?
reklama
Witam z rana, widzę, że dziś ja pierwsza:-)
Tak mi się nie chciało wstać ale obowiązki wzywają (pies i dzieciarki)
U nas jakoś mgliście brrrr ale mam nadzieję, że się przejaśni. Tak mi się nic nie chce, a muszę dziś pojechac na zakupki jedzonkowo-ubrankowe.
Miłego dnia dziewczynki:-)
Tak mi się nie chciało wstać ale obowiązki wzywają (pies i dzieciarki)
U nas jakoś mgliście brrrr ale mam nadzieję, że się przejaśni. Tak mi się nic nie chce, a muszę dziś pojechac na zakupki jedzonkowo-ubrankowe.
Miłego dnia dziewczynki:-)
eijf
Fanka BB :)
no wlasnie Mazia, czekamy na zdjecia!!!!mazia odezwij się co u ciebie?! Ty już chyba po ślubie prawda?:-) czekamy na wieści !!!:-d
Witajcie,
Ja tez sie melduje. Od godziny juz buszuje w necie.
Dzisiejsza temp mnie zmartwila-myslalam, ze pojdzie bardziej w gore i bede miala owu innego dnia niz mi dzis pkazalo FF. Ale staranka byly, wiec teraz zostaje czekanie.
Milego dnia dziewczyny!
Ja tez sie melduje. Od godziny juz buszuje w necie.
Dzisiejsza temp mnie zmartwila-myslalam, ze pojdzie bardziej w gore i bede miala owu innego dnia niz mi dzis pkazalo FF. Ale staranka byly, wiec teraz zostaje czekanie.
Milego dnia dziewczyny!
marulka
mamcia wieloetatowa
witajcie kobietki!!! :-)
Jak Wam się dzień rozpoczął? Albo lepiej: jak minęła nocka ;-);-);-)?
U mnie nocka spokojna, poranek pod znakiem małej sprzeczki z A. o pastę do zębów ;-);-);-) i histeryjki małego o niewiadomoco.....
Jak Wam się dzień rozpoczął? Albo lepiej: jak minęła nocka ;-);-);-)?
U mnie nocka spokojna, poranek pod znakiem małej sprzeczki z A. o pastę do zębów ;-);-);-) i histeryjki małego o niewiadomoco.....
zielona.wampirzyca
mamusieńka
tempka w górę!!!!!Hura!!!!!Oby to była dobra oznaka!!!!!!!
Trzymam kciuki. Kiedy testujesz?tempka w górę!!!!!Hura!!!!!Oby to była dobra oznaka!!!!!!!
reklama
zielona.wampirzyca
mamusieńka
najwcześniej w sobotę albo niedzielę...zobaczymy, czy plamienia będą, bo jak się jakieś pojawią, to chyba nie bede testowała:-)
Podziel się: