marulka
mamcia wieloetatowa
najwcześniej w sobotę albo niedzielę...zobaczymy, czy plamienia będą, bo jak się jakieś pojawią, to chyba nie bede testowała:-)
trzymam kciuki!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najwcześniej w sobotę albo niedzielę...zobaczymy, czy plamienia będą, bo jak się jakieś pojawią, to chyba nie bede testowała:-)
Czytałam na tutaj na forum o testach owulacyjnych. Wszyscy tak bardzo zachwycają się testami z Allegro od testoludka. Ja się na nich bardzo zawiodłam.
Ponieważ tez od dłuższego czasu bezowocnie staramy się o dzidzie kupiłam testy na Allegro od dwóch osób: właśnie testoludka i app80. Jeszcze wtedy nie wiedziałam, że będę mogła zrobić test konsumencki, bo moja Pani ginekolog skieruje mnie na monitoring USG.
W tajemnicy przed nią (skoro testy już były w domu) robiłam jedne i drugie testy. Na monitoringu wyszo, że mam cykle bezowulacyjne. A testy od testoludka wykazały mi, że owulacja była. Nie muszę chyba pisać ile łez zawodu wylałam.Te drugie cały czas wychodziły negatywne, wiec wynik pokrywał sie z rzeczywistością.
Postanowiłam zatem Was ostrzec przed tymi testami, bo po co ktoś inny też ma płakać i robić sobie fałszywe nadzieje.
Nie jest to powiedziane. Ale jak dlugo jest taki sluz to trzeba dzialac, bo owulacja tuz, tuz. Po owulacji sluz szybko sie zmienia. W "niezbedniku staraczki" jest wszystko dobrze opisane.
Witajcie,
Ja tez sie melduje. Od godziny juz buszuje w necie.
Dzisiejsza temp mnie zmartwila-myslalam, ze pojdzie bardziej w gore i bede miala owu innego dnia niz mi dzis pkazalo FF. Ale staranka byly, wiec teraz zostaje czekanie.
Milego dnia dziewczyny!
tempka w górę!!!!!Hura!!!!!Oby to była dobra oznaka!!!!!!!
Dzieki! Milo, ze onas pomyslalas Ja tez kupilam testy na allegro, ale od zadnej z tych osob. Wyszly pozytywnie, wiec mam nadzieje, ze nie sklamaly. W tym miesiacu je sprawdez, bo mierze sobie tempke.
Pozdrawiam!
Czytałam na tutaj na forum o testach owulacyjnych. Wszyscy tak bardzo zachwycają się testami z Allegro od testoludka. Ja się na nich bardzo zawiodłam.
Ponieważ tez od dłuższego czasu bezowocnie staramy się o dzidzie kupiłam testy na Allegro od dwóch osób: właśnie testoludka i app80. Jeszcze wtedy nie wiedziałam, że będę mogła zrobić test konsumencki, bo moja Pani ginekolog skieruje mnie na monitoring USG.
W tajemnicy przed nią (skoro testy już były w domu) robiłam jedne i drugie testy. Na monitoringu wyszo, że mam cykle bezowulacyjne. A testy od testoludka wykazały mi, że owulacja była. Nie muszę chyba pisać ile łez zawodu wylałam.Te drugie cały czas wychodziły negatywne, wiec wynik pokrywał sie z rzeczywistością.
Postanowiłam zatem Was ostrzec przed tymi testami, bo po co ktoś inny też ma płakać i robić sobie fałszywe nadzieje.