reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Czesc dziewczeta!

Caly dzien nie zagladama i strasznie ciezko teraz wsio nadrobic!!!

Tez niestety nie zostalam jeszcze zaproszona do grona wybrancow:-(;-)

Mam pytanie odnosnie sluzu, bo jestem w nim zielona - ile dni przed owu jest przezroczysty i ciagnacy?

luteina to progesteron, mogłaś brać na wywołanie @ lub żebu zwiekszyć poziom progesteronu

mhm... jeszcze kojarzę Proverę... ale to dawno i oczywiście też nie wiem na co...:-)
Jak będę u gin to się go zapytam o te @ i o ten hormon... Może też muszę brać jakieś hormony...
Ale przy hormonach można starać się o dzidzię??:sorry:

ja biorę bromergon na obniżenie prolaktyny i od 16 dc mam brać primolut na zwiększenie progesteronu i lekarka kazała się starać
najlepiej poproś o badania progesteronu, prolaktyny estradiolu, tsh i th4

cześć maćku jak tam minął dzień??

ja biorę bromergon na obniżenie prolaktyny i od 16 dc mam brać primolut na zwiększenie progesteronu i lekarka kazała się starać
najlepiej poproś o badania progesteronu, prolaktyny estradiolu, tsh i th4
dziękuję za info :happy: zrobię sobie te badania :tak:
w sumie lepiej się zbadać i wcześniej wiedzieć na czym się stoi i zacząć leczenie niż stresować się kolejnymi nieudanymi próbami

reklama
Czesc dziewczeta!

Caly dzien nie zagladama i strasznie ciezko teraz wsio nadrobic!!!

Tez niestety nie zostalam jeszcze zaproszona do grona wybrancow:-(;-)

Mam pytanie odnosnie sluzu, bo jestem w nim zielona - ile dni przed owu jest przezroczysty i ciagnacy?
tak lub przezroczysty i wodnisty

Do góry