Scully
mamusia :)
a jak długie masz cykle??
dosłownie w tym roku po koleji to było tak:
33, 37, 37, 40, 33, 40, 43, 21 i teraz ostatni 44
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak długie masz cykle??
a badałaś kiedyś hormony?? bo takie długie cykle mogą świadczyć o wysokiej prolaktynie przynajmniej tak było u mniedosłownie w tym roku po koleji to było tak:
33, 37, 37, 40, 33, 40, 43, 21 i teraz ostatni 44
a badałaś kiedyś hormony?? bo takie długie cykle mogą świadczyć o wysokiej prolaktynie przynajmniej tak było u mnie
luteina to progesteron, mogłaś brać na wywołanie @ lub żebu zwiekszyć poziom progesteronu
ja biorę bromergon na obniżenie prolaktyny i od 16 dc mam brać primolut na zwiększenie progesteronu i lekarka kazała się starać
najlepiej poproś o badania progesteronu, prolaktyny estradiolu, tsh i th4dziękuję za info zrobię sobie te badania
ja biorę bromergon na obniżenie prolaktyny i od 16 dc mam brać primolut na zwiększenie progesteronu i lekarka kazała się starać
najlepiej poproś o badania progesteronu, prolaktyny estradiolu, tsh i th4w sumie lepiej się zbadać i wcześniej wiedzieć na czym się stoi i zacząć leczenie niż stresować się kolejnymi nieudanymi próbamidziękuję za info zrobię sobie te badania
tak lub przezroczysty i wodnistyCzesc dziewczeta!
Caly dzien nie zagladama i strasznie ciezko teraz wsio nadrobic!!!
Tez niestety nie zostalam jeszcze zaproszona do grona wybrancow:-(;-)
Mam pytanie odnosnie sluzu, bo jestem w nim zielona - ile dni przed owu jest przezroczysty i ciagnacy?