reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no chciałabym Chłopaka najpierw... choć widząc, że to nie jest takie łatwe to przestaje mieć to już takie znaczenie... bedzie po prostu Patrycja i tyle ;-)

A Ty Jagódka, co obstawiasz?

Ja zawsze marzyłam,że będę miała 3 dziewczynki,a mam jak narazie chłopca :-):tak: a teraz chciałabym dziewczynkę...ale jak będzie chłopiec to też będzie ok!

Ja zawsze marzyłam,że będę miała 3 dziewczynki,a mam jak narazie chłopca :-):tak: a teraz chciałabym dziewczynkę...ale jak będzie chłopiec to też będzie ok!

to Ty Jagódka aż w trójkę mierzysz?
:-D dobrze jest miec najpierw chłopca, bo to zawsze starszy brat... ja zresztą tez miałam starszego brata...;-)

to Ty Jagódka aż w trójkę mierzysz?
:-D dobrze jest miec najpierw chłopca, bo to zawsze starszy brat... ja zresztą tez miałam starszego brata...;-)

Marzi,ja chciałabym trójkę....nie wiem czy bym podołała ale chciałabym i to najlepiej dwie dziewczynki....;-)

ja też miałam starszego brata,ale był dla mnie zbyt "starszy",dlatego nie chciałabym aby wojtuś miał rodzeństwo młodsze maks niż o 5 lat,ale jak się nie uda to się nie uda....

Marzi,ja chciałabym trójkę....nie wiem czy bym podołała ale chciałabym i to najlepiej dwie dziewczynki....;-)

ja też miałam starszego brata,ale był dla mnie zbyt "starszy",dlatego nie chciałabym aby wojtuś miał rodzeństwo młodsze maks niż o 5 lat,ale jak się nie uda to się nie uda....

uda się uda...;-)
podobno o dziewczynkę łatwiej

reklama
Do góry