reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dziewczynki pomóżcie mi przekonac mnie to tego abym nie robiła testu dopóki nie minie cały cykl....28 dni...?please....
jagódko nie rób testu!
poczekaj jeszcze te pare dni. Jest male prawdopodobieństwo ze test wyjdzie ci teraz bo hcg myślę że jeszcze za słabe może być.
Tak wiec zastanów się czy chcesz zobaczyć bladziocha czy pewniejsze kreski w dniu spodziewanej @
Bo oczywiście obstawiam że Ci sie udało!!:tak: ;-)

noukie
no przyda się przyda;-) a ja na dodatek jeszcze na antybiotyku.. ech się porobiło :-)
no nic lecę do tego banku, stoperan do torebki i jazda! :-D

miłego dnia laski !
ty się kuruj moja droga

Dziewczynki pomóżcie mi przekonac mnie to tego abym nie robiła testu dopóki nie minie cały cykl....28 dni...?please....
a ty nie rób testu lepiej zobaczyć II grube krechy niż I i się zamartwiać i zastanawiac czy nie zawcześnie zrobiłam test

Bo oczywiście obstawiam że Ci sie udało!!:tak: ;-)

Ach cóż za pewność!!!....fajnie by było...dzięki za wsparcie!

ty się kuruj moja droga

a ty nie rób testu lepiej zobaczyć II grube krechy niż I i się zamartwiać i zastanawiac czy nie zawcześnie zrobiłam test

Wiem wiem....ale ja chciałabym już wiedzieć...żeby się ewentualnie przygotowywać psychicznie.....

Hope 33 U mnie wedle tego kalendarza chińskiego mój starszy syn powinien być dziewczynką:-D
Czyli nasze dzieci sa odstepstwem od chinskiego.
Ja czesto mam opcje rzadko sptykana.
Moze wiec jak bedzie miala byc dziewczynka to bedzie wlasnie u mnie chlopak?:-)
Mnie oczywsicie tez ale te warkoczyki mocno ciagna;-)
:tak:Dziewczynki sa slodkie i ciesze sie, ze mam przynajmniej jedna.

Ja Cie nie przekonam.
Kiedys bylam supercierpliwa, a ostatnio, gdybym tylko miala jakiekolwiek wrazenie, ze moze bedzie fasolka-najchetniej zrobilabym juz test gdy FF pokazalby mi owulacje (4dpo?):-):-):-)

Ja Cie nie przekonam.
Kiedys bylam supercierpliwa, a ostatnio, gdybym tylko miala jakiekolwiek wrazenie, ze moze bedzie fasolka-najchetniej zrobilabym juz test gdy FF pokazalby mi owulacje (4dpo?):-):-):-)

:-D:tak::-D to prawda,ja tez bym już najchętniej zrobiła test....łudzę się,że może w tym cyklu sie udało.....no zobaczymy....

reklama
Do góry