reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dziś mam jakiś kryzys boję sie że znów się nie uda mimo, że jeszcze nie zaczeliśmy się starać, ale ja już siadam, nie wiem czy lekarz ma rację z tą abstynęcją, poczytałam trochę w necie + dziewczyny znacznie bardziej doświadczone w wlace potwierdziły mi obawy, że takie prztrzymane chłopaki powyżej 5 dni to i tak nie za wiele są warte i juz nie wiem co mam robić.

Boże jak ja sie boję, znów ryczę a jeszcze się nie zaczęło, zastanawiam sie, czy wogóle nie odpuści, moze nie jest mi pisane być podwójną mamą.

Może nadszedł juz ten czas by powiedzieć sonie dość!!!

Ja już po prostu nic nie wiem tylko sie potwornie boję:
-o toże znów sie nie uda,
-o to że mogę sie znów wpędzić w depresję,
-o to że jak tak dalej pójdzie to mije małżeństwo się posypie

Może to wszystko mówi mi żebym odpuściła!!!

TESTUJĄCE:

eijf -14 października ???[/I]
kusska - 17 października
rudka - 20 października
zielona.wampirzyca- 21-22 październik
Marzi55 - 26 października
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl

OBECNE STARACZKI:

Hope33
Martilla - 5 cykl
agniesiar - 10 cykl
mmm -5 cykl
Noukie
Marzi55 - 3 cykl
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska - 8 cykl
jagódka1231
nanusia82
toska32
ewelina28
Marcelkowa mama
chup - 1 cykl
mmkarolina
Melissa
kinga85
katia_793 - 8 cykl
Anulin
biedroneczka1980
rudka
- 3 cykl
maćku - 3 cykl

rudka i nie kusi cie zeby zrobic jeszcze jeden test? ile to juz dpo jestes?
nie wiem bo nie mierzylam tempki, brzuch mnie kłuł jakies trzy tyg temu ale kłuje i pobolewa cały ten czas do teraz...oj kusi kusi, ale chce poczekac do urodzin-bedzie to dla mnie proba charakteru
to juz 12 moj cykl czyli katastrofa, a jak tam u was?
zadna katastrofa, zawsze jak czytam na ten temat to lekarze piszą ze 1 rok regularnego wspolzycia i braku efektu nalezy zbadac przyczyny-wszystko przed toba, zdrowym kobietom sie to nie udaje przez tak dlugi czas, a jesli bedzie trzeba to znajdziecie przyczyne i zaciazysz nie poddawaj sie!
Boże jak ja sie boję, znów ryczę a jeszcze się nie zaczęło, zastanawiam sie, czy wogóle nie odpuści, moze nie jest mi pisane być podwójną mamą.

Może nadszedł juz ten czas by powiedzieć sonie dość!!!

Ja już po prostu nic nie wiem tylko sie potwornie boję:
-o toże znów sie nie uda,
-o to że mogę sie znów wpędzić w depresję,
-o to że jak tak dalej pójdzie to mije małżeństwo się posypie

Może to wszystko mówi mi żebym odpuściła!!!
a oto ze jest brzydka pogoda albo szef jest wredny tez sie wsciekasz???? dół sie jakis zbliza?? Agniesia jestes juz mamą- pokaz dziecku ze ma mamę zadowoloną i cieszącą sie z tego co ma a nie uzalającą sie nad sobą tylko dlatego ze to co sobie zaplanowała nie jest takie proste, takie jest zycie kochana ja doskonale wiem ze to frustrujące-ze nie mamy tego czego bysmy chceli-zle sproboj spojzec na to wszystko z innej perspektywy-ciesz sie tym co masz-wielu ludzi nie ma nawet tego co Ty!!! przytulam mocno-nie daj sie chandrze!!!pewnie ta pogoda jeszcze nas dobija i widzimy wszystko w ciemniejszych barwach...
biorę nadal, wczoraj czułam się fatalnie a dzisiaj super więc to wczoraj to moze było jakieś zatrucie??
ciesze sie bardzo, było minelo-byle do przodu:)

nie wiem bo nie mierzylam tempki, brzuch mnie kłuł jakies trzy tyg temu ale kłuje i pobolewa cały ten czas do teraz...oj kusi kusi, ale chce poczekac do urodzin-bedzie to dla mnie proba charakteru

ciesze sie bardzo, było minelo-byle do przodu:)
a w sobotę mam zwiększyć dawkę, zobaczymy jak będzie...

a z tą próbą charakteru... ja bym nie wytrzymała:-D:-D:-D

cześć dziewczyny !
dziękuję za odpowiedzi, lekarz powiedział jej dzisiaj że wszystko w porządku tylko nie może pracować, po prostu tak przechodzi ciążę.

mąż się nakręcił i znowu mnie do łóżka goni, a mi się tak nie chce... rety

reklama
cześć dziewczyny !
dziękuję za odpowiedzi, lekarz powiedział jej dzisiaj że wszystko w porządku tylko nie może pracować, po prostu tak przechodzi ciążę.

mąż się nakręcił i znowu mnie do łóżka goni, a mi się tak nie chce... rety

Brawo dla meza:-):-):-) powodzenia w tych starankach:rofl2:

Do góry