reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a w sobotę mam zwiększyć dawkę, zobaczymy jak będzie...

a z tą próbą charakteru... ja bym nie wytrzymała:-D:-D:-D
Przez Was to chyba tez nie wytrzymam:-D:-D:-D po za tym włąsnie romawiałamz mezem radzi zebym poszła do lekarza z tymi bolami-kurcze moze ma racje, cholera boje sie ze to moze byc jakas torbiel albo cysta na jajniku:szok:
cześć dziewczyny !
dziękuję za odpowiedzi, lekarz powiedział jej dzisiaj że wszystko w porządku tylko nie może pracować, po prostu tak przechodzi ciążę.

mąż się nakręcił i znowu mnie do łóżka goni, a mi się tak nie chce... rety
kto tak przechodzi ciąże???nie doczytałam:zawstydzona/y:
a niech cie pogoni a co!:-)

no badania hormonalne mam za soba, wszystko ok....
tylko jakos po glowie mi troche ta endometrioza chodzi, bo raz juz mialam wielokomorowa torbiel, wypelniona krwia, no i miesiaczki bardzo bardzo bolesne
hm?

wiesz moja ginekolog chce nas wyslac prawdopodobnie do specjalisty, jezeli morfologia sie nie poprawi, a co do endometriozy, to mysli, ze moge ja miec, ale jest tylko jeden sposob, zeby sie 100% przekonac- laparoskopia, ale nie mam na to ochoty szczerze mowiac

wiesz najgorsze, kazdy mowi nie przejmuj sie, nie mysl o tym itd., ale jakos nie umiem tego wylaczyc... szkoda, ze takiego guziczka nie ma, no i wszyscy naokolo w ciazy:-(

reklama
Do góry