bleee...Brawo dla meza:-):-):-) powodzenia w tych starankach
reklama
rudka
Mama lipcowa '08
Przez Was to chyba tez nie wytrzymam po za tym włąsnie romawiałamz mezem radzi zebym poszła do lekarza z tymi bolami-kurcze moze ma racje, cholera boje sie ze to moze byc jakas torbiel albo cysta na jajnikua w sobotę mam zwiększyć dawkę, zobaczymy jak będzie...
a z tą próbą charakteru... ja bym nie wytrzymała
kto tak przechodzi ciąże???nie doczytałamcześć dziewczyny !
dziękuję za odpowiedzi, lekarz powiedział jej dzisiaj że wszystko w porządku tylko nie może pracować, po prostu tak przechodzi ciążę.
mąż się nakręcił i znowu mnie do łóżka goni, a mi się tak nie chce... rety
a niech cie pogoni a co!:-)
mmm...
Fanka BB :)
Rudka męża trzeba słuchać, zwłaszcza jak mądrze mówi!!Przez Was to chyba tez nie wytrzymam po za tym włąsnie romawiałamz mezem radzi zebym poszła do lekarza z tymi bolami-kurcze moze ma racje, cholera boje sie ze to moze byc jakas torbiel albo cysta na jajniku
mmm...
a ty się badałaś??troche nas jest starajacych...
moj mezulek ma jutro spermiogram, bo ostatni, co do mofrologii nie wyszedl za dobry, zobaczymy???
imke
Początkująca w BB
no badania hormonalne mam za soba, wszystko ok....
tylko jakos po glowie mi troche ta endometrioza chodzi, bo raz juz mialam wielokomorowa torbiel, wypelniona krwia, no i miesiaczki bardzo bardzo bolesne
hm?
tylko jakos po glowie mi troche ta endometrioza chodzi, bo raz juz mialam wielokomorowa torbiel, wypelniona krwia, no i miesiaczki bardzo bardzo bolesne
hm?
mmm...
a co mówi lekarz??no badania hormonalne mam za soba, wszystko ok....
hm?
imke
Początkująca w BB
wiesz moja ginekolog chce nas wyslac prawdopodobnie do specjalisty, jezeli morfologia sie nie poprawi, a co do endometriozy, to mysli, ze moge ja miec, ale jest tylko jeden sposob, zeby sie 100% przekonac- laparoskopia, ale nie mam na to ochoty szczerze mowiac
mmm...
kurcze to nieciekawiewiesz moja ginekolog chce nas wyslac prawdopodobnie do specjalisty, jezeli morfologia sie nie poprawi, a co do endometriozy, to mysli, ze moge ja miec, ale jest tylko jeden sposob, zeby sie 100% przekonac- laparoskopia, ale nie mam na to ochoty szczerze mowiac
imke
Początkująca w BB
wiesz najgorsze, kazdy mowi nie przejmuj sie, nie mysl o tym itd., ale jakos nie umiem tego wylaczyc... szkoda, ze takiego guziczka nie ma, no i wszyscy naokolo w ciazy:-(
reklama
Podziel się: