reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Bo ma działanie spazmatyczne, czyli skurczowe i nie daj Bóg może wywołać skurcze macicy jak fasolka bedzie chciała sie zamościć

ojej... no to nieźle... no na szczęście już od dziś nie biorę, bo wydaje mi sie, ze owu była wczoraj... :tak:

czesc dziewczyny, ja tylko na chwile bo znowu mam sajgon w pracy i na nic poza praca oczywiscie czasu nie mam:no:
Piersi dalej mnie pobolewaja, ale tak sobie to przemyslalam, ze w sumie w zeszlym cyklu tez mnie tak kilka dni po owu zaczely bolec, a potem prawie przed sama @ przestaly, takze przestalam sie juz nakrecac, bo i po co. Niby mam nadzieje, wiadomo jeszcze ja mam, ale tak jakos nie dowierzam, ze moglo by sie udac, juz mi opada na wiara troche:no: Jesli teraz sie nie uda to listopad odpada bo jade do Pl bez B akurat jak bede miec plodne, wiec lipa no i praktycznie wyjdzie na to, ze przyjdzie 2010 rok a ja moze jeszcze w ciazy nie bede, tfu ftu nie mowie tak nawet bo jeszcze wykracze:no:
no i co i trzeba mi do pracy wracac, ehhh milego po poludnia dziewczyny

Kiciaq, nie poddawaj się... grunt to pozytywne myślenie... wiem, ze to śmieszne jak ja to mówię, bo co miesiac się nakręcam i dołuję jak głupia, ale podświadomie wierze, że nam sie uda...:szok::-D

Racja:-)

No właśnie i to jest najważniejsze, jak nie będzie śluzu w tych dniach to już koniec. Bardzo ważna jest tu jakość śluzu, czyli taki który pozwoli Armii zdobyć cel:-D Ale Bardzo ważne jest to aby sprawdzić czy wasz śluz nie wytwarza przeciwciał na żołnierzyki, bo jeżeli tak to jego ogromne ilości w niczym nie pomogą.

no nie no... tego to za wiele... przeciwciała???:szok::-( kurde bądź mądra i pisz wiersze... i jak tu zajść w ciąże????

cytologię przde wszystkim
może jeszcze hormony: progesteron, prolaktynę, i tarczycowe

no ja już to wszystko zrobiłam...badania wyszły dobrze... jedyny problem to to tyłozgiecie macicy, ale podobno nie stoi to aż tak na przeszkodzie by zajść w ciażę...
:-(

ja myślę, że jeśli w tym cyklu się nie uda to od następnego przede wszystkim wiesiołek... i wprowadzam do gry testy owu... a jesli minie pół roku ti chyba zdecydujemy sie na jakieś poważniejsze badania...:crazy:

reklama
Do góry