reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
TESTUJĄCE:

rudka - 10 października
jagódka1231- 12 października
Hope33 - październik ???
bakteria - 12 października
kusska - 17 października
zielona.wampirzyca- 21-22 październik
Marzi55 - 26 października
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
nanusia82
toska32
ewelina28
bakteria
Marcelkowa mama
chup
mmkarolina
Melissa
malwinka91
kinga85
katia_793
Anulin
U mnie nie ma szans na testowanie w tym miesiacu, bo jak pisalam mam jajeczkowanie z tego jajnika, gdzie nie ma jajowodu. Moje testwanie najwczesniej pod koniec listopada jesli hSG pokaze, ze moj jedyny jajowod jest drozny....A jesli nie-az sie boje myslec....

TESTUJĄCE:

rudka - 10 października
jagódka1231- 12 października
bakteria - 12 października
kusska - 17 października
zielona.wampirzyca- 21-22 październik
Marzi55 - 26 października
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
nanusia82
toska32
ewelina28
bakteria
Marcelkowa mama
chup
mmkarolina
Melissa
malwinka91
kinga85
katia_793
Anulin

dzien dobry wszystkim!

Ostatnia edycja:
Martilla gratulacje!! wiedzialam ze tak bedzie:-D

U mnie nie ma szans na testowanie w tym miesiacu, bo jak pisalam mam jajeczkowanie z tego jajnika, gdzie nie ma jajowodu. Moje testwanie najwczesniej pod koniec listopada jesli hSG pokaze, ze moj jedyny jajowod jest drozny....A jesli nie-az sie boje myslec....
bedzie dobrze!!!!!
dzien dobry wszystkim!
dzien dobry:-)

Ja dzis jednak dałam na wstrzymanie i nie testowałąm, zrobie tak jak pisze na tescie i jesli do jutra bedzie cisza to testuje jutro,miłego dzionka

reklama
hej dziewczyny wpadłam tylko na chwilę aby się przywitać i życzyć miłego weekendu.Ostatnio jestem zabiegana,praca,dom,rodzina no ale dziś wybieram się na zakupy i do fryzjera:)
Po odstawieniu tabletek czuję się ogólnie dobrze ale czasami mam wrażenie jakbym miała małe zawroty głowy(wykluczam ciąże)czy to możliwe abym czasami źle się czuła?

Pozdrawiam wszystkich i odezwę się później:)

Do góry