reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Eijf super zdjecia. swietnie wygladalas:-) podoba mi sie twoja sukienka, ja wczoraj szukalam czegs na julebor, ta impreze firmowa ale kicha tu taka ze szok. jak zwykle na allegro znalazlam to co mnie interesowalo hehe.

taka ze mnie kucharka jak z koziej d**y trąbka! normalnie ryz przypalilam:zawstydzona/y::eek::confused2: masakra jakas.
kiepsko sie czuje, znowuu mnie boli podbrzusze. ponosilam chwilke Majke na spacerze i teraz cierpie. ehh jak ja nie jestem teraz w ciazy to sie chyba zalamie...

reklama
Eijf super zdjecia. swietnie wygladalas:-) podoba mi sie twoja sukienka, ja wczoraj szukalam czegs na julebor, ta impreze firmowa ale kicha tu taka ze szok. jak zwykle na allegro znalazlam to co mnie interesowalo hehe.

taka ze mnie kucharka jak z koziej d**y trąbka! normalnie ryz przypalilam:zawstydzona/y::eek::confused2: masakra jakas.
kiepsko sie czuje, znowuu mnie boli podbrzusze. ponosilam chwilke Majke na spacerze i teraz cierpie. ehh jak ja nie jestem teraz w ciazy to sie chyba zalamie...
dziekuje.Bardzo fajnie bylo.szkoda tylko ze ta fryzjerka nie uczesala mnie dokladnie jak chcialam...mniejsza z tym.Co do sukienke to ja zawsze gdzies z daleka sciagam.Te akurat sa fajne bo zwiewne.juz drugi raz udalo mi sie w hexeline fajna sukienke kupic.

co do mojego samopoczucia to zastanawia mnie bo wlasciwie podbrzusze mnie nie boli.jeszcze nie.Za to kluje mnie od czasu do czasu po bokach w brzuchu.tak troche nizej niz pepek i od czasu do czasu daje o sobie znac jajnik.I nie chce sobie wmawiac ze mnie mdli...tak mi sie chyba wydawalo.glupia babska wyobraznia.
w kazdym razie nie zwracalam na to uwagi na weselu.W ogole o tym nie myslalam i normalnie pilam szampana czy wino do obiadu.Nie ma co dac sie zwariowac.No a po przyjsciu pozna noca mialam wysoka temperature(zazwyczaj od 23 juz spadala).I dodam ze nie szalam w tancach bo takie wysokie obcasy mialam ze juz ponzniej sie nie dalo.Zreszta ja i tak przewaznie klepie z ludzmi.Bardzo fajne towarzystwo bylo.Szczegolnie ci amerykanie mili.Posadzili dziewczyne kolo nas i biedan nikogo nie znala ale sie nia zajelismy.Nie byli to na szczescie tacy typowi amerykanie

cześć !
serdecznie wszystkim dziękuję za gratulacje! tak jak mówiłyście -kamień z serca że mam to już z głowy! nawet nie wiecie jak się cieszę ,że mogę teraz bez karnie poczytać forum, gazete czy pooglądać tv! a nie myśleć, że nauka czeka:-) uffff co za ulga!:-)

eijf
widzę,że dobrze się bawiłaś! i super! trzeba się czasem rozerwać !:-D

w kwestii zaciążania... to hmm dziś mój 11dc więc musimy się zabrać do roboty, bo wczoraj nic z tego nie wyszło, taka jakaś zmęczona byłam , potem mój zasnął i tyle było z tego robienia dzieci :-D

a ja się troszkę z małżem pogryzłam i w sumie myślałam że dziś już nic nie wyjdzie z przytulanek...ale jeszcze nic straconego jednak:cool2::-p
startujemy... ;-)

martilla no Ty też działaj działaj tam z mężem :tak::-) owocnych!!! :happy:

Miłego wieczorku!

cześć !
serdecznie wszystkim dziękuję za gratulacje! tak jak mówiłyście -kamień z serca że mam to już z głowy! nawet nie wiecie jak się cieszę ,że mogę teraz bez karnie poczytać forum, gazete czy pooglądać tv! a nie myśleć, że nauka czeka:-) uffff co za ulga!:-)

eijf
widzę,że dobrze się bawiłaś! i super! trzeba się czasem rozerwać !:-D

w kwestii zaciążania... to hmm dziś mój 11dc więc musimy się zabrać do roboty, bo wczoraj nic z tego nie wyszło, taka jakaś zmęczona byłam , potem mój zasnął i tyle było z tego robienia dzieci :-D
Martilla to probuj teraz chociaz co dwa dni.(ja jak nie wyjdzie to tez dam sobie spokoj z codziennymi staraniami) bo to najlepszy czas.jakis sluz plodny juz jest?

eijf
wodnisty od wczoraj... tego jajkowatego to ja chyba nigdy nie uraczę !:-D co Ty ja nie dam rady codziennie, stara nie jestem ale jakoś codziennie to mi się nie uśmiecha:-D

Noukie dobrze przewidywalam ze wiem ktory to twoj profil hehe dzieki za zaproszenie

Milo mi:-)
a ja juz po imrezeie(pozniej zaczne czytac bo dopiero co do domu wrocilam i pierwsze co to komputer.wgralam zdjecia na nk ale wiecej na facebooku dla zainteresowanych).fryzjerka za nic wziela sobie moje wyjasnienia i pokazywanie zdjec z fryzura.zrobila cos po swojemu ale niech jej bedzie.zdazyla mi oczy tez pomalowac.Jak na holenderskie wesele bylo fajnie;towarzystwo bardzo miedzynarodowe i w kolko przeplataly sie jezyki:polski,holenderski czy angielski tak bardzo ze do amerykanow mowilam po holendersku,do holendrow po angielsku:)Hotel w ktorym spalismy tez byl super.Pokoje tak urzadzone ze bardziej przypominaly pokoje w domu niz hotelowe,to samo z jadalnia gdzie kominek,krysztalowe lampy,tapety itd.szkoda ze nie zrobilam zdjecia.
Co do mnie to oczywiscie nic jeszcze nie wiem.Wydawalo mi sie ze mnie mdli he he ale rownie dobrze moglo to byc od nowego jedzenia,jazdy na tyle w samochodzie itd.temperatura tez troche pozniej mierzona bo spalam jak zabita i jak zadzwonil budzik to myslalam ze to srodek nocy.

Eijf super mieliscie sobie z tym weselichem:tak: foteczki cudowne;-)

eijf
wodnisty od wczoraj... tego jajkowatego to ja chyba nigdy nie uraczę !:-D co Ty ja nie dam rady codziennie, stara nie jestem ale jakoś codziennie to mi się nie uśmiecha:-D

Ja tez za stara:zawstydzona/y:

A ja bylam u tej malenkiej i i taka tam zazdrosna bylam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, dziewczyny nie zrozumcie mnie tylko zle prosze:sorry: bo ciesze sie szczesciem mojej przyjaciolki wkoncu jej facet ma 49 lat i to dla nich ostatni gwizdek:sorry: ale taka fajna ta malutka, ja tez chce:sorry: nawet Quinten jej nie chcial oddac:eek: a starali sie 7 miesiecy;-)

Milo mi:-)

Eijf super mieliscie sobie z tym weselichem:tak: foteczki cudowne;-)

Ja tez za stara:zawstydzona/y:

A ja bylam u tej malenkiej i i taka tam zazdrosna bylam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, dziewczyny nie zrozumcie mnie tylko zle prosze:sorry: bo ciesze sie szczesciem mojej przyjaciolki wkoncu jej facet ma 49 lat i to dla nich ostatni gwizdek:sorry: ale taka fajna ta malutka, ja tez chce:sorry: nawet Quinten jej nie chcial oddac:eek: a starali sie 7 miesiecy;-)
dziekuje,wesele udane bylo i pogoda rowniez.

alez ja ciebie doskonale rozumiem!To nie jest niezdrowa zazdrosc.
Nie wiem jak tobie ale mnie dobrze robi jak slysze ze ktos sie troche czasu staral i w koncu wyszlo:)

popisze tu z wami a potem znikam na kolacje do kolezanki bo wyjezdza na 3tygodniowe wakacje.takiej to dobrze

reklama
ja też ja widzę takie maleństwo to zazdroszczę i sama chcialabym takie jak najszybciej!

kurde coś mnie trochę szczypie czy piecze tam na dole... chyba ten lek co mam w lodówce sobie zaaplikuję ...

eijf
ładny wykres masz, trzymam kciuki ! we wtorek testujesz? czy w środę?

Ostatnia edycja:
Do góry