reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Jestem znowu moje Kochane...;-) ale niestety z kiepskimi info. Śluz zmienił zabarwienie, jutro będzie @ jak nic... niedość, że wredota przyjdzie już na bank, to jeszcze w związku z tym muszę odwołac to USG... no szlak by to trafił... trzeba będzie zacząć 3 cykl staranek...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic mi sie nie chce... no może tylko płakać...

Witam wszystkie staraczki i dołączam...Zamarzyło się nam( z moją ślubną połówką) kolejne dziecko i staranka trwają drugi cykl. Obecnie czekam na (tfu!)@, testowałam w 27 dc( a mam 27-28 dniowe, więc można było zgodnie z instrukcją), ale...negatywny...:-(Jedna mocno czerwona krecha. Ale poczytałam i niektórym się zdarzało, że mimo to jednak fasolka była...Nie tracę nadziei( choć bladziutka ona, oj) i nadal czekam.
Marzi trzymaj się, będzie dobrze:)

Jestem znowu moje Kochane...;-) ale niestety z kiepskimi info. Śluz zmienił zabarwienie, jutro będzie @ jak nic... niedość, że wredota przyjdzie już na bank, to jeszcze w związku z tym muszę odwołac to USG... no szlak by to trafił... trzeba będzie zacząć 3 cykl staranek...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic mi sie nie chce... no może tylko płakać...

Nie plakaj Marzi nowy cykl to nowe szanse ale @ jeszcze przeciez nie przyszla:rofl2:

Witam wszystkie staraczki i dołączam...Zamarzyło się nam( z moją ślubną połówką) kolejne dziecko i staranka trwają drugi cykl. Obecnie czekam na (tfu!)@, testowałam w 27 dc( a mam 27-28 dniowe, więc można było zgodnie z instrukcją), ale...negatywny...:-(Jedna mocno czerwona krecha. Ale poczytałam i niektórym się zdarzało, że mimo to jednak fasolka była...Nie tracę nadziei( choć bladziutka ona, oj) i nadal czekam.
Marzi trzymaj się, będzie dobrze:)

Witamy... i trzymamy kciuki...

Nie plakaj Marzi nowy cykl to nowe szanse ale @ jeszcze przeciez nie przyszla:rofl2:

Oh Noukie Ty moja Kochana... ale jest to powtórka z rozrywki... śluz dokładnie taki sam jak miesiąc temu... a zaraz potem była @:wściekła/y:
Ja już sie na prawdę zaczynam zastanawiać czy coś ze mną jest nie tak... i ile do jasnej ciasnej to jeszcze potrwa!!!!

hej Tośka
ja niestety nie bardzo w interpretacji wykresów, czekaj na pozostałe dziewczyny i uszy do góry!:-)

Eijf
kochana wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!!:-) a przede wszystkim oczywiście fasolindy !!!:-D

Czesc babeczki,
melduje sie po pracy.
Jestem dzis mega zmeczona i nastroj ostro w dol leci...agresja 10 normalnie :)
Kolejny dzien boli owulacyjnych, sluz jak ta lala a test owu po raz kolejny negatywny....i temp wspiela mi sie nieco co juz w ogole mnie zdziwilo... bo przeciez przed owu powinna nawet nieco sie obnizyc... no i bojesie ze to cykl bezowulacyjny a w ogole mi do glowy nei przyszlo ze moge 'to' miec.
Tak wiec smutek jakis mnie lapie - ale dla relaksu, lepszego samopoczucia i urozmaicenia wykupilam na dizs masaz relaksacyjny calego cialka... ...dla dwojga :)
Moze jak sie oboje odprezymy to pozytywnie wplynie na to i owo :)

jeszcze za wczesnie zeby spisac ten cykl na straty. a testy owulacyjne czasem zawodza, wiec poczekaj na temperature. zobacz na moj wykres, ja mam juz 28 dc i wciaz mam nadzieje na owu choc wszystko wskazuje na to ze to cykl bezowulacyjny. uszy do góry jeszcze nic straconego. ale skoro sluz masz plodny to poprzytulac sie nie zaszkodzi;-)

reklama
kusska, a takie dlugie cykle jak u Ciebie to norma?

normalnie mam 33 dni ale ostatni np wydluzyl mi sie o 10 dni (podejzewalam ze to przez odbyta w tym czasie podroz bo na mnie zmiany klimatu niestety dzialaja. jakk pojechalam na staz do irlandii to @ spoznil mi sie 3 miesiace:confused2:) ale teraz pojecia nie mam co sie dzieje:oo2:

Do góry