reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

umówiłąm sie do lekarza na śrobę, nie wiem jakim cudem udało się tak wcześnie, czase trzeba czekać do niej nawet miesiąć

reklama
marilla dzieki za odpowiedź:-):-)
jeszcze nie jesteśmy pewni czy zrobimy te badania mojego m bo nie wiem czy bedziemy mieć tyle czasu, jak bedzie można w normalnym laboratorium w moim rodzinnym miescie to zrobimy a jak nie to nie wiem:baffled: gina mi mówiła ostatnio jak byłam ze jak następnym razem do niej przyjde i nadal w ciązy nie bede to nas skieruje do kliniki leczenia bezpłodnosci i tam zbadamy męża. Tylko kurcze ja nie wiem czy czasu mam starczy na to:-(

Ostatnia edycja:
Nie wytrzymałam i zrobiłam trochę zbyt duży tych objawów było, no i jest a raczej są dwie kreski :) no w zasadzie to półtora bo ta jedna to bledsza :) powtórzę w sobotę rano :) Jej mieszane uczucia.

no jestem.na razie sama w domu bo moj tak jak powiedzial ma zapieprz w pracy i rocznice poswietujemy pewnie w weekend.nie szkodzi,ja to rozumiem.
Za to dostalam list z urzedu miasta z pytaniem czy dolacze do grona dawcow organow.Mam wypelnic forularz i zakreslic czym chce sie podzielic po smierci...sercem,nerkami,skora...itd.
Poza tym dosyc dokucza mi podbrzusze.Nie wiem w koncu czy owu byla.Myslalam ze tak ale do tego potrzebne mi sa kolejne temperatury...Test owu tez nie wiem do jakich zaliczyc.na pewno nie jest tak mocny jak wczoraj kiedy kreska testowa dawala po oczach ale troche sie zalezal dzis i w sumie teraz wydaja mi sie jednakowe co tez zalicza sie do pozytywnych...eh juz sama nie wiem.
na razie zabieram sie za czytanie tego co pisalyscie

mmm... idziesz do lekarza z tymi badaniami hormonalnymi co robiłaś?? jestem ciekawa co ci powie o tej podwyższonej prolaktynie po obciążeniu. Mi nic nie powiedziała ostatnio ale jeszcze raz zrobie to badanie i zapytam ją dokładnie.

Nie wytrzymałam i zrobiłam trochę zbyt duży tych objawów było, no i jest a raczej są dwie kreski :) no w zasadzie to półtora bo ta jedna to bledsza :) powtórzę w sobotę rano :) Jej mieszane uczucia.

anecznik to super:-):-) jeszcze nie gratuluje, ale trzymam mocno kciuki żebyś zobaczyła dwie wyraźnie krechy:-):-) a w którym dniu cyklu lub dpo jestes?

reklama
tak z tymi badaniami, i niech sprawdzi czy owulacja wogóle w tym cykli byla, wczoraj o tej porze mialam 36,4 teraz mam 36,8 czy to możliwe żre to skok biorąc pod uwagę ze caly tydzien po poludnoiu mialam trmp na poziomie 36,2 36,4??
byłam dzisiaj w aptece, uwierzycie że aptekarka nie wiedziała co to jest termometr owulacyjny??

Do góry