reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Nic nie namieszałaś - to ja sama sobie robię krzywdę, tym nakręcaniem!

Tak szczerze powiedziawszy i tak baaaaaaaardzo po cichutku - to mam oooooooooooogromną nadzieję:zawstydzona/y:

kochana,spokojnie....wiem,że w takich sytuacja o cierpliwość jest najgorzej...jeżeli chcesz to zrób test ale jutro rano z porannego moczu...nawet jeśli wyjdzie negatywny to możesz go powtórzyć..przecież....

wcale ci się nie dziwię!

reklama
Dziewczyny napiszcie mi jaki macie śluz tuż przed @, bo mnie się właśnie zmienił z pięknego białego nitkowatego na żółty i bardzo ciągnący (przypomina trochę smarki) - przepraszam za opis

Gdybym mieszkała w Olsztynie to na bank poleciałabym na betę, ale u nas trzeba czekać na wynik 2 dni bo wożą do Olsztyna, wiec wolałabym pojechać sama- wtedy wynik mam po 1-2godzinkach.

Ale, że Julcia jest chora to nie chcę jej ciagać.

Więc pozostaje niestety czekanie :-(

Nie martw sie poczekamy razem:tak: razem bedziemy sie wspierac i nakrecac:rofl2:

Dziewczyny napiszcie mi jaki macie śluz tuż przed @, bo mnie się właśnie zmienił z pięknego białego nitkowatego na żółty i bardzo ciągnący (przypomina trochę smarki) - przepraszam za opis

U mnie kremowo:sorry:

reklama
Do góry